İlk kazancım Ve Dolandırıldım..Lütfen okuyun Dikkatli olun

aslında olayın bugün cereyan etmiş olması pcde keylogger olup olmadığını düşündürdü
Karşıdaki kişi paypal mail adresime ve şifreme sahipti
ki paypalıma bugün ilk girişimde sorun yokken ikinci girişimde yaptığım transfer işlemi iptal edilmiş hesap sınırlandırılmıştı(burda tahminim bu eleman yurtdışı ipsi ile giriş yapmaya çalışmış ve paypal önlem almış)

Paypal bu aşamada benden güvenlik doğrulaması için kart bilgilerimi ve güvenlik sorularını sordu
tabi doldurdum gönderdim 3 dakika geçmeden +4440800den arandım

Yani bilgisayarımda keylogger olduğu için olmuş olabilir diye düşünüyorum
Şimdilik bu bilgileri başka bi şekilde elde etmiş olması mümkün görünmüyor

Benim yaşadığım sıkıntıları biliyosunuz hepiniz
Benim Ahımı aldıysa o ona yeter zaten o yüzden hiç üzülmüyorum elbet hesaplaşılacak zaman gelecektir

Sadece kendime kızıyorum
Ben nasıl yuttum bu zokayı diye(gerçi haklı sebeplerim de vardı bi yandan annem bi yandan doktor bi yandan hemşireye laf yetiştiriyodum o arada oldu ne olduysa )

Yalnız arkadaşlar bilgisi olan varsa bilgisayarımı nasıl temizleyebileceğimi söyleyebilir mi
Combofixle tarattım
Avast antivirüsle taratıyorum şimdi

Format atmak istemiyorum şimdiden teşekkürler

aslında olayın bugün cereyan etmiş olması pcde keylogger olup olmadığını düşündürdü
ki paypalıma bugün ilk girişimde sorun yokken ikinci girişimde yaptığım transfer işlemi iptal edilmiş hesap sınırlandırılmıştı(burda tahminim bu eleman yurtdışı ipsi ile giriş yapmaya çalışmış ve paypal önlem almış)

Paypal bu aşamada benden güvenlik doğrulaması için kart bilgilerimi ve güvenlik sorularını sordu

Benim Ahımı aldıysa o ona yeter zaten o yüzden hiç üzülmüyorum elbet hesaplaşılacak zaman gelecektir

Sadece kendime kızıyorum
Ben nasıl yuttum bu zokayı diye(gerçi haklı sebeplerim de vardı bi yandan annem bi yandan doktor bi yandan hemşireye laf yetiştiriyodum o arada oldu ne olduysa )

Yalnız arkadaşlar bilgisi olan varsa bilgisayarımı nasıl temizleyebileceğimi söyleyebilir mi
Combofixle tarattım

üstad geçmiş olsun umarım paranı alabilirsin. ama bilgisayara format şart bence riske gerek yok :)

BAŞINDA + OLMASA BİLE ufak bir program yardımıyla 4440800 , 155 , 110 gibi numaralardan arayabiliyor arkadaşlar dikkatli olun ...

hocam eset i indir güvenli modda aç tarat aynı şeyi combofix ile de yap cana gelen mala gelsin ama gerekli yerlere başvur peşini bırakma

geçmiş olsun bende ilk defa paypal kullanıyorum. uyarman iyi olmuş dostum.. umarım geri alırsın paranı

Merhaba seni arıyan şahıs denizbank hesabının olduğunu nerden biliyor acaba paypala erişememiş demişsin

Geçmiş olsun kardeşim. Ben birşeyi anlamadım bu şerefsizler senin paypal kullandığını nereden biliyor, hadi bildi paypalında para olduğunu nereden biliyor. Bu beni çok düşündürdü keylogger olma ihtimali yüksek başka türlü paypaldan kişisel bilgi almaları mümkün değil devlet gelse paypaldan kişisel bilgileri öğrenemez çok sıkı korunuyor o şirket.

Geçmiş olsun hocam,
Allah belasını versin başkasının parasına göz diken herkesin.

Hocam arkadaslarin dedigi gibi pesini hicbir zaman birakma derim tuketici haklarina felan sikayet edersen o paranin kat kat fazlasini alirsin

Eger paypalınızdan alındıysa ödemeyi geri çekebilirsiniz vatandaşı biri bana ödeme yaptı onuda 20 sonra geri çekti bende pc formatladım butün dediller gitti size tavsiyem paypala bildirin ve geri çekin onlar karşı tarafın hesabında para olmasada sana ödemesini yapıyor karşı tarafı eksiye düşürüyor.

Merhaba seni arıyan şahıs denizbank hesabının olduğunu nerden biliyor acaba paypala erişememiş demişsin

Hocam tahminimce olay şu şekilde cereyan etti bu adam benim paypal mailime ve şifreme bir şekilde ulaşmış (ben ömrü hayatımda paypalı hiç bir yerde kullanmış biri de değilim bitek o gün girdim acaba param yatmış mı diye.Bu yüzden bilgisayarımdan casus yazılımla bu bilgileri almış olması muhtemel...kaldı ki
ben ilk girdiğimde parayı görünce hemen bendeki ayrı bir banka kartına havale yaptım o parayı 10 dakika sonra tekrar bi bakayım dedim paypala hesaba sınırlama getirilmiş.bunun sebebi olarak da çok farklı bir konumdan giriş yapılmasıymış(yurtdışı lokasyonlu)

Geçmiş olsun kardeşim. Ben birşeyi anlamadım bu şerefsizler senin paypal kullandığını nereden biliyor, hadi bildi paypalında para olduğunu nereden biliyor. Bu beni çok düşündürdü keylogger olma ihtimali yüksek başka türlü paypaldan kişisel bilgi almaları mümkün değil devlet gelse paypaldan kişisel bilgileri öğrenemez çok sıkı korunuyor o şirket.

Ben de öyle düşünüyorum bilgisayarım alışverişlerim felan takip altındaydı bence bir süredir adam tam zamanında da aradı ben kan ter içindeyken yuttum zokayı..

Ya millet bu şekilde dolandırıldığında aklım almazdı nasıl oluyo diye
ama öyle bir kata kulliye getiriyolar ki ne olduğunu anlayamıyorsun bi anda panik yapıyosun

Benim Kredi kartı bilgilerim
Ev adresim
cep telefonum
mail adresim
şifrem

adamın konuşmasında gördüm ki hepsi ellerinde yani yuh
Neyse ben hakkımı ne zaman nerde ne şartlarda alacağımı çok iyi biliyorum

Eger paypalınızdan alındıysa ödemeyi geri çekebilirsiniz vatandaşı biri bana ödeme yaptı onuda 20 sonra geri çekti bende pc formatladım butün dediller gitti size tavsiyem paypala bildirin ve geri çekin onlar karşı tarafın hesabında para olmasada sana ödemesini yapıyor karşı tarafı eksiye düşürüyor.

yok hocam paypalımdan değil kredi kartımdan çekildi
Beni aradı hesabınızda aşırı yoğun işlemler var dedi
3 tane işlem görüyorum şuanda falan fıstık ordan çekti parayı
Ben gelen şifreleri ona okumasam bi halt da yiyemezdi yani de işte naparsın canım yanıyodu o zaman bide başım çok kalabalıktı yaptık bir saflık

Ben açıkçası bunun peşine düşemem
yani durumumu biliyosunuz değil hastaneden odamdan çıkmam herhangi bi hastayla konuşmam bile yasak
Annem de anca benle ilgileniyo
Yani peşine düşecek kudretim yok açıkçası o yüzden bu hesabı başka tarafa bıraktım ben
öyle bileyim ki 1500 lira değilde 200-300 lira kazandım bu ay

geçmiş olsun ya bu ne şerefsizliktir yazıklar olsun ona..

Geçmiş Olsun Hocam İnşallah Kurtarısın parayı iyi yönde sonuçlanırsa da buraya yazarsan bizim içinde bir bilgi olur

Gecmis.olsun kardesim.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bankadan arayan bir kişi kart bilgilerinizi istemez sistemde çoğu bilginiz çıkar ve bunların teyidini ister. mesela anne kızlık soyadının 2. ve 4. harfleri gibi. geçmiş olsun artık daha dikkatli olursun

Sadece kendime kızıyorum

Combofixle tarattım

Öncelikle çok geçmiş olsun böyle bir olayın başınıza gelmesi çok üzücü.. Bilgisayarınızı Avira antivir programı ile mutlaka taratın ben sürekli bu programı kullanıyorum ve üsütne hiçbir şekilde başka bir program tanımıyorum o yüzden şiddetle tavsiye ederim..

Sizlere Kasperskp Pure öneririm Ayrıca yanında programa gerek yok ama yinede olsun derseniz Emsisoft Malware programı mükemmeldir. Kaspersky pure şu an bilgisayarımda yok malesef eset var esette bir haltı bulamıyor buna emin olun. Birçok şey gelip geçiyor. Tek başına KASPERSKY PURE yeterlidir. Saldırı testleri falan yaparım ara ara pureyi kullanırken hiçbir sorun yaşamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri