Yeteneck
Platin Üye
aslında olayın bugün cereyan etmiş olması pcde keylogger olup olmadığını düşündürdü
Karşıdaki kişi paypal mail adresime ve şifreme sahipti
ki paypalıma bugün ilk girişimde sorun yokken ikinci girişimde yaptığım transfer işlemi iptal edilmiş hesap sınırlandırılmıştı(burda tahminim bu eleman yurtdışı ipsi ile giriş yapmaya çalışmış ve paypal önlem almış)
Paypal bu aşamada benden güvenlik doğrulaması için kart bilgilerimi ve güvenlik sorularını sordu
tabi doldurdum gönderdim 3 dakika geçmeden +4440800den arandım
Yani bilgisayarımda keylogger olduğu için olmuş olabilir diye düşünüyorum
Şimdilik bu bilgileri başka bi şekilde elde etmiş olması mümkün görünmüyor
Benim yaşadığım sıkıntıları biliyosunuz hepiniz
Benim Ahımı aldıysa o ona yeter zaten o yüzden hiç üzülmüyorum elbet hesaplaşılacak zaman gelecektir
Sadece kendime kızıyorum
Ben nasıl yuttum bu zokayı diye(gerçi haklı sebeplerim de vardı bi yandan annem bi yandan doktor bi yandan hemşireye laf yetiştiriyodum o arada oldu ne olduysa )
Yalnız arkadaşlar bilgisi olan varsa bilgisayarımı nasıl temizleyebileceğimi söyleyebilir mi
Combofixle tarattım
Avast antivirüsle taratıyorum şimdi
Format atmak istemiyorum şimdiden teşekkürler
Karşıdaki kişi paypal mail adresime ve şifreme sahipti
ki paypalıma bugün ilk girişimde sorun yokken ikinci girişimde yaptığım transfer işlemi iptal edilmiş hesap sınırlandırılmıştı(burda tahminim bu eleman yurtdışı ipsi ile giriş yapmaya çalışmış ve paypal önlem almış)
Paypal bu aşamada benden güvenlik doğrulaması için kart bilgilerimi ve güvenlik sorularını sordu
tabi doldurdum gönderdim 3 dakika geçmeden +4440800den arandım
Yani bilgisayarımda keylogger olduğu için olmuş olabilir diye düşünüyorum
Şimdilik bu bilgileri başka bi şekilde elde etmiş olması mümkün görünmüyor
Benim yaşadığım sıkıntıları biliyosunuz hepiniz
Benim Ahımı aldıysa o ona yeter zaten o yüzden hiç üzülmüyorum elbet hesaplaşılacak zaman gelecektir
Sadece kendime kızıyorum
Ben nasıl yuttum bu zokayı diye(gerçi haklı sebeplerim de vardı bi yandan annem bi yandan doktor bi yandan hemşireye laf yetiştiriyodum o arada oldu ne olduysa )
Yalnız arkadaşlar bilgisi olan varsa bilgisayarımı nasıl temizleyebileceğimi söyleyebilir mi
Combofixle tarattım
Avast antivirüsle taratıyorum şimdi
Format atmak istemiyorum şimdiden teşekkürler