İlk kazancımı çektim :) (Yaş 14)

helal reyizzzzzzz senden 2 3 yaş büyük tanıdıklarım daha google chrome yi bilmiyor internet explorer kullanıyor bol kazançlar

Öncelikle hayırlara vesile olsun,güle güle harca (:

güle güle harca
daha çok kazanman dileği ile ...

Tebrikler bu yaşta bu başarıyı yakalaman çok güzel
güle güle harca

Hayırlı olsun kardeşim bende netten ilk kazancımı 12 yaşında almıştım duygulandım .D

ilk kazancını youtube'dan kazanmak senin için büyük şans olmuş.. ben ilk kazancımı çooook uzun seneler önce websiteleriyle yapıcam diye uğraşıp duruyordum.. siteler hitlenmiyordu vs 2-3 ayda bir 200 lira alınca seviniyordum, şimdi devir youtube devri ayda 200 lira kazandırmayan kanalı siliyorum artık :D

O yaşta para kazanmayı öğrenmek güzel bir şey tebrikler.. Güle güle harca kardeşim..

Hayırlı olsunda aman diyim kimseye söyleme sonra bizi sahte telifçi yavrucaklarla uğraştırma :D

Takdir ettim. Hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim.

Allah daim etsin kazancını insallah yakın zamanda bende kazanmaya başlarım :)

Tebrik ederim, yaşına göre uğraşmaya değer şeylerle uğraşmanı takdirle karşılıyorum, senin yaşıtların genellikle online oyunlar oynar, belki sende oynuyordun belki hala oynuyorsun ama enerjini ileride yapmak istediğin şeyler için harcaman çok iyi, sadece bilgisayar başında online oyunlar oynayan yaşıtlarına örnek olmalısın, fakat bu yaşında kendini fazla kaptırma, derslerine çalış, okuluna git arkadaşlarınla güzel vakitler geçir, aklında bir kız vardır kim bilir, onunla vakit geçirmek istersin fakat odaklandığın şey seni anlardan alıkoymasın, daha önce yazan bir kaç arkadaş gibi, gençliğimden birşey anlamadım deme ileriki günlerde, hayatını bir plana programa sok buna göre yaşa tabi esnek ol katı kurallar koyma kendine ve hayata vakit ayır, daha nicelerini kazanır güle güle harcarsın inşallah. :)

Helal olsun hayirli olsun kardesim zamanla daha cok kazanacaksin bunu ubutma ama sakin ha derslerinide aksatma

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hepinize çok teşekkür ederim güzel yazılarınız için :)

Ne güzel boş boş arkadaşların gibi twitter facebookta takılacağınıza bir şeyin peşindesiniz. umarım daha çok kazanırsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri