o paraya şey bile çekilmez 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o paraya şey bile çekilmez![]()
Yurtdışından alışveriş yap 1-2$ dolarlık bir sürü ufak tefek eşyan olur can sıkıntısını giderir![]()
Merhabalar arkadaşlar,
İş arkadaşımla beraber açtığımız YT hesaplarında biriken para bu ay itibariyle 200 tl ye ulaştı.
Açıkcası epey bir uzun süreden sonra bu para birikmiş oldu o yüzden para bizim için anlamını yitirdi. Bizde bu parayı normal bir şekilde harcamayalım bununla farklı bir şey yapalım dedik... Şu anda ne yapsak diye düşünüyoruz.
Acaba sizler ne önerirsiniz. İstanbul da 200 tl ile 2 erkek ne yapabiliriz ?
Fikirlerinizi bekliyoruz...
Bu para sizin için anlamını yitirdiyse bana havale edin derim ben size![]()
Neymiş efendim para anlamını yitirmiş sanarsın KOÇ ailesinin bir üyesi.
Arkadaş böyle soru sorulurmu ya ?
Bu para sizin için anlamını yitirdiyse bana havale edin derim ben size![]()
Neymiş efendim para anlamını yitirmiş sanarsın KOÇ ailesinin bir üyesi.
Arkadaş böyle soru sorulurmu ya ?
detayına bakmadım ama anadolujette kampanya var uçak bileti 40 tl , git gel 80 tl kişi başı 20 tl artar. 10 tlsi şehir içi yola gitse buradan gaziantepe gider bir tatlı yiyip kahve içip gelirsiniz.
Arkadaşım belli ki ne demek istediğimi anlamamışsın. Biz zamanında bir kaç video atmıştık sonra onu öyle unuttuk. Çok uzun bir süre sonra geldiği için bir önemi kalmadı yani... Biz de madem geliyor eğlenceli bir şey yapalım dedik. Bunun için de buradakilerin fikirlerini merak ettik. Sana abes gelen nedir anlamadım ?
Kardeşim bana abes gelen 200 TL gibi bir rakamın anlamını yitirdi demen halbuki ben ilk ödememi aldığımda bende 3-4 ay gibi sürede almıştım ama hiç anlamını yitirmedi bi yaraya ilaç bi almak istediğim yada ödemek istediğim bir şeyi karşıladı.
Kısacası anlamını yitirdiğini söylüyorsan vazgeçmişsin demektir vazgeçtiysende bana gönder o parayı anlamlandırayım demek istedim. Senin çok ihtiyacın olmayabilir ama şu forumda değil 200 TL için 10 TL için bile gece gündüz uğraşan insanlar var bundan dolayı yazdım. iyi akşamlar dilerim.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.