İlk Kazanılan Para

Bu konuyu görünce 2-3 yıl önce blogum ile aldığım ilk ödemem aklıma geldi ne günlerdi :).

Kıymetini bilin paranızın bol kazançlar.

Düşündümde ilk aldığım parayla ne yaptım hiç aklıma gelmiyor yaa :S

Bende birikmiş şekilde aldım. Eve koltuk taakımı almıştım taksitleri devam ediyodu bikerede kapattım :) ertesi gün i3 işlemcili notebook alıp hemen sattım 2.el olarak alım satım yapıyorum 200 lira kar etmiştim :) çevremdeki çoğu kişiye yemek ısmarladım . arabanın bakımını yaptırdım kalanı kıyafete ayakkabıya gitti :D

Hayirlisi ile bu ay alacagiz.

Ben direk babama verecegim hepsini sozumu tutacagim. Kredi karti felan var.

hocam gelmiyo bu pin yaa daha ne kadar beklicez 2 ay oldu ...

10 gün sonra 1 ay olacak gözüm postacıyı arar oldu. Para gidecek oldu mu postacı anında kapıda biter icradır, mahkemedir falan para alacaz ya artık gelmez kolay kolay arkadaş :)

İnş bu ay pin yola çıkacak artık sonra ki aylardada alırız inş parayı :D

10 gün sonra 1 ay olacak gözüm postacıyı arar oldu. Para gidecek oldu mu postacı anında kapıda biter icradır, mahkemedir falan para alacaz ya artık gelmez kolay kolay arkadaş :)

Dostum madem gelmiyor, sen ona git.;) Postahaneye git bir sorgula derim. Benim pini postacı işyerine koymuş, hayatta bakmazdım işyerindeki posta kutusuna her gün gelen 100-150 postadan nasıl bulunur? Zaten ev adresini verdim gelir diye bakmadım zaten.Saolsun arkadaşın biri verdi de girdim pini. Postacıya çok pis dalacaktım neyse dedim biraz tanıdık :) Demem o ki bu tür pin hikayeleri mevcut forumda :) sen postaneye,işyeri,yan ev posta kutularına,hatta çöp kutuları çevresine bile göz gezdir derim :) Bol şans.

Dostum madem gelmiyor, sen ona git.;) Postahaneye git bir sorgula derim. Benim pini postacı işyerine koymuş, hayatta bakmazdım işyerindeki posta kutusuna her gün gelen 100-150 postadan nasıl bulunur? Zaten ev adresini verdim gelir diye bakmadım zaten.Saolsun arkadaşın biri verdi de girdim pini. Postacıya çok pis dalacaktım neyse dedim biraz tanıdık :) Demem o ki bu tür pin hikayeleri mevcut forumda :) sen postaneye,işyeri,yan ev posta kutularına,hatta çöp kutuları çevresine bile göz gezdir derim :) Bol şans.

Eyvallah üstadım yarın ilk işim gidip kontrol etmek bana kalsa beklerdim postacıyı :)

ilk param geldiğinde dokunmamıştım hesabımda duruyordu. kredi kartı da kullanmaktaydım ve kartı taksitlendirerek kapatmak istiyordum. o yüzden o ay ki borcunu ödememiştim.

iş bankası munzurluk yapıp hesaptaki paradan kredi kartının asgari ücretini otomatik yatırmışlar, otomatik ödeme talimatım olmadığı halde.

iphone'umun şarj aleti orjinal değildi, bu yüzden düzgün şarj olmuyordu. para karta yatınca ben de şarj aleti almıştım. fiş + usb kablosu 100 TL. :D

ilk parani aldiginda keyfini cikart derim ;) sonradan gelen paralari pek harciyamiyor insan(ama ben tam hatirlayamadim ne yaptigimi :D )

Daha az olmuş, bana 40 günde gelmişti. 1-2 hafta içinde gelecektir gözün adresinin her yerinde olsun. Kapıda merdivende sokakta.

daha dün geldi pinim bu günde banka doğrulamamı yaptım ve kesinti olmazsa gelecek para da tam kredi kartımın asgarisi kadar.

daha dün geldi pinim bu günde banka doğrulamamı yaptım ve kesinti olmazsa gelecek para da tam kredi kartımın asgarisi kadar.

para kesinleşmediyse kesinleşirken kesinti olucaktır :) ancak bu kesinti miktara göre değişir umarım az kesinti olur hepimizde. Amma kesinti kullandım yahu :)

konuyu acalı 5 ay olmuş kazandıgım paralarla almadıgım şey yok :D
arkadaşlarıma tabi :D :D :D

daha çocuktum sanırım 14 15 yaşlarındaydım
400$ gibi bi para yollamıştı adsense.tabi babamın üzerineydi.Verdim gelen çeki nakite çevirsin diye.Geçersiz denmişti veya babam 400$ daha kar elde etmişti.Kendimi bozarım diye vermedi sanırım iyikide vermemiş o parayı aldığım gibi ezerdim :D :D
şimdi olsaydı yatırım yapardım

merhaba arkadaşlar merak ettigim benim şu anda tam elime gecmedi 200 tl olmasını bekliyordumda ilk kazandıgınız parayla ne yaptınız

1. araba taksiti
2. kira
3. kk ödemesi
4. elektik faturası
5. su faturası
6. cep faturası
7. etrafa olan borçlar
8. Vs Vs
9. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri