Ilk oyun editim! (klip)

• Kullanıcı Kingfavor1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
intro'dan özgün şarkı kanalı sandım

Sparkles kanalının videolarını severek izlerim o tarzda olmuş :)
şimdi senın videoya yorum olarak
41 sanıye ıntro ılk vıdeo oldugundan dıkkatınden kaçmış olabilir yanlış edıtlenmış olabilir ona yorum yapmıyorum
müzik olmamış oyunun sesini duymak ısterken muzık dınlemek hoşuma gitmedi açıkcası sonuçta adama bir yerden vuruyorlar ama duyamıyoruz vs. bu yonu beğenmedım
Kamera geçişleri biraz kötü olmuş amatör olduğun için ileriki zamanlarda düzelicektir onada fazla yorum yapmıyorum
Sahne çok uzun tutulmuş 1 as atmış adam 2 dakika videosu tüm raundu koymak yerıne gerekli yerleri koyarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bir örnek vericek olursam misal Nickbunyun u da severek izlerim anlamasamda konuşmasını hoş gelıyor vıdeoları en iyi vuruşları falan vıdeo halınde koyuyor genelde hoş editleri izlenıyor o tarzda da yapabilirsin.

Edit : Kanal incelenmesi

Kanalını biraz inceledim biraz komiğime gitti fazlasıyla cs go videoları izleyen biriyim ve hergün yeni bir silah serisi komik geldi bana.
Kendine şunu sormalısın.İnsanlar benim ölüm maçımdaki videomu neden izlesin?
Şahsen ben izlemem,Rekabetçi maçlarını ve en iyi vuruşları falan izlerim genelde onlarda iyi oynayan kişilerden taktık öğrenmek içindir.
Umutcan erkut,cemre aksoy bu kanallar misal çok iyi cs go oynuyor benim bildiğim Rütbeleri global
Ek olarak misal rütben mg2 dmg tarzı birşeyse yada iyi oynayamıyorum diyorsan smurf hesap açıp silverleri trolluyorum tarzinda birşey yapabilirsin bu tarz videolarıda izlerim genelde.

Son düzenleme:
Sparkles kanalının videolarını severek izlerim o tarzda olmuş :)
şimdi senın videoya yorum olarak
41 sanıye ıntro ılk vıdeo oldugundan dıkkatınden kaçmış olabilir yanlış edıtlenmış olabilir ona yorum yapmıyorum
müzik olmamış oyunun sesini duymak ısterken muzık dınlemek hoşuma gitmedi açıkcası sonuçta adama bir yerden vuruyorlar ama duyamıyoruz vs. bu yonu beğenmedım
Kamera geçişleri biraz kötü olmuş amatör olduğun için ileriki zamanlarda düzelicektir onada fazla yorum yapmıyorum
Sahne çok uzun tutulmuş 1 as atmış adam 2 dakika videosu tüm raundu koymak yerıne gerekli yerleri koyarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bir örnek vericek olursam misal Nickbunyun u da severek izlerim anlamasamda konuşmasını hoş gelıyor vıdeoları en iyi vuruşları falan vıdeo halınde koyuyor genelde hoş editleri izlenıyor o tarzda da yapabilirsin.

Edit : Kanal incelenmesi

Kanalını biraz inceledim biraz komiğime gitti fazlasıyla cs go videoları izleyen biriyim ve hergün yeni bir silah serisi komik geldi bana.
Kendine şunu sormalısın.İnsanlar benim ölüm maçımdaki videomu neden izlesin?
Şahsen ben izlemem,Rekabetçi maçlarını ve en iyi vuruşları falan izlerim genelde onlarda iyi oynayan kişilerden taktık öğrenmek içindir.
Umutcan erkut,cemre aksoy bu kanallar misal çok iyi cs go oynuyor benim bildiğim Rütbeleri global
Ek olarak misal rütben mg2 dmg tarzı birşeyse yada iyi oynayamıyorum diyorsan smurf hesap açıp silverleri trolluyorum tarzinda birşey yapabilirsin bu tarz videolarıda izlerim genelde.

Cok tessekurler guzel yazin icin hocam.
Sparkles kanalindan esinlenerek yapmak istedim ve cok asiri uzun oldu sonradan fark ettim.
Dedigin gibi rankim DmG ve o ranki hak ettigimi bile dusunmuyorum.
Nickbunyun efsane. Genelde dedikleri hep ironik veya komedi uzerine.
Benim asil amacim oyunlarda insanlari guldurebilmek, o ilk cektigim seri aslinda isinma turlariydi youtube'a geri donmek icin. Vede dondum ama sorunum su, videolarimdaki dusuk kalite. Misal nickbunyunda ekran fullHD oldugunda baya yuksek cozunurlukte oyun. Ama bende hep karanlik font falan var. Onu birturlu cozemedim.

Smurf hesabi alacagim hocam ama onun icin once kamera almam lazim oda birdahaki aya Allah kismet ederse.

Gerci smurf alsamda silverle nasil is yaparim orasi ayri dava.

Tekrardan cok tessekurler hocam guzel bilgiler ve yoeumun icin

Kardeş 41 saniye intro mu olur? Spikerler 41 saniyede 4 haber anlatıyor.

Hocam hatami hosgorun. Hic dikkat etmed basta ama sonradan fark ettim asiri uzun oldugunu. Baska muzik bulamadim ondan uzun oldu galiba. Acemilik iste [emoji854]

intro'dan özgün şarkı kanalı sandım

Evet hocam acemiligime geldi. Olmamasi gerekirdi bu kadar uzun.

Cok tessekurler guzel yazin icin hocam.
Sparkles kanalindan esinlenerek yapmak istedim ve cok asiri uzun oldu sonradan fark ettim.
Dedigin gibi rankim DmG ve o ranki hak ettigimi bile dusunmuyorum.
Nickbunyun efsane. Genelde dedikleri hep ironik veya komedi uzerine.
Benim asil amacim oyunlarda insanlari guldurebilmek, o ilk cektigim seri aslinda isinma turlariydi youtube'a geri donmek icin. Vede dondum ama sorunum su, videolarimdaki dusuk kalite. Misal nickbunyunda ekran fullHD oldugunda baya yuksek cozunurlukte oyun. Ama bende hep karanlik font falan var. Onu birturlu cozemedim.

Smurf hesabi alacagim hocam ama onun icin once kamera almam lazim oda birdahaki aya Allah kismet ederse.

Gerci smurf alsamda silverle nasil is yaparim orasi ayri dava.

Tekrardan cok tessekurler hocam guzel bilgiler ve yoeumun icin

Hocam hatami hosgorun. Hic dikkat etmed basta ama sonradan fark ettim asiri uzun oldugunu. Baska muzik bulamadim ondan uzun oldu galiba. Acemilik iste [emoji854]

Evet hocam acemiligime geldi. Olmamasi gerekirdi bu kadar uzun.

videoyu izlemedim fakat eleştiriye bu denli açık olduğunz sürece iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum.sizi yükseletcek izleyiciniz.inşallah hep böyle açık olursnuz eleştiriye.(sadece olmsuzluğu değil olumyu şeyede eleştiri yapılır inşallah )

Yaşını merak ettim doğrusu :)
Kendini çok geliştirmen gerek örnek videoları izleyip bir şeyler kapmaya çalış.İyi çalışmalar.

acilen introyu bırakman lazım

516200_oe603.jpg

acilen introyu bırakman lazım

516200_oe603.jpg

Birdahakine tovbe boyle intro olmaz [emoji1]

Yaşını merak ettim doğrusu :)
Kendini çok geliştirmen gerek örnek videoları izleyip bir şeyler kapmaya çalış.İyi çalışmalar.

Hocam yasim 26, bir zamanlar asiri kumar aliskanligim vardi. Onlari birakmam icin youtube gibi seylerle ugrasmaya basladim. Simdi evliyim, evimi gecindirip bu islerle ugrasmak cok hosuma gidiyor.
Tessekurler ayrica cevap yazdiginiz icin.

videoyu izlemedim fakat eleştiriye bu denli açık olduğunz sürece iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum.sizi yükseletcek izleyiciniz.inşallah hep böyle açık olursnuz eleştiriye.(sadece olmsuzluğu değil olumyu şeyede eleştiri yapılır inşallah )

Nickiniz Queen, ya Queen grubu seven birisiniz yada bir Hanimefendi uyemizsiniz. Bu yuzden nasil yaklasacagimi bilemedim.
Insanlar gelisebilmek icin bazen hatalar veya amatorlukle birseyler basarmaya calisir.
Bu yuzden baskalarindan feyz almasida gerekir.
Benim gelismem lazim ve bunun icin elestiriler veri nimettir.
Hicbir zaman elestiriden kacmam, sonucunda elestiriden birseyler kapip bir sonrakinde o elestirileri gormemek icin daha dikkatli ve guzel seyler yapmam gerek.
(Burada ek meslek benim hakemlik, yani elestirisiz yasayamayiz. Bu sakam olsun)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri