Ilk özgün calısmamı sizlerle paylasıyorum

• Kullanıcı sosyopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

sosyopat

Kayıtlı Üye
ewet arkadaslar gecenlerdede sizlerle bu konu üzerinde brifing yapmıstım ve olumlu düşünceler aldıgım için bi deneme yaptım güzel olduguna inanıyorum iniş ve kalkıslarda videolarım var hazırlıyorum sunucam ama suanki koyucagım video için eksiklerimi sölermisin süreyi kısa tuttum ama güzel görüntü aldım inş begenirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=UX5kLAHjfVo&feature=youtu.be

Hocam uçakların adını yazın bence en ufak uçak diyorsunuz da adı ne :))

Başarılar

Edit: Ek olarak hocam özgün kanalına başka videolar yüklemeyin bence :)

boeing 737 ucaklar kendi katmanlarında 7 ye ayrılıyo bu gösterdigim ucakta (boeing 737 737-700) (boeing 737-800) (boeing 737-900) (boeing 777) (airbus-319) (airbus-320) (airbus-330)

Son düzenleme:
Ben olsam, videolarda kisa da olsa kendimide dahil ederdim, yani yuzumu gösterirdim; kanalin ilerleme olasiligina karsi güzel bir ispat olurdu; Yok görünmek istemiyorum dersen; O zaman videoyu çekerken once kendini cek ve videoyla ilgili birseyler soyle, konum, tarih, saat vs; editlerken o kismi kes oyle yükle; orijinal videoyuda gizli olarak yükle;

bu konudan iki tane mi var ben mi yanlış gördüm:)

hocam hep aklımda şu soru var ucaklarda anahtar var mı? ucakta kimse yokken kapıyı nasıl acarlar dışarıdan?_

Anlatım güzel ama keşke kamerayı yan tutsaydın be dostum :) Başarılar..

ucaklarda anahtar tabi vardır kaptan cıkarken kapıları kitler kaptan kapatana devir sırasında teslim alır ucaklar genelde zaten 2 saat arayla ucar pek fazla yerde olmazlar :D 2 saat içersindede temizlik olur bakım olur

---------- Spam Engelliyici 21:15 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------

not3 ile cektim gopro alıcam ama inş

Bence hiç duraksamayan bi konuşma olsaydı daha güzel olurdu ''binlerce kablo var biri zedelenirse uçak kalkmaz'' bu lafı tekrar ediyorsunuz mesela böyle şeylere dkkat etmek lazım ekstra olarak ordaki bi görevli yada kaptan ile ufak diyaloglara girerseniz müthiş olur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri