dayıcığım öncelikle hayırlı olsun

ilk baslangıç için güzel fakat eksiklerde var haliyle hemen maddeler halinde sıralıyorum
1. Kesinlikle müzik, müzik olmadığı için insan bi yerden sonra sıkılıyor sürekli sadece konuşma yani konuşmanın dışında tek ses efekt sesi oda çok güzel bi efekt olmasına rağmen müzik olmayınca bi anlamı olmamış
2. ışık şuan için yeterli ama sağ ve sol kenarların biraz daha aydınlatılması iyi olabilir. bunun için daha güçlü softbox yadae extra dan softbox yada direk ışık işini görebilir
3. sunucu gayet uygun konuşması mimikler vs herşey iyi ama tek bir eksik var bu direkt bilgi olmuş dikkat çekici ve izlenmesi için içini işine komedi girmesi lazım. yani videoda Volkswagen i biraz tiii ye alabilirdin

ilerleyen videolarda yaparsın.
4. En büyük örneğin nedir kanalı evet nedir kanalının benzeri hatta aynısı olmuş olabilir. ama nedir i seven var sevmeyen var konularını seven var sevmeyen var. daha güncel ve komik videolar ile nedirin kitlesini toplayabilirsin etrafında
5. Kanal ismi ve site ismi harika bence cuk diye oturmuş. tek eksik video çıkışlarında teşekkür ve kanalımıza abone olun vs vs. birde girişte direk fragman değilde 1 kaç komik söz kelime videonun ana konusuyla video baslar ondan sonra fragman sonra tekrar video devam edebilir.
başarılı diyorum tebrik ediyorum teşekkür ediyorum

skype da değilim skype a girince tekrar boğuşalım

bu konuyu değerlendirelim