İlk Özgün Kanal Çalışmam

• Kullanıcı apocanhi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

apocanhi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videolarim.net
Hayırlı bayramlar arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan ve vaktimin de olmayışından dolayı gerçekleştiremediğim bilgi kanalımı nihayet açma fırsatı buldum. Mesleğimden dolayı aman aman vaktim olmuyor o yüzden pek ilgilenme fırsatım da olmayacaktı ama şu sıralar olağanüstü bir boşluk yakaladım ve bunu değerlendirmek istedim. İlk videom biraz amatör oldu fakat ilerleyen zamanlarda kendimi geliştireceğim ve seslendirmelerle videoları besleyeceğim inşAllah. Yorumlarınızı almak isterim şimdiden yorum yaptığınız için hepinize teşekkür ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=I8FU_K8y_Gc

Çok fazla resimli bilgi kanalı var kanalı tutturman için bu hayvanları eline alıp inceleyebilirsin :)

Çok fazla resimli bilgi kanalı var kanalı tutturman için bu hayvanları eline alıp inceleyebilirsin :)

Adwords herşeyin ilacıdır üstad :) tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama uzun zamandır hayalimdi böyle bir kanal oluşturmak ve düzenli bir video paylaşımı tutarsa bizimdir tutmazsa yapacak bişey yok :)

özgün girişimin için öncelikle seni tebrik ederim. yt üzerinde bu kategoride oturmuş rakiplerin biraz fazla. açıkçası türklere itap ediyorsan onlara pek fazla yazı okutamazsın ruhiçenet misali anlatıma geçsen bir adım daha öteye ilerleyebilirsin. başarılar

özgün girişimin için öncelikle seni tebrik ederim. yt üzerinde bu kategoride oturmuş rakiplerin biraz fazla. açıkçası türklere itap ediyorsan onlara pek fazla yazı okutamazsın ruhiçenet misali anlatıma geçsen bir adım daha öteye ilerleyebilirsin. başarılar
Teşekkür ederim rekabetin fazla olduğunun farkındayım şuan evimde olmadığım için ve elimde yeterince ekipmanım olmadığı için seslendirme yapamadım maalesef. Evime dönünce mikrofon alıp odamın birini stüdyoya çevirmeyi düşünüyorum böylelikle seslendirmeyle videoyu beslersem daha ilgi çekici olacağını düşünüyorum ki inşAllah ta öyle olur ;)

Özgün çalışman güzel ama bu tip bir kanala başlıcaksan eğer çok kaliteli başlaman lazım. Farklı olman lazım. Herkesde liste kanalı var artık. :) Videoyaya gelince açıp 10 sn sonra kapattım yanlış anlama.. Çünkü farklı değil ve basit.. Bu kanallardan bir tanede bende var ve artık millet sıkıldı alt yazıdan. Aboneler eskisi gibi artmıyor ve koyulan yeni videolar eskisi gibi günde 1000-2000 izlenmiyor.. Bahsettiğim kanalımın 33k abonesi var ve 100 dolar kazancı zor görüyor. Sen hesap et yani. Bu tip kanallara başlayanları hep uyarıyorum kafadan.. Farklı olmak lazım..

Özgün çalışman güzel ama bu tip bir kanala başlıcaksan eğer çok kaliteli başlaman lazım. Farklı olman lazım. Herkesde liste kanalı var artık. :) Videoyaya gelince açıp 10 sn sonra kapattım yanlış anlama.. Çünkü farklı değil ve basit.. Bu kanallardan bir tanede bende var ve artık millet sıkıldı alt yazıdan. Aboneler eskisi gibi artmıyor ve koyulan yeni videolar eskisi gibi günde 1000-2000 izlenmiyor.. Bahsettiğim kanalımın 33k abonesi var ve 100 dolar kazancı zor görüyor. Sen hesap et yani. Bu tip kanallara başlayanları hep uyarıyorum kafadan.. Farklı olmak lazım..

Farklılık şart tabi üstad videoların seslendirmelerini ya ben yapacağım ya da başka birilerine seslendirme yaptıracağım. Kendi sesime pek güvenmiyorum şuan için ama oynama yaparakta bişeyler yapabilirim söylediğim gibi şuan evimde olmadığım ve internete mobil üzerinden bağlandığım için pek hızlı değil ve yeterli bilgi toplayamadığım için bir video eklemek istedim ama ilerleyen zamanlarda hem daha profesyonel hem de farklı bilgiler sunacağım . . .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri