İlk Özgün Prank Videom

çevre sesi ve biraz daha kalabalık bir yer olursa daha güzel olurmuş gibi.
ama tabi ilk video olduğu için gayette başarılı :)

bizim sorunumuz bu.para için yapıyoruz olmuyor.yabancılara bak hocam adamlar eğleniyorlar eğlendiriyorlar.kamera falan titriyor mesela.yada türklerde bile para için değilde eğlence amaçlı yapılınca asıl izlenim oluyor.doğallık kurtarır bizi bunu asla unutmayalım

Yabancı kanalları biraz daha takip ederseniz ve neşeli eğlenceli şeklde yaparsanız tutar.iyi çalışmalar :)

O sondaki müziği aniden birinin yanında aç, kameraya al daha güzel şeyler çıkar ortaya :D

hepimizin tanidigi VitalyzdTv bu tarz bir video yapmisti. Elindeki james bond tipi cantayi birakip 30sn vaktin var deyip kaciyordu.

Sonuc? En son saka yaptigi kisiden tekme tokat dayak yedi. Sonra polis geldi, bomba tehdidi yaptigi icin tutuklandi ve 1 yil mahkemede ugrasti. Avukati sayesinde kurtuldu ama avukat ucreti de az buz degildi.

Bu tarz seylerin sakasi olmaz. Hele ki gunumuzde, bayrak indirme vs derken insanlar zaten cok hassas. Hic tahmin etmeyecegin sonuclarla karsilasabilirsin.

hocam şakayı yaptık bitti önümüzde yeni şakalar var bunlarında sonucuna katlanıcaz kimseye yanlış birşey yapmıyoruz

ilk özgün şaka videom arkadaşlar eksikler var tabi ama ileride düzeltip daha iyi şakalarla gelicem takipte kalmanızı tavsiye ederim :) izleyen yorum bırakan ve beğenen herkese şimdiden teşekkür ederim(sondaki outro müziği bozdu biraz ama düzelticem onuda) yorum bırakırsanız sevinirim :)

Çantada Bomba Var Şakası - YouTube
en son adam bomba sandi yazik degilmi adam kalpten gidecek ;)

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

[MENTION=11756]tarıkturan34[/MENTION]

Senin yüzünden oğlan uyandı, ceza sen uyutacaksın şimdi :)

Titreme için tripot iyi olur ama onda da ortaya çıkarsın, monopod tarzı birşey kullan mecburen. Birde şu sese bir çözüm bul lütfen

Başarılar dilerim.

Herşey güzel, videonun sonundaki ses diyecek söz bulamıyorum. Gece gece... Töğbe töğbe :)

senaryo iyi kamera titremesi kötü ona çözüm bulmanız lazım ve pro bir kamera lazım

Polise denk gelsen napıcaksın :D adam bomba timcilerini felan çağırsa :D

Sondaki ses ne ya öyle :D Kulaklık vardı yerimden sıçradım.Ellerinize sağlık güzel olmuş görüntü kalitesini artırırsanız tadından yenmez.Ayrıca mekanı güzel seçin hocam.Arka plandada bir ses olsa düşük seste tadından yenmez. 10 üzerinde 8.5 verdim :)

video dah abaşlangıc oldugu için yorum yapmayacagım zamanla daha iyi olabilir ama aklıma su takıldı profilde yas 18 yazıyor eger videodaki kişi senisen o eleman 28-30 yas arası gösteriyor :)

video dah abaşlangıc oldugu için yorum yapmayacagım zamanla daha iyi olabilir ama aklıma su takıldı profilde yas 18 yazıyor eger videodaki kişi senisen o eleman 28-30 yas arası gösteriyor :)

benim hocam vucüt yapıyorum yaşım 18 öyle göstermesi doğaldır :D bide gözlük şapka felan tam terörist :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri