İlk özgün videom

• Kullanıcı narhosting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Konuyu baltalamak gibi olmasında arkadaşlar niye hergün bir özgüne başladım konusu açıldığında ilginç bilgiler ile ilgili slay videoları oluyor anlamış değilim hergün bu çeşit konulara girerken yinemi diyorum :D

Teşekkür ederim ama biraz tip sorun gibi :/
Çıksam da ne yapabilirim ki
yakışıklı olunca ne değişecek.hatunmu düşüreceksiniz hocam.İşte ne yapılacağına siz karar vereceksiniz.İnsanlar tipinize bakıp bu güzel video demicek.Kaliteli şeyler varsa ortada hertürlü yükselirsiniz :)

Kamera karşısına geçmeyeceksen normal attığın Philips SBC-MD olabilir.
Kameraya çıkacaksan o zaman yaka mikrofon olabilir.

Teşekkür ederim ne olacağı belli değil yine de bi yaka mikrofonuna bakayım. Eğer kamera karşısına çıkarsam elimde bir dijital makine var onla mı yapayım başka bir öneriniz var mı?

Konuyu baltalamak gibi olmasında arkadaşlar niye hergün bir özgüne başladım konusu açıldığında ilginç bilgiler ile ilgili slay videoları oluyor anlamış değilim hergün bu çeşit konulara girerken yinemi diyorum :D

Daha önce hep spam çalıştım giriş böyle oluyor hemde tip ve cesaret biraz sorun gibi eğer bir tavsiyeniz varsa özelden yazarsanız sevinirim. Eğer yapabileceğim birşey ise yapmaya çalışırım

---------- Spam Engelliyici 02:03 ---------- Önceki Mesaj 02:02 ----------

yakışıklı olunca ne değişecek.hatunmu düşüreceksiniz hocam.İşte ne yapılacağına siz karar vereceksiniz.İnsanlar tipinize bakıp bu güzel video demicek.Kaliteli şeyler varsa ortada hertürlü yükselirsiniz :)

Tipi geçtik kamera karşısında biraz utanırım gibi :D

Teşekkür ederim ne olacağı belli değil yine de bi yaka mikrofonuna bakayım. Eğer kamera karşısına çıkarsam elimde bir dijital makine var onla mı yapayım başka bir öneriniz var mı?

Daha önce hep spam çalıştım giriş böyle oluyor hemde tip ve cesaret biraz sorun gibi eğer bir tavsiyeniz varsa özelden yazarsanız sevinirim. Eğer yapabileceğim birşey ise yapmaya çalışırım

---------- Spam Engelliyici 02:03 ---------- Önceki Mesaj 02:02 ----------

Tipi geçtik kamera karşısında biraz utanırım gibi :D
utanmayan parayı götürüyor hocam benden demesi

Teşekkür ederim başka öneriniz var mı?

Biraz daha grafiklere ağırlık verebilirsiniz mesela kendinize bu tarz ama daha hoş görünümlü şablonlar oluşturup sunumunuzu onun üzerinden yapabilirsiniz. Biraz daha profesyonel olsun istiyorsanız işin ucuna biraz da animasyon katabilirsiniz After Effect ile.

utanmayan parayı götürüyor hocam benden demesi

Peki neler yapabileceğim hakkında bir öneriniz var mı?

---------- Spam Engelliyici 02:07 ---------- Önceki Mesaj 02:06 ----------

Biraz daha grafiklere ağırlık verebilirsiniz mesela kendinize bu tarz ama daha hoş görünümlü şablonlar oluşturup sunumunuzu onun üzerinden yapabilirsiniz. Biraz daha profesyonel olsun istiyorsanız işin ucuna biraz da animasyon katabilirsiniz After Effect ile.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Peki neler yapabileceğim hakkında bir öneriniz var mı?

---------- Spam Engelliyici 02:07 ---------- Önceki Mesaj 02:06 ----------

Tavsiyeniz için teşekkür ederim
fikrim olsa ben yaparım :D o konu için kendi yeteneklerinizyapabileceklerinizulan ben kamerayla dışarıda yada içeride bunu yaparım diyebileceğin herşeyi yapabilirsin

fikrim olsa ben yaparım :D o konu için kendi yeteneklerinizyapabileceklerinizulan ben kamerayla dışarıda yada içeride bunu yaparım diyebileceğin herşeyi yapabilirsin

Bulunduğum yerde pek birşey yapamam ama hafta sonu sarıkamışa gitme ihtimalim var eğer gidersem orada birşeyler çekmeye çalışırım.
Nikon coolpix l7 dijital makinem var o iş görür mü?

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:14 ----------

Başka fikri olan var mı?

hocam videolar ekrana tam oturmamış ayrıa cok basit kalmıs bari aynı kişilerden bir kac foto koysaydın cok basit geldi benim gözüme

veriler kesin bilgi mi ?
Güncelleme zamanı ne zaman ?
Verdiğin rakamların verildiği sene kaç ?

Hocam özelden yazılcak kadar özel birşey değil aslında youtubeye girin sadece yapılmış özgün fikirleri yapayım diye düşünmeyin bir sürü kategori var açın izleyin hobi niyetine yapın illa yapılmış birşey değil yapılmamış veya yapılmış birşeyin daha farklı bir şekilde ele alarak kanal yapabilirsiniz.

Hocam özelden yazılcak kadar özel birşey değil aslında youtubeye girin sadece yapılmış özgün fikirleri yapayım diye düşünmeyin bir sürü kategori var açın izleyin hobi niyetine yapın illa yapılmış birşey değil yapılmamış veya yapılmış birşeyin daha farklı bir şekilde ele alarak kanal yapabilirsiniz.

İşte sorun da orda inanın izleyince kafam duruyo :/

1. Videon 4:3 Formatında, bunu 16:9 Yaparak Tam Ekrana Sığdır
2. Mikrofon ile seslendirme yaparsan daha kaliteli olabilir
3. Adsense, Partner demişsin, günlük 300 - 500 izlenime gelmeden bağlamanı önermem, Özgünde Adsense, Partner pek fazla farketmez,
Not: Ama büyük kanallar Partner çalışır

1. Videon 4:3 Formatında, bunu 16:9 Yaparak Tam Ekrana Sığdır
2. Mikrofon ile seslendirme yaparsan daha kaliteli olabilir
3. Adsense, Partner demişsin, günlük 300 - 500 izlenime gelmeden bağlamanı önermem, Özgünde Adsense, Partner pek fazla farketmez,
Not: Ama büyük kanallar Partner çalışır

Tavsiyeniz için teşekkür ederim o zaman kanalı biraz daha ilerletip partnere sokayım.

Hayatının hatasını yaptın :D 1 saate kalmaz 10 farklı kopyasını görebilirsin youtube da :D hatta sana telif ihtar vs. de gelebilir :D

Güzel olmuş , etiketlere ve açıklamaya oradaki 10 zengini yazarsanız size dönüşü iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri