İlk paramı aldım sonunda :)=

• Kullanıcı aTi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
kardesım lutfen ılgılenın, hak kazanılan parayı nasıl cekıyoruz hangı yolla ??? banka hesabına mı yolluyorlar... ve bu ıslemı youtube nın neresınden yapıyoruzz... tesekkurler tekrar, allaha emanet olun...

Bu videoda herşey anlatılıyordu zaten.Paranızı nereden takip edeceğiniz vs.Neyse ben kısaca tekrar edeyim.Youtube kanalınızdaki videolardan kazandığınız paraları google adsense den çekebilirsiniz.Bunun için önce ödeme eşiğini (100 dolar) geçmeniz gerekiyor.Ayrıca pin girmediyseniz pini de girmeniz lazım.Paranızın banka hesabına yatırılmasını istiyorsanız banka hesap bilgilerini girip banka hesabınıza yatacak test ödemesini adsense panelindeki gerekli bölüme girerek bu aşamayı geçebilirsiniz.Daha sonra dediğim gibi pin işleri falan hallolduktan sonra paranız banka hesabına her ayın 26-27 si gibi yatar.
kardesım o vıdeo yu ızledım saolsun cok yardımcı oldu, ama kanalla alakalı herseyı hallettık dıyelım, vıdeolar koyduk vs 4 ay sonraa guzel paralara hak kazandık dıyelım, o andan ıtıbaren you tube hesabımızde hak kazanılan para bolumundekı o mıktarı nasıl cekecez... bankamıza havale mı ıstıyoruz youtube den ... yada hangı yoldan cekebılıyoruz...?

Hayırlı olsun dostum, ilk paradan sonra youtube işinde pes etmezsen daha fazla kazanacağına eminim. Güle güle harcaman dileğimle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri