ilk paramı nasıl kazandım?

slowloris

Yasaklanmış
beyler ilk kanal açışımda 2 tl kazanmıştım bir hafta içerisinde yine o zamanlar cahiliye dönemi neyse alkışlarla yaşıyorum.com'da bir video yayınlanmıştı çinde düşen ufo hakkında bende araşptırdım o video dünyada hiç bir kanalda video sitesinde yok indirip attım başlık şöyleydi ufo crash china land,neyse bir gün baktım videom 12 bin izlenmiş ikinci gün 300bin sonra 500 bin baktım adsense'de 1.800 tl para var işte ilk param oydu bir türk sitesinin yardımı ile bin 500 tl kazanmıştım haberin videosunu yayınlıyan büyük sitelerdi yüzlerce site yayınlamıştı

güncel video takibi tam işsiz güçsüz adam işi oturucaksın pc başına haberleri araştıracaksın oraya buraya bakacaksın yakalayacaksın :)

Geçen yıl eylül ilk başladığım zaman bir video atmıştım güncel bumu tutucak dedim 1 ay sonra kanala girdim birde ne göreyim.Yaklaşık hesaplamama göre 2 dklık bir video 800 TL kazandırmıştı tabi adsense geç bağladım 300 TL alabilmiştim :D

Güncel çalışmanın ekmeğini yemişsin ama güncel çalışmak güzel kazanç sağladığı gibi uğraşıda çok yoğun çok kaynak gerekli

Allah rızkı olan herkese bir şekilde rızkını veriyor çok şükür. Allah hepimizin kazancını arttırsın inşallah :)

beyler ilk kanal açışımda 2 tl kazanmıştım bir hafta içerisinde yine o zamanlar cahiliye dönemi neyse alkışlarla yaşıyorum.com'da bir video yayınlanmıştı çinde düşen ufo hakkında bende araşptırdım o video dünyada hiç bir kanalda video sitesinde yok indirip attım başlık şöyleydi ufo crash china land,neyse bir gün baktım videom 12 bin izlenmiş ikinci gün 300bin sonra 500 bin baktım adsense'de 1.800 tl para var işte ilk param oydu bir türk sitesinin yardımı ile bin 500 tl kazanmıştım haberin videosunu yayınlıyan büyük sitelerdi yüzlerce site yayınlamıştı

bende sans eseri hic tutmaz dedigim bir videoyu oylesine yuklemistim sonra aksam bir baktim 180 bin olmus aslinda olmayacak dedigimiz videolar patliyor :)

yok güncel ile uğraşmıyorum dediğim gibi cahiliye döneminde olan olay şimdi sağlam dizi çalışıyorum

bende yazayım bari :D

3-4 aydan beri uğraşıyordum youtube ile, tabi bıkmışım artık neyse dedim 1 hafta ara vereyim kafam dinlesin
neyse face oyun falan akıyorum artık kafamda silmişim youtube'u sonra facede bi çizgifilm sayfası gördüm yt de arattım yoktu aha dedim fırsat ayağıma geldi hemen bölümlerini indirdim render dan geçirdim attım kanala ve 3-4 ayda pin sınırını bile geçemeyen ben bi anda günlük 200-300 tl kazanmaya başlamıştım :D kanal 3 hafta ayakta kaldı güzel bi rakam bıraktı şimdi çokta olmasa alıyoruz ufak tefek birşeyler :)

güncellerden kazanılır ama vaktim olmasına rağmen bana göre değil.bir de telif derdi çok oluyor.her videoya bir sahip çıkan oluyor.

paypalldan bankaya para gonderırken dolar olarakmı göndermek daha mantıklı yoksa paypalde tl ye cevırıp o şekıldemı göndermek daha mantıklı yanı hangısıne olursa olsun komısyonsuzmu gonderım yapılıyor

paypalldan bankaya para gonderırken dolar olarakmı göndermek daha mantıklı yoksa paypalde tl ye cevırıp o şekıldemı göndermek daha mantıklı yanı hangısıne olursa olsun komısyonsuzmu gonderım yapılıyor
tl ye çevirip almak zorundasın.tl ye çevirirken kurdan biraz zarar ediyorsun.çevrilen miktar kesintisiz hesabında

haber işi gerçekten çok kazandırıyor ama çok yorucu be..

Bütün forumları ve siteleri araştırırdım güncel komik yada haber falan çıksada atsam diye acayip iyi kazandırıyor ama zor iş.

Ama yeni başlayan arkadaşlar için önemli bide böyle kanalların abone sayısı iyi olursa var ya her şeyden çok kazandırır çizgi film falan hikaye.

Biri vermicem dedi, bir attım 800 k oldu. O vermedi ben kazandım. :)

Biri vermicem dedi, bir attım 800 k oldu. O vermedi ben kazandım. :)

Güldürdün Beni :)

Bende Oyun Kanalı Açmıştım. Farklı Bir Kanalda Candy Crush Oyununun 500 Bölümünü Gördüm ve Kanala Yükledim. Oyunlara İlgim Olmadığı için Pek Üzerine Düşmemiştim. 1 Hafta Sonra Kanala Girdiğimde 3 Günde 450 $ Kazandığını Gördüm. Gelen İzleyici Trafiğinin Hepsi Japonyaydı. Hatta Bir Ara Japonca Öğrenmeyi Bile Düşündüm Bu Sebepten :))

tebrikler...
ilk büyük paramı geçen senenin ortalarında 1 videoyla kazandım,o zamanlar livelakten elime geçen bütün güncel videoları atıyordum kanalıma..bilen bilir-trafikte motorlu bir çinli her yere çarptıktan sonra en son kuyuya düşüyordu :D örnek video altta..

videoyu youtube ye ilk atan bendim arkadaşlar :D bana getirisi 3-4 milyon izlenim ve 3500$ oldu (o zaman adsenseler henüz dolardı)

güzel günlerdi ..ünlem nedir bilmezdik ))

Çukura Düşmek İçin Herşeyi Yaptı! - YouTube

Ilk kazandığım parayı kanalımın para kazanmasının kapanması yüzünden alamadım bende.Adsense bırakıp partnere geçtim ve iyi kazanç beraberinde geldi. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri