İlk Prof. Sokak Röportajımız Yorumlarınızı Bekliyoruz !

• Kullanıcı dizikit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Güzel olmuş tebrikler ama biraz sıkıcı gibi geldi

Bu kategoride tutan çok video var, farklı ve komik cevaplar işinize yarayacaktır. Misal Gebze'li arkadaşın semt çocuğuyuz demesi hoşuma gitti. Şahsen ben paylaşıyorum videonuzu şuan.

edit: Usta tekrar izleyince fark ettim video arasında girdiğiniz intromsu şeyi biraz daha kısaltmalısınız bence, ve video sonunda intronuzu değilde bi outro yaptırıp onu eklemelisiniz kanımca. İntronuzda azcık kısalmalı sanki

Son düzenleme:
Yalnız bir açığını göremedim çok iyi olmuş gerek görüntü kalitesi gerek ses olarak bi tıkırtı göremedim. Başarılar ne diyelim.

hataları toplayalım
sorunlarını yazalımki daha kalitelisini yapasın yoksa videoyu ben beğendim
1. soru çok basit
2. arkadaşların dediği gibi logo heryerde
3. cevabı çok kısa bir soru, karşılıklı ilgi çekebilecek konu bulabilirsin

ayrıca güncel çalışırsan aramalarda çok avantajın olur

hocam kanal ismi çok güzelmiş :D aşırı çok beğendim :d

edit:hocam benden size bir öneri sadece böle işte erkekler ne yapar vs gibi sorular deilde birde mesela beşiktaş-liverpool maçı oynanacakya onun hakkında maç skoru vsde sorabilirsin bi videonuda böle hazırlamanı şiddetle tavsiye ediyorum :D

Son düzenleme:
konu için birşey diyemem ama zamanla yaratıcı şeyler bulunur eminim sonuçta bir ekipsiniz...intro ve logo için arkadaşlar bunu çok dile getirmişler ama ben aynı kanıda değilim...sonuçta yeni bir firma gibi yeni bir haber kanalı gibi düşünün kendinizi ...olabildiğince isminizi ve logonuzu kafaya kazıtmak gerek...vurgulayın vurgulayabildiğiniz kadar taki kanal bir yere gelinceye kadar ...sonra zaten ihtiyaç bile duymazsınız ufacık bir harfi gören sizi tanımaya başlar ... örneklersen 11880 reklamını düşünün beynimizin içine girdiler uykularımıza girdiler ama parayıda götürdüler ...bilinmeyen numara diyince akılda kalan tek isim..logoya ve tanıtıma ilk etapta ihtiyacınız var o sizi ciddi bir marka gibi gösterecektir kamera arkasında biz sizin olduğunuzu biliyoruz dolaysıyla kafamızda oturtamıyoruz ...yalnız dışardan bakan kişiler sonuçta kim bu haber ajansı kim bu kanal diye illaki akıllarında kalan İSMİ araştıracaktırlar ...onun içinde ciddi bir marka kanal olmak isterseniz bunun arka planınıda gözden geçirmeniz gerecektir websitesi blog sosyal medya gibi....tekrar tebrik ediyorum güzel iş çıkarmışsınız ve umut vaadediyor

kanal ismini aralara çok fazla sıkıştırmayın zaten logo basmışsınız orta yere, tipler güzel ama cevaplar normal. daha ilginç cevap vereni bulana kadar devam edin sonra videoy yayınlayın bence.

bir de aynı kişilere farklı sorular da sorun diğer videolarınız için kullanabilirsiniz. ilerisi için de stokta kalsın. elbet bir soruya ilginç cevap verecektir sorduğunuz kişi.

gündemle alakalı sorulara daha ağırlık verin bunu yanında ;)

Arkadaşa katılıyorum, güzel fikir, bir soruyla çıkmayın sokağa, 5-10 tane ilginç soru ayarların öyle çıkın herkese aynı soruları sorun elinize tek seferde daha fazla malzeme geçecektir :)

kanal ismini görünce 1 saniye sonra sırıttım :D sorduk soruyu ne ya :D devamını sokakta akşam ezanına kadar top oynayan çocuklar bilir heralde :D

ama soru hiç yaratıcı değil, yukarıda da denildiği gibi cinsellik ve fenomenler kazandırıyor bu konuda

hayırlı kazançlar dilerim

Sordum soruyu bilmem ne boruyu diye bir replik vardi kanal adini her gordugumde bu aklima geldi. Videoyu uzatin ekmeği yiyin başarilar ;)

konuyu gördüm ,izlemedim.
başka soru mu kalmadı size ne kim ne takmış takmamış:D
bu cevaplar röpartajı yapıldıgı yer,,bölgelerde farklı cevaplar doğurur.
daha genel ve ilginç sorular bulunmalı.

Son düzenleme:
Amacım kesinlikle emeğe saygısızlık değil video görüntü kalitesi gayet iyi ses kalitesi de iyi sadece soruyu soran arkadaşın sesini duyamıyoruz soruyu sorarken mikrofonu kendine doğru tutacak şekilde ayarlar veyahutta bir yaka mikrofonu gibi bir şeyler takarsanız o arkadaşa bence daha iyi olacaktır.

İlk dikkatimi çeken başlıktı do men should wear earrings böyle bir cümleyi görünce ingilizce altyazı olduğundan emin gibiydim.Video başladı ve ben birden türkçe bilmeyen bir insana dönüştüm sırf o başlık yüzünden soruyorum size türkçe bilmeyen bir adamın hani olur ya o başlığa geldiğini düşünelim videoyu ne için izleyeceğini düşündünüz bunu yaparken sırf süngerine logo basılı özel mikrofonunuz veyahutta videodaki insanlarımızın suretini görebilmek için mi izleyecek bu insanlar bir şey anlamadan :(

Soru zaten ayrı bir fiyasko hocam lütfen kızmayın ama biraz daha geniş düşünmeye çalışın lütfen video description unda 2015 e geldiğimiz günlerde diye başlamışsınız 2015 e geldiğimiz günlerde böyle saçma ve basit bir sorudan başka hiç mi soru gelmedi aklınıza :) isteyen istediğini takar ister küpe takar ister şalvar giyer bizi sizi kimi ilgilendirir böyle bir şey :/ kanal logosu güzel olmuş ama kapak fotoğrafınızı ve intronuzu sevmedim açıkcası. Amacım eleştiri yağmuruna tutmak değil aslına bakarsanız ama elinizi ağır bir taşın altına koymuşsunuz profesyonelde başlamak istemişsiniz bir çok kısmı öyle de gözüküyor bu eleştirilerde ileri ki videolarınızda size öneri olur umarım Emeğinizin boşa çıkmaması dileğiyle :)

Bu arada isim güzel gerçekten :)

Merhabalar Arkadaşlar !

Sonunda özgün çalışma çok sağlam ve köklü bir geçiş yapmış bulunuyoruz.

Şimdi öncelikle belirtmek istediğim bazı hususlar var.Bu iş gerçekten oldukça zor ve emek isteyen bir iş.Bu işe girerken tam manasıyla profesyonel girip öyle devam etmek istedik.

Profesyonel canlı yayın kamerası,profesyonel mikrofon,kendi adımıza ait mikrofon süngerimiz,Grafikere tasarlatılmış özel logo ve kanal tasarımımız.Hepsinin altında 1,5 aylık bir emek var arkadaşlar.3 kişilik ekip var bu işin arkasında.Herkesten destek vermesini,facebook sayfamızı beğenip,kanalımızı yeni videolar için takip etmesini rica ediyoruz.

Ve elbette yorumlarınızı bekliyoruz ilk videomuz ile ilgili.

https://www.youtube.com/watch?v=ChJNiXwD7ys

birçok kişinin söylediği gibi logo ve soru haricinde bi eksiklik yok. zamanla yerine oturur, soracağınız sorular hakkında forumda bir konu açın çok ilginç şeyler gelebilir :D

başarıalrınızın devamını dilerim.

Bol şanslar arkadaşlar umarım tutturursunuz..
Klasik şeylerden çok farklı şeyler sormayı deneyin..
Röpörtajları bi kaç sn daha uzun tutmaya çalışın..Sizin sorularınızı da ekleyebilirsiniz videoya.

Merhabalar Arkadaşlar !

Sonunda özgün çalışma çok sağlam ve köklü bir geçiş yapmış bulunuyoruz.

Şimdi öncelikle belirtmek istediğim bazı hususlar var.Bu iş gerçekten oldukça zor ve emek isteyen bir iş.Bu işe girerken tam manasıyla profesyonel girip öyle devam etmek istedik.

Profesyonel canlı yayın kamerası,profesyonel mikrofon,kendi adımıza ait mikrofon süngerimiz,Grafikere tasarlatılmış özel logo ve kanal tasarımımız.Hepsinin altında 1,5 aylık bir emek var arkadaşlar.3 kişilik ekip var bu işin arkasında.Herkesten destek vermesini,facebook sayfamızı beğenip,kanalımızı yeni videolar için takip etmesini rica ediyoruz.

Ve elbette yorumlarınızı bekliyoruz ilk videomuz ile ilgili.

https://www.youtube.com/watch?v=ChJNiXwD7ys

Bence cinsellikle alakalı ilginç sorular sor dehşet izlenir :)

gibi https://www.youtube.com/watch?v=3TCWVqbbmN8

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri