İlk PS Çalışmam

• Kullanıcı xSnox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Tasarımları

xSnox

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 2 nci kez photoshopla buluşmam ilkinde yükledim kullanmadım sabah bir kaç video izliyerek bunları yaptım ilk çalışmalara göre güzelmi sizce

SİZCE NASIL ARKADAŞLAR İLKLERE GÖRE...

mühteşem... biraz anımasyon bıraz PS geçmişim olmasına ragmen ben bıle bu sevıyede görüntü kalıtesı netliğinde PS yapamadım....

Güzel fakat basit, yazılara efekt verme konularına bak biraz renklendir, gölgelendirme yap şimdilik yeterli :D

Fena değil, ileride daha iyi şeyler çıkacak belli. ;)

teşekkürler arkadaşlar geliştircem kendimi efecktleri çözim :)

Ondan önce türkçemizi de çözersen tamamdır ;)

Türkçe'mizin doğru kullanılmasını istiyorsanız, başta siz doğru kullanmalısınız. Türkçe'miz yazarken baş harfe dikkat edelim..

nasıl yazıcağımı kimse sorgulayamaz sende dahil anlatabiliyormuyum dostum?

Arkadaşım Türkçe'ne laf eden arkadaşı report etmişsin, fakat senin bu tavrında hiç hoş değil. Evet kendi yaptığın çalışmalarda neyi nasıl kullanırsan kullan, sana kimse karışmaz. Ama forumda bir şey paylaşılıyorsa buna rahatsız olan herkes karışır. Bu arada ben senin çalışmalarında Türkçe bir kelimede göremedim. Boş ve yersiz bir tartışma olmuş.

Uzatmaya gerek yok.. Kolay gelsin..

Türkçe'mizin doğru kullanılmasını istiyorsanız, başta siz doğru kullanmalısınız. Türkçe'miz yazarken baş harfe dikkat edelim..

Arkadaşım Türkçe'ne laf eden arkadaşı report etmişsin, fakat senin bu tavrında hiç hoş değil. Evet kendi yaptığın çalışmalarda neyi nasıl kullanırsan kullan, sana kimse karışmaz. Ama forumda bir şey paylaşılıyorsa buna rahatsız olan herkes karışır. Bu arada ben senin çalışmalarında Türkçe bir kelimede göremedim. Boş ve yersiz bir tartışma olmuş.

haklısınız teşekkürler.

'' Çözim '' Kelimesi dikkatimi çekti ve yanlış olduğunu uyarmak istedim . '' Çözim '' diye bir kelime yok lugatımızda .

---------- Mesaj saat 11:51:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:50:32 civarında gönderildi. ----------

nasıl yazıcağımı kimse sorgulayamaz sende dahil anlatabiliyormuyum dostum?

Anlatabiliyorsun tabi o kadar cahil değilim . Ben görevim olanı yaptım, ayrıca dost olduğumuzu da nereden çıkarttınız ? ;)

---------- Mesaj saat 11:54:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:51:16 civarında gönderildi. ----------

Siz çalışmaya takılmışsınız , ben yorumuna ;)

Yazım yanlışına karışanlar da forumdan üç gün uzaklaştırılmalı bence .

Güzel çalışmalar, ben de yakında yapıyorum :)

Yanlışı düzeltmek suçsa , forumdan komple silsinler beni . Yanlışa yanlışla gitmeyin . Gençliğinize veriyorum

bencede silsinler.

anlamıyorsun halen düzgün deseydin kardeşim yanlışn var yanlış anlama felan diye bilir düzeltebilirdin...

yazılar biraz daha guzel yapılabılırdı, yapıştırılmış hıssı verıyor
onun dısında 2. resimde yazı harıc hersey cok guzel
dediğim gibi yazılar çok basit durmuş fotolarda,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri