İlk Pubg Videom

• Kullanıcı crazy3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
bence thumbnail için kendine özgü tasarım yapmalısın internette hazır olanları kullanma

1. çok iyi oynamıyorsun.
2. sohbet muhabbet yok.

bu ikisi olan bile izlenemiyorken bir izleyici neden seni izlesin?

İlkü için bişey yapamam ama :D
diğeri için zamanla inşallah

sana verebileceğim en iyi tavsiye bu oyunu arkadaş çevresiyle oynaman olur. solo olarak oynanacak bir oyun hem oynayana hemde izleyiciye zevk vermiyor. sen arkadaş çevresiyle laylaylom eğlenerek oynarsan izleyicide eğlenceli bir yayınmış diyerek gelir izler.
ben bile oynarken asla tek girmiyorum çünkü hiçbir zevki yok oyunun :)

https://www.youtube.com/watch?v=morXSCr7lYM

şu yayıncı daha yeni twitchte 300 izlenimlere ulaştı youtube izlenimlerine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın 27 kill almış ve izlenim yerlerde :)

sana verebileceğim en iyi tavsiye bu oyunu arkadaş çevresiyle oynaman olur. solo olarak oynanacak bir oyun hem oynayana hemde izleyiciye zevk vermiyor. sen arkadaş çevresiyle laylaylom eğlenerek oynarsan izleyicide eğlenceli bir yayınmış diyerek gelir izler.
ben bile oynarken asla tek girmiyorum çünkü hiçbir zevki yok oyunun :)

https://www.youtube.com/watch?v=morXSCr7lYM

şu yayıncı daha yeni twitchte 300 izlenimlere ulaştı youtube izlenimlerine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın 27 kill almış ve izlenim yerlerde :)
Haklisin usta onu biliym :) Fakat bilgisayarda önemli bir etken :)

Oyun Oynamayi En son 17 Yasimda Biraktim :D

Gta Vice City Deluxe
Counter Strike 1.6
Half Life
Adanamu

Bundan Sonrasi Yok Bende :) Bilgisayara Hep Para ve is Gozu ile Baktigim icin Oyun Oynamayi Hic Sevmiyorum Ama Video Gayet Basarili Olmus Basarilarinizin Devamini Dilerim

Oyun Oynamayi En son 17 Yasimda Biraktim :D

Gta Vice City Deluxe
Counter Strike 1.6
Half Life
Adanamu

Bundan Sonrasi Yok Bende :) Bilgisayara Hep Para ve is Gozu ile Baktigim icin Oyun Oynamayi Hic Sevmiyorum Ama Video Gayet Basarili Olmus Basarilarinizin Devamini Dilerim

Teşekkür ederim hocam :) mikrofon olsa konuşarak arkadaşlarla yapıcaksın çok iyi olur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri