İlk Sahur - İlk İftar Günü :)

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar Öncelikle Herkese Hayırlı Ramazanlar , 11 Ayın Sultanı , En Bereketli Ay :)

genislet-b0957795-4184-4ac4-b7e3-978ab51ff919.jpg

İmsak Vakti İçin : Namaz Vakitleri | Cuma Namazı | Ezan Saatleri | Takvim

Bakalım ilk günümüz nasıl geçicek , Her gece bu saatlere kadar otururuz ama , Sahurun verdiği hava ayrı bi güzel :o

Eskiden gün geçtikçe iftar vaktinin dksı azalırdı bu sene 2-3 dk oynuyor :) ALLAH sabrını verecektir tabi :)

Herkese hayırlı ramazanlar
Ramazan herkese bereket getirir inşallah.

Eskiden gün geçtikçe iftar vaktinin dksı azalırdı bu sene 2-3 dk oynuyor :) ALLAH sabrını verecektir tabi :)

aynen bu ayrıntıyı bende bugün imsakiyeyi görünce farkettim, duygulandım

Son düzenleme:
Namaz kılmayan arkadaslarada baslamalarını tavsiye ediyorum.
Huzuru Dünya metalarında bulamayız cünkü huzur İslamdadır.
Herkese hayırlı ramazanlar.

Dün geçti, Yarın var mı? Gençliğine Güvenme! Ölen hep ihtiyar mi?

Neler Kaybetti İnsan Kul'a Kulluk Uğruna... Ah Bir Erebilseydik , ''KUL'' Olmanın Şuuruna...

İnsan Sevme Hissini İsraf Etmemeli, Kim Ne Kadar Sevilmeye Layıksa, Onu O Kadar Sevmeli..

Ömrüm Ağaç DaLında SavruLan Bir Yapraktır.. Ne Kadar Genç OLursam OLayım Sonum Kara Topraktır...

Ya islamla yükselir, Ya inkarla çürürsün.. Bu yol mezarda bitmiyor, gittiğinde görürsün!..

Ben Bir Garip İnsanım.. Ne Tahtım Var, Ne Tacım.. Tut Elimden ALLAH'ım.. Yalnız Sana Muhtacım..!

‘Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur’

İhya etmek için ne kadar ilim lazımsa imha için de o kadar cehalet kafidir.

"Diyorlar bana : Kalsın şiir de söz de yerde ! Sen araştır, göklere çıkan merdiven nerde?"

"Ölecek miyim, tam da söyleyecek çağımda, Söylenmedik cümlenin hasreti dudağımda…"

"Müjdecim, Kurtarıcım, Efendim, Peygamberim; Sana uymayan ölçü, hayat olsa teperim!"

Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın!

"Kazanda su kaynasa sanki ben pişiyorum; Bir kuş bir kuş öldürse ben can çekişiyorum..."

"Mağrur ilmin hâline lûgatlarda tabir yok! Bilmediğini bilene sor, bilgide kibir yok!"

"Sabrın sonu selâmet, Sabır hayra alâmet. Belâ sana kahretsin; Sen belâya selâm et!"

Sabır, çekilen şeyi duymamak değil, ona dayanmayı bilmektir.

Dağı tanıyan, nasıl tanımaz uçurumu? Madem ki yükseliş var, iniş olmaz olur mu?

Necip Fāzıl Kısakürek

Tüm İslam aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun. Allah sabrımızı verir inşallah.

Hayırlı Ramazanlar.Allah tuttuğunuz orucu kabul etsin.Ramazdan'da bir ayrı güzeldir forum.Sahura kadar online sayısı fazla olur :D

Hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar.
Bugün baya sıcaktı 21 haziran sonrası işimiz daha da zorlaşacakmış.
Hayırlısı önümüzdeki iftarlara bakacaz. :)

[MENTION=12862]AntonioMontana[/MENTION] Allah razı olsun üstad. Bazı vakitleri saldığım şu sıralar silkeledin beni. Herkese Hayırlı Ramazanlar :)

haydin sahura millet....mersinde ezana 1 saat 10 dk var...hanım kalkacak şimdi 3-5 sıkma-börek yapacak bana Allah'ın izn ile ilk oruca niyetlencez.....hadi cümleten hayırlı sahurlar-hayırlı ramazanlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri