İlk Sayfaya Çıkmak

• Kullanıcı CeidoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konudaki yazılanların hepsi yanlış yönlendirme içeriyor. Aylarca araştırmalarım sonucu dünyada bir avuç insanın bildiği formülü açıklamıştım ama konu güme gitti. Deneyenlerin hepsi özel mesaj atarak hayır duaları yaptılar. Süper moderatör şaka gibi bir özel mesaj atarak, bana bu yöntemi 1-2 gün önce bulduğum iftirasını attı bilip bilmeden. Bu yöntemi ebook olarak satalım dedik ona da karşı çıktı yönetim :)

pm bekliyorum hocam yöntemle ilgili

Arkadaşlar Ebook şu anda hazır. Taktik çok önemli olduğu için yayılmasını istemiyoruz. Dileyen olursa özel olarak satmaktayız. Pm ile iletişime geçilebilir.

Arkadaşlar Ebook şu anda hazır. Taktik çok önemli olduğu için yayılmasını istemiyoruz. Dileyen olursa özel olarak satmaktayız. Pm ile iletişime geçilebilir.

Demin skype da açıklıyordunuz şimdi satıyorsunuz :rolleyes: 1. sayfaya çıkmayı biliyorsunuz e-book satıyorsunuz ilginç

Demin skype da açıklıyordunuz şimdi satıyorsunuz :rolleyes:

Yönetim, yöntemin yayılmasından yana değil. Sadece özel satış olarak paylaşmaktayız.

Edit: Zaten bu taktiği ilk paylaştığımda bilen bilir, herkese açık olarak konuda paylaşmıştım. Birçok kişi faydalanmıştı. Ama yönetim daha sonra karar alarak konunun kaldırılmasını istedi. Çünkü site yetkililer tarafından izleniyor.

Son düzenleme:
Yönetim mi açıklamanızı istemiyor?? O zaman o yönetici gelip bir açıklarmı bizlere acaba paylaşım olmucaksa forumun amacı ne ?

Taktik çok özel olduğu için, herkesin diline düşüp, youtube'un o açığı kapatması pek iyi olmayacaktır.

Yöneticilerden birisi gelip acıklama yapabilirmi eğer arkadaşın dediği doğruysa satın almak istiyorum [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Ne tarz yada nasıl bir problemin olduğunu belirtebilirmisin ? Bir kusurumuz olmuşsa, telafi edebiliriz.

Bir problemim yok. Özel mesaj ile, bemonth isimli süper moderatörün bu yöntemi 1-2 gün önce bulduğum yaftasını yapıştırması hoşuma gitmedi sadece. Ben buraya bu taktiği aylarca süren ar-geler sonucu paylaştım.

hocam satıyormusunuz? paylaşıyormusunuz ben anlamadım ?

eğer dediğiniz gibi yönetim burada paylaşmanızı istemiyorsa skype de konuşabiliriz. ha eğer yöntemim satılıktır diyorsanız lütfen yönetimi bahane etmeyin...

Yöntem daha önce forumda paylaşıldığı için satış konusu yapılması yönetim tarafından uygun görülmemiştir.PM ile Yapılan alışverişlerde üyeler kendi yaptıkları alışverişden mesuldur.

Bir problemim yok. Özel mesaj ile, bemonth isimli süper moderatörün bu yöntemi 1-2 gün önce bulduğum yaftasını yapıştırması hoşuma gitmedi sadece. Ben buraya bu taktiği aylarca süren ar-geler sonucu paylaştım.

Anlıyorum seni, ancak özel mesaj yolu ile bir arkadaşımızla konuşmuşsun. Ve burada lanse etmişsin. Direkt olarak yönetim diye, tabi ki ister istemez bir savunma hakkı doğmuş oluyor, yöntemi bulmuş olabilir yada sen ebook olarak satmak istemişindir. Eğer bu şekilde hoşnutsuz bir durum gördüysen, bir üst yetkiliye yapacağın açıklama ile satışını veya ücretsiz anlatımını paylaşmak istediğini belirtebilirsin.

Konu ile ilgili olarak Admin arkadaşlarımıza bir açıklama yaparsan, nasıl bir yol izleyeceğin konusunda fikir edinebilirsin.

Saygılarımla.

eğer paylaşacaksınız beni etiketler misiniz konuda.. kaçırmak istemiyorum bu sefer

hocam satıyormusunuz? paylaşıyormusunuz ben anlamadım ?

eğer dediğiniz gibi yönetim burada paylaşmanızı istemiyorsa skype de konuşabiliriz. ha eğer yöntemim satılıktır diyorsanız lütfen yönetimi bahane etmeyin...

Bu yöntemi ilk olarak satmadım. Herkes bilgilensin diye açık bir paylaşım yaptım ve çoğu kişi yöntemi kaptı birçok özel mesaj attılar hayır duaları ile birlikte. Şu anda youtubeda o taktiğin birçok yerde uygulandığını görebiliyorum. Daha sonra, google yetkilileri siteyi incelediğinden dolayı konu kapatıldı. Ebook olarak satalım teklifime ise sitede daha önce paylaşıldı yanıtını aldım. Şu anda da sadece pm yoluyla özel satış yapmaktayım.

Yöntem daha önce forumda paylaşıldığı için satış konusu yapılması yönetim tarafından uygun görülmemiştir.PM ile Yapılan alışverişlerde üyeler kendi yaptıkları alışverişden mesuldur.

sayın mod. yanlış hatırlıyor olabilirim ama forumda konusu olan taktiklerin, e-book olarak satışı yasaktı sanırım.
Bu kurala dayanarak yöntemin olduğu konuyu bizimle paylaşır mısınız?

sayın mod. yanlış hatırlıyor olabilirim ama forumda konusu olan taktiklerin, e-book olarak satışı yasaktı sanırım.
Bu kurala dayanarak yöntemin olduğu konuyu bizimle paylaşır mısınız?

Yöntemin olduğu konu fixlenme ve ilerde doğabilecek sorunlar nedeniyle çöpe kaldırıldı.Forumda paylaşılması yasaklandı.Satın almak isteyen arkadaşın skyp adresini ekleyip konuşabilir

Evet arkadaşlar moderatör arkadaşların da dediği gibi, öğrenmek isteyen arkadaşlara, yönetimin de izniyle özel satış yapmaktayız. Pm ile ulaşılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri