İlk Sayfaya Çıkmak

• Kullanıcı CeidoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok ilginç. Youtube ile alakalı bir sorun gibi gözüküyor bu. Denediğin her videoda mı bu olay mevcut?

Bir kanalımda 8 video vardı hepsinide yaptım hepside 301de. Aklıma bir şey geldi acaba gizli yapsak videoyu taktiği denesek sonra açsak daha iyi mi verim alırız.

Bir kanalımda 8 video vardı hepsinide yaptım hepside 301de. Aklıma bir şey geldi acaba gizli yapsak videoyu taktiği denesek sonra açsak daha iyi mi verim alırız.

Bu yöntemi 4 aydır kullanıyorum. Denediğim her videoda 301 izlenimi 2 saat sonra aştım. en fazla 4 saat sonra aşmışımdır. Gizli veya liste dışı olarak bu yöntemi denemedim.

Evet arkadaşlar moderatör arkadaşların da dediği gibi, öğrenmek isteyen arkadaşlara, yönetimin de izniyle özel satış yapmaktayız. Pm ile ulaşılabilir.

Hocam özelden mesaj attım. Ayrıca bu konu hakkında daha önce formda başlık açılmış dediğinize göre bu başlığın linkini verebilirmisiniz ben olayı kaçırmışım

Hocam özelden mesaj attım. Ayrıca bu konu hakkında daha önce formda başlık açılmış dediğinize göre bu başlığın linkini verebilirmisiniz ben olayı kaçırmışım

Yöntem fixlenmemesi için konu kaldırıldı ve özel satış olarak yöntem iletilecek.

İlk sayfaya çıkmak için
--Videonun urlsini alın facebook,twitter yada başka sosyal paylaşım sitelerinde yada imleme sitelerinde paylaşın.
--Urlyi dağıttıktan sonra hemen videonun ismini sadasdasd12312 gibi yapın daha sonra tekrar eski haline getirin.

Açıklamada ilk 2 satırda aranacak cümleleri girin..
+

500 aboneniz varsa 1 2 tanesi videoyu organik beğendiğimi otomatik 1.sayfadasın hangi kategori olursa olsun.

Ha tabi bu dediğim yöntemle gidenler genelde üstte olacağı için mesela adamda 10 k abone varsa ve 10 beğeni geliyorsa o daha üstte olur tabi.

Arkadaşlar sizden rica ediyorum bana PM atıpta taktiği sormayın.

Başkasının parayla sattığı bir şeyi size anlatacak kadar alçakça bir harekette bulunmayacağım.

22 tane PM ye cevap vermek zorunda kaldım foruma girdiğimden beri.

Kendinizi o kişinin yerine koyun sizin taktiğinizi başkaları dağıtsa hoşunuza gidermiydi ?

Arkadaşlar tekrarlıyorum. Buradaki amaç ebooktan para kazanmak değil. Para kazanmak gibi bir niyetim olsa, bu devasa taktiği ilk başta ebook ile satıp köşeyi dönerdim. Ben ilk başta bu taktiği konu açarak herkese paylaştım, birçok kişi oradan gördü ve şu anda harıl harıl youtubeda bu taktik uygulanıyor. Arkadaşlar taktiğin ne denli işe yaradığını her fırsatta belirtmekte. Ama yayılması bizler için hiç iyi olmayacak. Yayılmasını engellemek için de ebook için bir temsili fiyat belirledik, o fiyat üzerinden pm yoluyla satmaktayız. Amaç ticaret değil, altını çizerek belirtiyorum...

Son düzenleme:
2 ay önce açtığım kanalım mevcut, 17 video 10.000 abone var. Günlük 200.000 izlenme kazanç ise +400 lerde 2 aydır
Ne video atsam rekabetin deli gibi olduğu kategoride 1 veya 2. sıraya oturuyor bazen inanamıyorum çünkü öyle alt bi kategori değil. Youtube da olan videoları indirip camtasia ile özgünleştiriyor başlıkları makaleci bir arkadaşa yazdırıyorum bunun dışında yaptığım ping veya imleme yok... Ünlem veren videolara itiraz ediyorum 1 saat sonra dolar yanıyor :D Youtube kankası yaptı diyebilirim benim kanalı hiç telif gelmedi ne yaptımda youtube bu kadar sevdi diye düşünüyorum ama cevap yok değişik bir algoritması var. Fazla konuştum ama kısaca özetlemek gerekirse 1. veya 2. sıraya gelmek için ilk yükleyen olmaya gerek yok yada kategoride rekabetin olmaması gerekmiyor tamamen kanalı youtube'a sevdirmekle ilgili istediğiniz kadar ping atın imleme yapın
kardeş bende katılıyorum buna etiket açıklamaları makaleci arkadaşa yazdırıyormuşsun ben de özgünleştirme kullanıyorum gerçekten izlenmeler artıyor. isteyen arkadaşlar kullansın diye link veriyim. FREE YOUTUBE VIDEO SPINNER

arkadaştan kitabı aldım, ödemenin hemen ardından mail ile gönderdi :) . henüz inceleyemedim, birazdan bakacağım.

edit: ebook oldukça kısa (1 sayfa), arkadaşın söylediği gibi daha önce paylaşılan bir yöntemdi açıkçası daha önce görmüştüm :( yine de görmeyen arkadaşlar için son derece yararlı bir yöntem diyebilirim. bu yöntemin forumda kaldırılması da ilginçmiş açıkçası takip etmemiştim ben kaldırılıp kaldırılmadığını, neden kaldırıldı hala anlamış değilim.

Son düzenleme:
arkadaştan kitabı aldım, ödemenin hemen ardından mail ile gönderdi :) . henüz inceleyemedim, birazdan bakacağım.

edit: ebook oldukça kısa (1 sayfa), arkadaşın söylediği gibi daha önce paylaşılan bir yöntemdi açıkçası daha önce görmüştüm :( yine de görmeyen arkadaşlar için son derece yararlı bir yöntem diyebilirim. bu yöntemin forumda kaldırılması da ilginçmiş açıkçası takip etmemiştim ben kaldırılıp kaldırılmadığını, neden kaldırıldı hala anlamış değilim.

Kritik bir yöntem olduğu için yayılmaması açısından kaldırıldı. Bu konu altında, ebookun daha önce açık olarak paylaşıldığı defalarca belirtilmişti. Dilerseniz iadeniz yapılır. Diğer arkadaşlar çöp ebooklarda yararsız bilgileri sayfalarca anlatır bir işe yaramaz, biz 1 sayfada büyük paralar kazandıracak bilgiler paylaşırız. :) Önemli olan ebook'un kaç sayfa olduğu değil, verdiği bilgidir.

Kritik bir yöntem olduğu için yayılmaması açısından kaldırıldı. Bu konu altında, ebookun daha önce açık olarak paylaşıldığı defalarca belirtilmişti. Dilerseniz iadeniz yapılır. Diğer arkadaşlar çöp ebooklarda yararsız bilgileri sayfalarca anlatır bir işe yaramaz, biz 1 sayfada büyük paralar kazandıracak bilgiler paylaşırız. :) Önemli olan ebook'un kaç sayfa olduğu değil, verdiği bilgidir.

evet yöntem oldukça kritik özellikle 301 sorunu çekenler için kesin çözüm gibi. tek sayfa olmasında olumsuz bir şey görmüyorum ben de oldukça açık ve net bir biçimde anlatılmış :) .

Arkadaşlar tekrarlıyorum. Buradaki amaç ebooktan para kazanmak değil. Para kazanmak gibi bir niyetim olsa, bu devasa taktiği ilk başta ebook ile satıp köşeyi dönerdim. Ben ilk başta bu taktiği konu açarak herkese paylaştım, birçok kişi oradan gördü ve şu anda harıl harıl youtubeda bu taktik uygulanıyor. Arkadaşlar taktiğin ne denli işe yaradığını her fırsatta belirtmekte. Ama yayılması bizler için hiç iyi olmayacak. Yayılmasını engellemek için de ebook için bir temsili fiyat belirledik, o fiyat üzerinden pm yoluyla satmaktayız. Amaç ticaret değil, altını çizerek belirtiyorum...

Hocam amaç para kazanmak değil diyosunuz ama istediğiniz fiyat çok yüksek geldi. Madem para kazanmak amacıyla yapmıyorsunuz neden daha ufak fiyata satmıyorsunuz ebook u. Zaten daha önce forumda yayınlanmış diyorsunuz. Bana çok yüksek geldi fiyatınız.

Hocam amaç para kazanmak değil diyosunuz ama istediğiniz fiyat çok yüksek geldi. Madem para kazanmak amacıyla yapmıyorsunuz neden daha ufak fiyata satmıyorsunuz ebook u. Zaten daha önce forumda yayınlanmış diyorsunuz. Bana çok yüksek geldi fiyatınız.

Fiyat temsilidir. Alıcı arkadaşların alım gücüne göre fiyatta oynama yapmaktayız. Amacımız yöntemin olabildiğince yayılmasını en aza indirgemek.

bu metod isim değişikliği ile başlayan metod mu ? bi ara yayınlanıp silinmişti

hocam forumda birçok önemli konu kaldırıldı ebookta anlatılan yöntem incubusun açtığı bi konumuydu sadece bunu cevaplayın yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri