İlk Sayfaya Çıkmak

• Kullanıcı CeidoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazık günah açılmış bir konu için gidip 50 lira veriyorsunuz çok kolay kazanılıyo bu para galiba

E-book'u satın aldım. Arkadaş ilgili. işe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum ancak gerçekten geçen gün burada paylaştığı yöntemmiş.

Parayı boşuna vermiş oldum ama neyse. Helali hoş olsun

Sayfalardır yöntemin paylaşıldığı ve yayılmaması için konunun silinip bu yolla isteyenlere ulaştırıldığı defalarca belirtildi. İstenilirse pm üzerinden bilgiler yollanırsa iade yapılır anında.

benim teklif ettiğim parayı beğenmedin ellamm hocam ne var gücüm buna yetiyo 5 tl işte :D

para vermenize gerek yok.. çok hit olan bişe olsa adam köşe zaten bence neden ufaklara takılsınki

bugün tom and jerry'de yeterince ilk sıralarda kaldı zaten, arkadaşın amacı yöntemi diğer arkadaşlarla paylaşmaktı fakat moderatörler karşı çıktı bu yüzden cüzi bir rakama satıyor.

bugün tom and jerry'de yeterince ilk sıralarda kaldı zaten, arkadaşın amacı yöntemi diğer arkadaşlarla paylaşmaktı fakat moderatörler karşı çıktı bu yüzden cüzi bir rakama satıyor.

hocam cüzi para dediğin 5-10 tl olur sembolik rakam arkadaş 50 tl sembolik para istiyo bu nasıl sembolize anlayamadım

nasıl bir metod bu acaba websiteleri içinde işe yararmı

Yöntemi kimlere vereceğimin hakkı bana aittir. İstersem tom and jerry kategorisinde ilk sayfadaki videoların komple hepsi bana ait olur. Ama o kategoride çok fena telifler döndüğü için bulaşmıyorum o tarafa. Sadece en rekabetli kategoride bile neler yapabildiğimi gösterdim. Çok uçuk rakamlarla geliyor bazı arkadaşlar. Yapmayın :)

Son düzenleme:
Yöntemi kimlere vereceğimin hakkı bana aittir. İstersem tom and jerry kategorisinde ilk sayfadaki videoların komple hepsi bana ait olur. Ama o kategoride çok fena telifler döndüğü için bulaşmıyorum o tarafa. Sadece en rekabetli kategoride bile neler yapabildiğimi gösterdim. Çok uçuk rakamlarla geliyor bazı arkadaşlar. Yapmayın :)

He yaw hee :cool:

ref alabilirmiyim :P

hocam ben öğrenciyim 5 tl var dedim dönüp cevap bile vermedin :eek: eziklendim açıkcası bi öğrenci duası kaybettin :mad: 50 tl kazanamadım ki youtubeden hiç o kadar parayı vereyim yoksa mebla yüksek değil o kadar ama gel görkü öğrencilik fenaaa :D

Arkadaşın buldugu yöntem gerçekten işe yarıyor bunu bir cok kişiye kanıtladı. şuan tom and jerry kategorisindede ilk sırada. şahidim

Arkadaslar taktigi denedim . Evet ilk sayfaya geliyorsun ama 2 saat bile durmuyorsun sonra gerilemeye basliyor ve zamanla video kayboluyor . Tom and jery de de durum ayni.arkadas acaba hala ilk sayfadami bi bakin bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri