İlk Seslendirmem

• Kullanıcı BySerkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Ben oldukça başarılı buldum ama şunu söyleyeyim,videolara devam ettikçe kanal büyüdükçe eski videolarına baktığında ya ben nasıl seslendirmişim bunları diyeceksin :D

Gayet iyi hocam, daha iyi bir mic ile filan iş yaparsınız bence

Gayet iyi hocam, daha iyi bir mic ile filan iş yaparsınız bence

O konuda hangi mikrofon işimi görür bilmiyorum kazanç açılırsa şayet ondan sonra almayı düşünüyorum. Şimdilik Iphone ile ses kaydı imkanım var :)

---------- Spam Engelliyici 05:51 ---------- Önceki Mesaj 05:50 ----------

hocam gayet başarılı olmul bence ilk seslendirmenize rağmen

Teşekkür ederim. Biraz daha ilerletirsem diksiyon ses eğitimi alarak devam etmek isterim amacım para kazanmaktan çok bişeler yapabilmek amatörde olsa.

Hocam çok heyecanlı konuşuyorsunuz. Biraz daha karşınızda biri varmış gibi konuşmalısınız.

Ayrıca 0:21'de altta çıkan abone ol kısmını nasıl yapıldığı hakkında bilgi verir misiniz?

bu arada video efek :D bilgin olsun görüntüler gercek değil

Hocam çok heyecanlı konuşuyorsunuz. Biraz daha karşınızda biri varmış gibi konuşmalısınız.

Ayrıca 0:21'de altta çıkan abone ol kısmını nasıl yapıldığı hakkında bilgi verir misiniz?

Evt daha sakin karşımda biri varmış gibi denemem lazım. Abone ol olayını bu forumdan bir arkadaşa ücretli yapmıştım. Sonra askere gitti bir daha ulaşamadım.

---------- Spam Engelliyici 12:11 ---------- Önceki Mesaj 12:11 ----------

bu arada video efek :D bilgin olsun görüntüler gercek değil

Evet daha gerçekçi bişeler yapmam lazım :)

Geçen hatırlayamadım ama şimdi yeni işlerimiz için tekrar yaptırıyorum. Abone ol ve kapak ayrıca profil tasarımını [MENTION=54337]sevkibilge[/MENTION] arkadaşımıza yaptırdım. Oldukça güzel tasarım yapıyor. Yeni abone ol olayı daha güzel mesala.

Son düzenleme:
vay be demek 2 sene önce izlediğim deniz kızı videosunun sahibi sensin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri