İlk Spam Videom

weberesice

Kayıtlı Üye
Başlığı böyle açtım ama spam denmez aslında, deneme amaçlı yüklediğim bir video. Grafikteki ivme devam ederse bir yanardağ şekli oluşacak gibi ama gel gör ki yanardağ bir tarafımızda patlayacak çünkü dünya engeli var :p

Bu kanala ikinci bir video yükleyeyim diyorum o da engel verirse bile en azından kanala abone kasarlar. Ama forumdan okuduğum kadarıyla 2 dünya engeli gelince +15 dakika gidiyormuş. Bunun ilerde tekrar düzelme şansı var mı peki?

Arkadaşlar bunlar size çok gereksiz basit gelebilir ama benim için bebeğin ilk adımlarını izlemek gibi birşey :D :p :D :rolleyes:

Şu etapta benden spamcı olmaz zaten, render 2 saat yüklemek 2 saat :)

ilkvideo.png

dünya geneli 1 aylık yediyse bırak kalsın 1 ay sonra acılır 6 ay felansa 1 sene felansa hiç uraşma kapat videoyu sil :D

dünya geneli 1 aylık yediyse bırak kalsın 1 ay sonra acılır 6 ay felansa 1 sene felansa hiç uraşma kapat videoyu sil :D

İlk yukledigimde cikmamisti sonradan geldi sanirim. Kanal ozelliklerinde bir uyari yok. Para kazandirmasa da abone toplasin kanal belki ileride ise yarar yani amacim o :)

Evet doğru tahmin video patladı ama neremizde patladı :)

Uzun video, ortalama izlenmesi 15 dakika civarı. Zarar büyük sanırım. Şimdi bunun dünya engeli yemeyecek halini yapmak gerek :o

Ads_z.png

Zoom ve hızla oynama tek başına yeterli değil hocam. Hatta kulladığımız filtreler de fixlendi, engel geçmek için yeni ayarlar gerekiyor...

Zoom ve hızla oynama tek başına yeterli değil hocam. Hatta kulladığımız filtreler de fixlendi, engel geçmek için yeni ayarlar gerekiyor...

Ekmek aslanın ağzında misali yani :) O zaman iyi bir kombo yapmak lazım, yeni bir taktik geliştirmeli. Renklerle oynamak bir ihtimal işe yarayabilir.

Özgün kanalına giriş yaptığın pc veya ip ile spam kanallara giriş yapma. Yoksa toplu kapanmalarda özgün kanalında arada kaynayabilir :)

ilk spam videom :D başlığa başta güldüm.Zoru başarıyorsun kolayı zor görüyorsun hocam renderlayıp yeniden attın mı videoyu

Ekmek aslanın ağzında misali yani :) O zaman iyi bir kombo yapmak lazım, yeni bir taktik geliştirmeli. Renklerle oynamak bir ihtimal işe yarayabilir.

Renklerle oynamak işe yaramıyor hocam, farklı programlar, farklı edit yöntemleri ve farklı efectler bulmalısınız kişisel engel eşleşen geçme yönteminizi oluşturmalısınız.
Ortak kullanılan yöntemler kısa sürede fixleniyor.

ilk spam videom :D başlığa başta güldüm.Zoru başarıyorsun kolayı zor görüyorsun hocam renderlayıp yeniden attın mı videoyu

:) Yok be kardeşim bence spam daha zor :D Bunda sadece hızla oynayıp zoom yapıp yüklemiştim. Bir süredir evde uzağım net sorunu var döndüğümde tekrar bir deneme yapacağım bakalım :)

Renklerle oynamak işe yaramıyor hocam, farklı programlar, farklı edit yöntemleri ve farklı efectler bulmalısınız kişisel engel eşleşen geçme yönteminizi oluşturmalısınız.
Ortak kullanılan yöntemler kısa sürede fixleniyor.

Haklısınız hocam, videoya fazla zarar vermeden bir şeyler deneriz artık :) Uzun videolarla geçmesi daha zor oluyor sanırım. 1 küsür saatlik bir videoydu bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri