İlk Telif Hakkı Geldi :(

• Kullanıcı Ege Beşe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ege Beşe

Kayıtlı Üye
İçerik İfşası Yasaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
eşleşendir o eşleşen

Yok değil eminim Kanal bölümünde yazıyor.

Böyle konular neden açılır anlamıyorum ? telif geldi diye konu açılcaksa ohoo herkez günde 10 ar tane konu açsın ..

Ben hiç itiraz etmedim direk yayınladım. telifi yayınlama hakkın olmuyor eşleşendir ooo :D

Edit: içerik gözüküyor, attığınız görselde.(doganuzun)

Yalan mı söylicem tamam YT'den daha kazanamadım ama cahilde değilim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle konular neden açılır anlamıyorum ? telif geldi diye konu açılcaksa ohoo herkez günde 10 ar tane konu açsın ..

Videoyap ile kanalıma hergün video ekliyordum ve telif gelmeden önce uyarı veriyordu güzel sistemdi.40 videoyu falan engelledi neyse dün gece topludan 44 video yüklettim sabah WWE tarafından telif hakkı gelmiş.Ben hiç itiraz etmedim direk yayınladım.

Neyse kanalda 85 video var biraz bıraksammı diyorum.Onların izlenmeleride daha tam değil en fazla 50 izlenme var içinde.Diğer kanallara mı video basıyım?

Okudunuzmu burayı?

Son düzenleme:
acilan konulara bak cevaplara bak , daasad bilmemne, şu forumun yaş seviyesini cikarsak 10-15 yüzde 70 i. o degilde yaz tatilini düşünemiyorum

acilan konulara bak cevaplara bak , daasad bilmemne, şu forumun yaş seviyesini cikarsak 10-15 yüzde 70 i. o degilde yaz tatilini düşünemiyorum

Özetle? Foruma girerken ücretle üyelik aldım,evet 15 yaşındayım problem mi var? Olmuştur belki duymuşsundur akıl yaşta değil baştadır lafını.O laf bu anlar için kullanılır genelde.

Videoyap ile kanalıma hergün video ekliyordum ve telif gelmeden önce uyarı veriyordu güzel sistemdi.40 videoyu falan engelledi neyse dün gece topludan 44 video yüklettim sabah WWE tarafından telif hakkı gelmiş.Ben hiç itiraz etmedim direk yayınladım.

Neyse kanalda 85 video var biraz bıraksammı diyorum.Onların izlenmeleride daha tam değil en fazla 50 izlenme var içinde.Diğer kanallara mı video basıyım?

Okudunuzmu burayı?

terbiyesizlik yapmanın manası yok ! çok şükür gözlerim görüyor ! Bu işi yapıyorsan telif gelen içeriğin devamında telif gelmeye devam edeceğini bilmen gerekir. Bilmiyorsan forumu okuyarak öğrenmen gerekir! Bu forumdaki herkez bilmediği şeyi konu açarak sorsa forumun nasıl bir çöplüğe dönüşebileceğini düşünüyormusun acaba ?

Okudunuzmu burayı?

1. İlk defa Telif yiyorsun belli oluyor.
2. Kocaman yazmana gerek yoktu, forumdan uzaklaştırılabilir sin.
3. Toplu telif gelmedi ise İlk telif her zaman uyarı niteliğindedir.
4. 1,2 güne kalmaz yeni telifler'de gelecektir.
5. Lütfen forumda " ARA " kısmını kullanın.

1. İlk defa Telif yiyorsun belli oluyor.
2. Kocaman yazmana gerek yoktu, forumdan uzaklaştırılabilir sin.
3. Toplu telif gelmedi ise İlk telif her zaman uyarı niteliğindedir.
4. 1,2 güne kalmaz yeni telifler'de gelecektir.
5. Lütfen forumda " ARA " kısmını kullanın.

Teşekkür ederim,ordan yaşın küçük diye laf atıcağınıza Ertunç gibi düzgünce cevap verebilirdiniz.Teşekkür ederim Ertunç abi diyim bari.

Özetle? Foruma girerken ücretle üyelik aldım,evet 15 yaşındayım problem mi var? Olmuştur belki duymuşsundur akıl yaşta değil baştadır lafını.O laf bu anlar için kullanılır genelde.

problem yaşında degil iste sıkıntı o. her kafanı esenide konu acmana gerek yok. konunun kitlenmesini rica ediyorum.

Teşekkür ederim,ordan yaşın küçük diye laf atıcağınıza Ertunç gibi düzgünce cevap verebilirdiniz.Teşekkür ederim Ertunç abi diyim bari.
bak kardeşim aklını başına al biraz düşün...
telif geldi diye konu açılmaz bu bir
içerik ifşa edilmez bu da iki
foruma 50 punto yazı yazılmaz bu da üç
düşüncelere saygın yok,eleştiriye gelemiyorsan konu da açma ,bu da dört :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri