İlk VDS alışım.

Dante

Kayıtlı Üye
SelamunAleyküm arkadaşlar.

Ben spama pek önem vermiyodum ama artık başlamanın zamanı geldi. Botla falan değilde direk normal YT'dan toplu yükleme yapıcam. Bana videoları indirirken ve yüklerken hızlı bi VDS lazım. İlk defa alıcam ve kullanıcam. Hangi firmayı önerirsiniz veya istediğim özellikte bi paket varmı ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

SelamunAleyküm arkadaşlar.

Ben spama pek önem vermiyodum ama artık başlamanın zamanı geldi. Botla falan değilde direk normal YT'dan toplu yükleme yapıcam. Bana videoları indirirken ve yüklerken hızlı bi VDS lazım. İlk defa alıcam ve kullanıcam. Hangi firmayı önerirsiniz veya istediğim özellikte bi paket varmı ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

[MENTION=11750]hosunn[/MENTION] şiddetle tavsiye.

Valla forumda satanların hepsi güvenilir 2gb ram ve üstü al ama 2gb ram idealdir

İstediğiniz Paket özelliklerini Skype adresimiz ( [email protected] ) veya 0850 885 00 83 numaralı hattımızdan bildirmeniz yeterlidir.

Hocam kusura bakmayın bende birşey sormak istiyorum gelecek ay Dedicated server almayı düşünüyorumda.Dedicated serverlerda hız sadece bizeme tahsis ediliyor birde garanti verilen hız kaçtır?Son olarak render ve up-down için kullanacağım.Pmden yada buradan dönüş yaparsanız sevinirim.

Teşekkürler...

Hocam kusura bakmayın bende birşey sormak istiyorum gelecek ay Dedicated server almayı düşünüyorumda.Dedicated serverlerda hız sadece bizeme tahsis ediliyor birde garanti verilen hız kaçtır?Son olarak render ve up-down için kullanacağım.Pmden yada buradan dönüş yaparsanız sevinirim.

Teşekkürler...

Dedicated alırsanız hocam ram cpu vb her şeyi kendiniz kullanırsınız yani tüm performans size ait olur. render ve up down vds ye göre daha verimli olur.

Bende vds aldım pek beni tatmin etmedi . Bende sunucu alıcam sanırım

Dedicated alırsanız hocam ram cpu vb her şeyi kendiniz kullanırsınız yani tüm performans size ait olur. render ve up down vds ye göre daha verimli olur.

Çok sık render ve up down yapıcağım,bunun için sordum peki Dedicated verilen hız sadece bizemi ait yoksa paylaştırılıyormu?

Çok sık render ve up down yapıcağım,bunun için sordum peki Dedicated verilen hız sadece bizemi ait yoksa paylaştırılıyormu?

Hızdan kastınız internet hızıysa internet hızı paylaşımlı olur fakat vds den daha fazla hızınız olur dedicated alırsanız. şöyle düşünün vds de diyelim sunucuda 20 vds var ve sunucuda ki internet 20 kişiye paylaşılıyor ama siz kendiniz alırsanız 3 vds açarsınız gelen hat 3 vds de paylaşılır

Hızdan kastınız internet hızıysa internet hızı paylaşımlı olur fakat vds den daha fazla hızınız olur dedicated alırsanız. şöyle düşünün vds de diyelim sunucuda 20 vds var ve sunucuda ki internet 20 kişiye paylaşılıyor ama siz kendiniz alırsanız 3 vds açarsınız gelen hat 3 vds de paylaşılır

İşte o hat hızı kaç oluyor onu merak ediyorum mesela vds kullanıyorken idman 10 mb ile indiriyor.Dedicatedlerde hız sadece bizemi veriliyor yoksa başka dedicatedlarada paylaştırılıyormu?

İşte o hat hızı kaç oluyor onu merak ediyorum mesela vds kullanıyorken idman 10 mb ile indiriyor.Dedicatedlerde hız sadece bizemi veriliyor yoksa başka dedicatedlarada paylaştırılıyormu?

hocam firmanın kendine özel kabin alanı varsa o firmaya örneğin 1 gb hat hızı verilir yani 1000 mb. bu firmada kaç sunucu bulunuyorsa hepsine o hattan kablo çekilir ve internet bağlantısı verilir. ama dediğim gibi dedicated alırsanız internet hızı daha tatmin edici olur

Samsung hocam vdsnin interneti bizim internetimize mi bağlı oluyor?Yani evdeki internete mi bağlı oluyor yoksa firmanın internetine mi?

hızda sorun olmuyor genelde sorun render alırken oluyor 8gb ramli bir vds gözden çıkar renderi rahat almak için ben 4gb aldım oo bile agır kaldı kendi interneti kullanmıyor firmanınki kullanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri