ilk ve günlük kazancım

İnanmak isteyen arkadaşlara özelden kanıtladım. Burada sadece inanmak istemeyenleriniz var o da sizin tercihinizdir. Son defa yine söylüyorum ki allah hepinize daha fazlasını versin inşallah.

kanalını atmak gibi bir hataya düşmezsin umarım

Arkadaşlar yanlış anlaşılma var arkadaş 4 hane kazanmamış videosu 4 hane izlenime ulaşmış 120bin mi ne

Gayet normal bir şey bir gecede 4 haneyi görmek :)

Allah daha çok versin hocam başarın daim olsun.

Asıl bu neyin kafası 116k izlenmiş 4k kişi reklama tıklamış tbm 0 10 olsa 400 tl para eder 4 hane mi oluyor

İkinci attığım mesajda tbm nin 0.24 olduğunu belirtmiştim. Okumadan yorum yapma. Hadi yapıyorsan da bilnçli yorumlar yap. Burada kimsenin kimseyle dalga geçmesini gerektirecek, ya da küçğmseyecek bir davranış göstermesşni gerektirecek bir durum yok. Konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum ya helal olsun. Bu ve by gibi ısrarcı küçümseyen davranışlarla katedebileceğiniz yol belli. Şuan burada birçok insanın gerçekten neden yardımcı olmadığını daha iyş anlıyorum
Ha bana sorarsanız sen ne yaptın diye videonun kategorisinden tutun gşrdiğim etiketlere kadar da paylaştım gerçekten ihtiyaç duyduğum kişilere. Özetle şudur ki, inanmak istemediğiniz şeylere gereksiz can sıkıco yorumlarda bulunmayın. Bu herkese zarar veriyor. Sevgiler saygılar.

bunu bi yerde okumuştum sanki dejavu mu yaşadım acaba

Zenginin parası, züğürdün çenesini yorarmış hesabı adamın kazancı bize dert oldu. Bırakın isteyen istediği kadar kazansın. Bu konuda bunca snerji yerine 2 kanal daha acmıstınız. :D

İkinci attığım mesajda tbm nin 0.24 olduğunu belirtmiştim. Okumadan yorum yapma. Hadi yapıyorsan da bilnçli yorumlar yap. Burada kimsenin kimseyle dalga geçmesini gerektirecek, ya da küçğmseyecek bir davranış göstermesşni gerektirecek bir durum yok. Konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum ya helal olsun. Bu ve by gibi ısrarcı küçümseyen davranışlarla katedebileceğiniz yol belli. Şuan burada birçok insanın gerçekten neden yardımcı olmadığını daha iyş anlıyorum
Ha bana sorarsanız sen ne yaptın diye videonun kategorisinden tutun gşrdiğim etiketlere kadar da paylaştım gerçekten ihtiyaç duyduğum kişilere. Özetle şudur ki, inanmak istemediğiniz şeylere gereksiz can sıkıco yorumlarda bulunmayın. Bu herkese zarar veriyor. Sevgiler saygılar.

Ya kardeş ben yanlış anlayıp 4k dediği izlenimmiş dedim sen gelip alta neyin kafası yazıp insanın moralini bozuyorsun kusura bakma bende öyle yazdım

Olamaz diye bir şey yok bir kanalımda 60 bin izlenime türk lirasıyla 4, dolarla 3 hane rahat alınıyor hatta duruma göre fazlasıda oluyor :) uzun videoysa çok normal nesi yanlış.. Yanlış okumadıysam arkadaşın bir videosu 100k kadar izlenmiş bir günde ki güncel çalışıyordur büyük ihtimalle.. Güncel çalışan kazanır

Son düzenleme:
4 hane diyor 1.000 işte. Yani 1000 izlenim almış. 1 gecede yeni başlayan biri nasıl 4 hane kazansın?

---------- Spam Engelliyici 03:17 ---------- Önceki Mesaj 03:14 ----------

attığın videoyu 4 kişi izlemiş olmasın o

hafif hafif tebessümle yorumlara bakıyodum bunu görünce nefesim kesildi :D

pm den soran arkadaşlar unutmuş olabilir hesap numaramı gönderiyorum ödeme yapıldığında gönderirsin
şaka bir yana bu işi yapanlar için bu rakam gayet normal hatta az diyebilirim :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri