İlk Yarı Özgün Video Denemem

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
NewzOfTheStupid: Airport Security Fart Cam - YouTube

İzleyin, feyz alın, ne kadar ben beceriksiz ve hayal gücü az olan biri de olsam, daha iyisini yapanlar çıkacaktır. Özgün video'ya yönlenin arkadaşlar, ünlemiydi, telifiydi, davasıydı ne gereği var. Ben ne kadar beceriksiz de olsam kısa zamanda abonesiydi, izlenmesiydi geldi baya yani. Çok daha iyisini yapabilirsiniz kesinlikle.

Videoyu yaptığım şey Goanimate çok daha iyileri de yapılabilir. Free seçeneği de var, watermark çıkıyor sadece ve direk youtube export edilmiyor camtasia ile almak gerekiyor ekran görüntüsünden. Onun dışında Business hesabı almak isteyenler için refli link: Redirecting to store... bundan alırsanız 15 dolar bana 15 dolar size geliyor bereketini görün :D

Herkesi özgüne yöneltin. Spam bize kalsın :cool: :D

Bu sabah baktığımda 1900 izlenme vardı şimdi 3200 olmuş iyi izlenme kasmışsın :D

Bu sabah baktığımda 1900 izlenme vardı şimdi 3200 olmuş iyi izlenme kasmışsın :D

Çok iyi izlenme kasarım kardeşim beni bilirsin :cool:

Özgün videolar iyi izlenim alır işte :) Reddit'tin etkisi büyük :D

O değil de bir süredir anasayfadaki son mesajlar kısmına düşmüyor geyik resimler videolar kısmı sanırım, iyi olmuş böyle :D

NewzOfTheStupid: Airport Security Fart Cam - YouTube

İzleyin, feyz alın, ne kadar ben beceriksiz ve hayal gücü az olan biri de olsam, daha iyisini yapanlar çıkacaktır. Özgün video'ya yönlenin arkadaşlar, ünlemiydi, telifiydi, davasıydı ne gereği var. Ben ne kadar beceriksiz de olsam kısa zamanda abonesiydi, izlenmesiydi geldi baya yani. Çok daha iyisini yapabilirsiniz kesinlikle.

Videoyu yaptığım şey Goanimate çok daha iyileri de yapılabilir. Free seçeneği de var, watermark çıkıyor sadece ve direk youtube export edilmiyor camtasia ile almak gerekiyor ekran görüntüsünden. Onun dışında Business hesabı almak isteyenler için refli link: Redirecting to store... bundan alırsanız 15 dolar bana 15 dolar size geliyor bereketini görün :D

Herkesi özgüne yöneltin. Spam bize kalsın :cool: :D

hocam tek yaptığın reddit.com da paylaşmak mı oldu yani ?

hocam tek yaptığın reddit.com da paylaşmak mı oldu yani ?

reddit'te yüksek numaralı hesaplardan paylaştım hocam bir süre sonra kaldırıldı ama reddit botu deniyorum bir çeşit, yükseltmek için reddit sıralamasını. İşe yarıyor, yani reddit bir süre sonra banlıyor ama o arada oldukça çok izleniyor. Eğer başarılı olursa denemelerim forumda paylaşmayı düşünüyorum ileride.

sponsorlu bağ reklamı verin bu tarz videolarınıza bence,
5$'a 6-7K arası kişiye gösteriliyor. sayfa to %2 olsa; 7000*0,02=140 tıklama eder.
tıklayan 140 kişinin 80'i + oy verse, çok hızlı bir şekilde girdiği kategoride yükselenlere çıkar ve kafaya oynar :)

tabi videoyu uygun subreddit'e atmak lazım :D

Hocam o değilde yorumlar çok güzel bence devam edin:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri