İlla özgün çalışın diyorlar !!

  • Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
Spam hirsizliktir...

Peki üstad haklı olarak birşey sorsam. Kanalında telif hakkı yeme riski olan videolar var mı ? Yani örneğin benim kanalimda araba kazaları tarzı şeyler ve amatör videolar var. Herhangi bir klip dizi vb var mı?
http://www.ytpara.com/normal-kanal-...lenmeli-aylik-min-1000-gelirli.html#post19106

Ben vadi fanatiğiyim tüm bölümlerin arşivi var. EskiVadi diye bir kanal actim sadece özel çatışma sahnelerini falan koydum 2. gün tepeme çöktüler hepsi ihtar yedi kanalı kapattım. Bakiyorum yıllardır duran videolar var. Reklamsızlar silinmiyor reklamlilarmi siliniyor acaba? Ama genede reklam acik olan 3-5 tane video var. Bu arada bende polat alemdarın 10 yıl içindeki değişimini slayt yapacaktim iyiki yapmamişim

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...u-soruyu-kim-cevap-verebilir-3.html#post19509


Spam yaparak bir yerlere geldiğinizi, spamın bir çözüm olmadığını anlamışsınız. Ve özgüne geçmişsiniz. Yani sizlerde spamdan belki ufak belki büyük miktarda para kazanmış olabilirsiniz. O yüzden de spam hırsızlık diyemezsiniz.
Ortada tartışma yaratmıyorum. Sadece geçmişinizi bilin istedim.

Saygılarımla
 
Hırsızlık diyorsunuz da başkalarının kliplerini alıp derleme yapıp milyonlarca hit alan şahıslar orijinal mi çalışmış oluyor?

Ezberden atıp tutmak kolay. Ama bugün gördüğünüz o kaliteli dediğimiz kanalların hepsi birilerinin kliplerini alıp para kazanıyorlar.

Ne yani klip derlemek daha çok emek harcadığı için o helal spam ise hırsızlık mı oluyor?

O zaman google bu spamlere göz yumarak hırsızlığa da ortak oluyor o halde hırsız bir firmayla çalışmayalım.

Yani kuru kalabalığa gerek yok ülkenin ekonomik durumu iyi olsa herkesin hakkını alacağı işleri olsa zaten bu işlere girmez kimse.

Orijinal video çekmek hobi olarak yapıldığında güzeldir ihtiyacı olan adam için orijinal kanalı ayağa kaldıracağı sürede kazanamayacağı para bile çok önemlidir siz mi veriyorsunuz maaşını insanların. İhtiyaç var da yapılıyor ayrıca google ın politikaları belli göz yummaları belliyken gelip burada ahkam kesmesin kimse.

Herkes kazansın güzelce de yesin helal olsun. Zaten orijinal kanallardan kimse spam yapamıyor dünya geneli ve 3. taraflara muhakkak taılıyor bugün olmazsa yarın takılıyor.

Bol kazançlar arkadaşlar.
 
Spam hirsizliktir...

[MENTION=402]anlhcylmz[/MENTION] en az 10 kez böyle spamcılar hırsızdır. Spam hırsızlıktır türü yazılar yazdı. (eski mesajlarında vardır arayın bulursunuz)
bende en az 3-4 postunu Şikayet ettim.
Bu attığı postuda şikayet ettim.
[MENTION=58]kkundakci[/MENTION] uyarı mesajı gibi birşey yazmış konuya bence üyenin artık banlanması lazımdı. ( sayıgıyı öğrenene kadar belli bir müddet )
Forumun en az %75'ine hırsız diyor sürekli.

Birde Spamcılara bunun gibi sürekli hırsız diyen üyeler var onlarıda her fırsatta şikayet ediyorum.
İnşallah böyle Özgüncüyüm deyipte sürekli Spamcılara hırsız diyenlerden bir an önce forum kurtulur.
 
Arkadaşlar bu platform spamın helal veya haramın tartışılacağı bir platform değil.
Hele sataşma şeklindeki laflar hiç yakışmıyor.
İçinize sinmiyorsa seçenek çok. Kimse spam yapmak zorunda değil.
 
[MENTION=402]anlhcylmz[/MENTION] en az 10 kez böyle spamcılar hırsızdır. Spam hırsızlıktır türü yazılar yazdı. (eski mesajlarında vardır arayın bulursunuz)
bende en az 3-4 postunu Şikayet ettim.
Bu attığı postuda şikayet ettim.
[MENTION=58]kkundakci[/MENTION] uyarı mesajı gibi birşey yazmış konuya bence üyenin artık banlanması lazımdı. ( sayıgıyı öğrenene kadar belli bir müddet )
Forumun en az %75'ine hırsız diyor sürekli.

Birde Spamcılara bunun gibi sürekli hırsız diyen üyeler var onlarıda her fırsatta şikayet ediyorum.
İnşallah böyle Özgüncüyüm deyipte sürekli Spamcılara hırsız diyenlerden bir an önce forum kurtulur.

Kimseye hırsızsın demiyorum , üzerinize alınmayın ben hırsızlık olarak görüyorum. Ama benim kastettiğimi mesajlarımı incelersen kanal kopyalama olduğu gibi botla çekme gibi spamlardna bahsediyorum. Yoksa kanalina başkasının yüklediği para kazanılmayan vb videoları yüklemekte bir sakınca yok.
 
Helal haram olayını bir kere geçin arkadaşlar. Bunun cevabı kişiye göre değişir. Bana göre doğru bir iş değildir spam. Doğru olan özgün ve uğraşılmış kanalları kopyalamamaktır. Buna dikkat edilirse sorun olmaz bence. Benim bu işte idealim özgün çalışmaktır ve zamanımın çoğunu buna ayırıyorum. Spamıda vakit buldukça kimsenin canını yakmayacak şekilde yapmaya gayret ediyorum.

Özgün çalışmak güzeldir ve riski çok azdır. Ama kanalın kopyalandığında sinir krizleri geçirebiliyorsun. Ayrıca bazı karaktersizler videolarını çalıp birde üstüne yetmezmiş gibi flaglıyabiliyorlar. Geri bildirim şansın olduğu için bunlar kısa zaman için canını sıkıyor. En önemlisi yetenektir. Kimisi program anlatır, kimisi oyun oynar bölüm atlar, kimiside benim gibi alır eline kamerayı sirkleri, fuarları, hayvanat bahçelerini, sokakları dolaşır yada telif getirmeyecek şekilde resimler bulup slayt hazırlar..

En güzel ve basit örnek hayvanat bahçesine gitmektir. Denedim oldu güzelde oldu. Binbir türlü hayvan var. Sadece balıkların binbir çeşidi var. Kuşlarında öyle ve bunların dünya çapında çok fazla hastası var. Eğer birde bunları ingilizce içerik koyarsanız kazanmanız zor değil.
 
[MENTION=402]anlhcylmz[/MENTION] Hocam siz öyle düşünüyorsunuzdur saygı duyarım ama kimseyi bu sekilde itham edemezsiniz.Kimse çıkıp özgün çalışanlar xy demiyorsa siz de spamcılara bu sekilde söyleyemezsiniz.Tek yapmanız gereken şey sizin videolarınızı atan insanlara telif ihtarı çekmenizdir.Saygılarımla.
 
Ayrıca mesele haram helalde değil arkadşların dediği gibi.Ben sadece paylaşmak istedim görüşlerinizi almak istedim.herkesin dini kitabı günahı sevabı boynuna amacımız bizim burada para kazanmak
 
Şimdi youtube ısrar ediyor illede özgün çalışın diyor ya. Sizde illede spam diyin. bu felsefe ile çalışırsanız olur. Spamın özgününü yapın. Spamın özgünü nasıl olur.Çokta süper oluyor. Spamın özgününü yaparak çok güzel kazançlar elde edebilirsiniz diyorum çünkü güzel kazanç sağlıyor.

Spamın özgünü nasıl olur.
Deneme kanalına spam videolarını yükleyin temizleyin. tekrar indirin.
İçlerinden en çok izlenenleri bir kanala yükleyin.
Youtubenin bizlere sunmuş olduğu video düzenleyicisi ile yüklediğiniz videolar üzerinde ufak tefek değişiklikler yapın. bu sizi uzun bir süre götürecektir. TELİF haricinde. telif gelirse yapacak birşey yok. 3 telif kanal kapansın parası gelsin en güzeli.ben açıyorum kanalları 3-5 gün kazandırıyor her kanal 100-150 tl arası bırakıyor.. en fazla 5 gün dayanıyor. 1 telif 2 telif 3 telif ve kanal kapanıyor. en güzeli bu. yüklediğinizde en kısa sürede izlenimi fazla alacak ve teliften dolayı kanalınızı kapattıracak videolar yükleyin. VDS si olan buna üşenmez...
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri