illimünati gerçekmi sizce ?

arkadaslar mıchael jackson v ıllımunatı olarak youtubede arayın ve vıdeoları ızlyın gerkten jackson son parcasında oyle mesajlar vermıskı sanırım o son oldu.... ve gızlı meaj olarak bazende sarkıya tersten duze dogru anlam mana verıyorlar. v grcekten urperıyor ınsan

Hocam merak ediyorsanız burada gizli örgütler anlatılıyor.

Dünyanın en gizli örgütleri - UFONET

arkadaşlar araştırma yapacak varsa masonları araştırsın. Fakat bu olayların deccal ile alakası yoktur. Masonların gerçek olduğunu biliyorum yanlış bilmiyorsam resmi olarak belli bir sayı vardı.

arkadaşlar araştırma yapacak varsa masonları araştırsın. Fakat bu olayların deccal ile alakası yoktur. Masonların gerçek olduğunu biliyorum yanlış bilmiyorsam resmi olarak belli bir sayı vardı.

Masonluk farklidir. Illuminati vb. bir olusumun icinde degildir. Bununla alakali bircok soylenti olmasina ragmen, masonlugun tarihi bellidir. Kurucusu bellidir, uyeleri acik acik kendisini mason olarak belirtmemesine ragmen bazi uyeleri de bellidir. Hatta mekanlari da bellidir. Lutfen karistirmayalim.. Masonlugu bir cemiyet gibi dusunebilirsiniz.

yaşınız kaç bilmiyorum bunlara inanıcak kadar safmısın onu hiç bilmiyorum,,,fakat psikolojik savaş tekniklerini araştır illiminatinin ne olduğunu anlıyıcaksın tıpkı ufo yalanı gibi düşünelim tüm ufolar ya amerika ya rusyaya düştü güçlü ülkeler kendilerinin korku imparatorluğunu kurmak için yalanlar ile psikolojik savaş uyguluyor hitlerin ufo benzeri araçları örnektir,illiminati kartlarını bilirsiniz ikiz kulelere saldırı gösterilir şunu unutmayın ben eğer usa saldırırsam ya ikiz kulelere yada pentegona saldırırım zaten bu iki merkez hep saldırı altındaydı amerika kendi beceriksizlğini örtmek için ikiz kuleleri kendinin yıktığını göstermek için medyada öyle manipülasyon yaptıkı ülkedeki çoğu kişi inanadı mahallenin delikanlı abisi bedevi araplar tarafındanmı vurulucaktı yok daha neler:)anlıyorsunuzdur umarım korkularınızı ele geçirdiklerinde ya sinersiniz yada tam tersi tepki verirsiniz bu durumda ortadoğudaki terörü savaşları açıklıyor sanırım:)bop planını biliyorsunuzdur bizim tayyip onun başı aslında başbakan başkan yardımcısı olması söz konusu değil sadece halkına güven vermek için bu yalanı sürdürüyor:),gelelim illiminatinin derdine ne imiş efenim tek dünya devleti kurucakmış kıçımın kenarı:)ya abi adamlar gelip ortadoğuya neden barış sıhhat getirsinki ne güzel cehennemin o bir taarında rahtlar yedinci kata inmeye gerek varmı,pelin çift denen dengesiz ablamız alınmasın ms,kurt diye bi asalağı çıkarmış yok neymiş uçaklardaki dumanlar ekinleri zehirlemek içinmiş salakça değilmi ama para kazanıyormu sürüyle neymiş arkadaşlar youtube işine giriceğimize direk illiminati kitabı yazsak daha iyi olurdu:)peki bu olmayan şey neden çıktı komplocu beynimizden ve amerikadaki muhtemlen düşünce kuruluşlarından böylelikle üstün ırk amerikalılar dünyanın halen hakimi oluyor evet geliyoruz sonlara doğru peki olmayan örgüt başarılı oluyormu hayır tam tersi şu an usa en güçszü durumda ruslar yükseliyor allah putinin yanında olsun hintliler pakistanlılar çinliler güçleniyor koreliler nüükler güç sahibi demekki bunlar başarısız oluyor matrix'deki kırmızılı kadın kim,anam bacım ne bileyim abi:)uyduruyorlar olta atıyorlar bin deli çok 10 deli oltaya atlıyor türkiyede bu drum daha vahim gözünüz kapalı fotoğraf çektinmi artık illiminaticisin üçgen açılarını bulmak artık haram oldu:)neyse uzatmıyalım benden bu kadar sanırım büyüdükçe gerçekleri anlıyıcaksınız veya beyniniz yeterince gelişince

bir çok bilgi paylaşmak isterdim ama,fazla derin konu :)

33 kademeleri mevcut, dünyayı yöneten 5 aile mevcut,

itanimülli ters'den yazdığınız vakit google hangi siteye ulaşacağınızı görürsünüz,o kadar çok derine girdiğinizde hayatdan herseyi boşlamak istersiniz,elinizdeki cep'dan tutun aklınıza gelecek bir çok şey yıllık kazançınız 1 milyon dolar üstü olduğu vakit bu kişiler tarafın yakın takibe alınırsınız onlar heryerde,

250px-Baphomet.png

Amerikan Rüyası (Belgesel) Türkçe Altyazılı - Bölüm1 - YouTube

Amerikan Rüyası (Belgesel) Türkçe Altyazılı - Bölüm2 - YouTube

illuminati-mason-subliminal-video-resim-disney-sertar-erener-michael-jackson-gaga-rihanna-madonna+-+(123).jpg

illuminati-illuminati--aliraci-2335-4917.jpg

sadece bi ufak örnek

Michael Jackson'ın bir masondu ve bir uynanış yaşadı,yapmış olduğu yanlışların farkına vararak illuminati ,aykrı işler yapmaya başlıyınca michael jackson itibarsızlaştırma kampanyası başlattılar,cocuk tecavüz vb işler ile,

http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q

bi kısa örnek daha eminem illuminati karşı gelmesi sonuçu ödül töreninde emineme gönderilmiş kısa bir ölüm tehditi mesaj resimde görmüş olduğunuz gibi,

30CE4730336746CB7863522181636B3F.jpg

Malesef türkiye siyasetinde bile görmekteyiz , Düşmanını Bilmezsen Dediklerimi Anlayamazsın

sadece bi kısa derleme,

Son düzenleme:
hocam ben bütün sanatçıların kliplerindeki o göz simegesinin piramit simgesinin felan tesadüf olduğuna inanmıyorum... Fakat bunu illimünati ile açıklamak mantıksız geliyor... eve bencede dünyayı yöneten birileri var ama bunlar bence bir kaç tane ayrı büyük gruplar sadece illimünati denilen şey değildir... düşünsenize illümünati bu dünyayı yönetiyor ama kendi dünyasında savaşların çıkmasını engelleyemiyor bence bir tane değil bir kaçtane illimünati olabilir ama diğer yandan da illümünati saçmalıkmış gibi geliyor...

Kardeşim bu bir tarikat gibi bişeydir ve bazı sanatçılar bu tarikata üye olduğunu kendileri söylüyorlar beyonce mesela bunlardan biri ayrıca arada sırada bizim kanallarımızdada ünlü tarihçiler tarafından tartışılıyor daha geçen habertürkte bi profesör bunları anlatıyordu kesinlikle uydurma bişiy olduğunu düşünmüyorum zaten şöyle geniş açıyla bi dünyaya bak anlarsın yönetildiğimizi

hocam ben bütün sanatçıların kliplerindeki o göz simegesinin piramit simgesinin felan tesadüf olduğuna inanmıyorum... Fakat bunu illimünati ile açıklamak mantıksız geliyor... eve bencede dünyayı yöneten birileri var ama bunlar bence bir kaç tane ayrı büyük gruplar sadece illimünati denilen şey değildir... düşünsenize illümünati bu dünyayı yönetiyor ama kendi dünyasında savaşların çıkmasını engelleyemiyor bence bir tane değil bir kaçtane illimünati olabilir ama diğer yandan da illümünati saçmalıkmış gibi geliyor...

dediğin doğru kardeşim dünyada bu tür birsürü örgüt var tam hatırlamıyorum ama italyan bir aile var 3000 bin yıldır sadece kendi içlerinde yaşıyorlar bu aile bir örgüttür adı rotchield gibi bişeydi google burdan bakabilirsiniz Rothschild ailesi - Vikipedi

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abi var mı sana gelen giden :D

Ve lekad zere’nâ li cehenneme kesîran minel cinni vel insi lehum kulûbun lâ yefkahûne bihâ ve lehum a’yunun lâ yubsırûne bihâ ve lehum âzânun lâ yesmeûne bihâ, ulâike kel en’âmi bel hum edallu, ulâike humul gâfilûn(gâfilûne).

Ve andolsun ki; cehennemi, insanların ve cinlerin çoğuna hazırladık (yarattık). Onların kalpleri vardır, onunla fıkıh (idrak) etmezler. Onların gözleri vardır, onunla görmezler. Onların kulakları vardır, onunla işitmezler. Onlar hayvanlar gibidir. Hatta daha çok dalâlettedirler. İşte onlar, onlar gâfillerdir.

Lütfen Rica Ediyorum Yazma Ben Konuyu Açan Arkadaş İçin Paylaştım,Polemik Yapmaya Gerek....Lütfen Allah Rızası İçin Uzak Dur Benden,

USA'da, 7 kızkardeş diye tanımlanan 7 ailenin bütün enerji silah ve gıda piyasasını kontrol ettiğini dolayısıyla küçük bir azınlığın dünyayı yönettiğini açık bir şekilde anlarsınız. USA'yı kuranda 7 kızkardeşti.

Böyle bir örgüt elbette ki var ancak ne sandığınız kadar ufak, ne sandığınız kadar büyük ' Yeni Dünya Düzeni ' dünya da ki düzen ancak Tek Millet (milletlerin yok olması ) ve Tek İnanç ( inançsızlıktan geçer ) ne 1 milyon kazanan o örgüte üye ne 100 milyon kazanan o zaman bugün her futbolcuda bu örgütde olurdu her işadamıda her firma sahibide v.s v.s sadece verdiğin rakamsal veririn bi alakası olmadığını belirtmek istediğim için yazdım geri kalan tespitlerinde kendine göre doğrusundur adamlar uzayda yaşamaya başlıyacak biz hala İlluminati var mı.. hayır varsa bile bence pekte Türkiye 'yi umursayacaklarını sanmıyorum bizim Milletimiz zaten kendi kendini ayakta uyutuyor saygılar.

ve bu örgüt nasıl cemaatler v.s havuz sistemi gibi büyüyorsa bu yapıda aynı şekil Dünyaya Hakim olma adına büyümektedir.. Gençlerin sembollerle beynini yıkama gibi olaylara inanıyorsanız gerçekten yazık çünkü bu dünya ekonomisini yöneten güçlerin sahip olduğu bir yapı insanların yedikleri gıdanın tohumunu bile oynatacak güce sahip ' Tohumu kontrol eden insanları da kontrol eder ' geriside saçmalıktan öte yarın öbürgün çıkar Vermicem vermicem de bile sembol bulur bizim ülkemizde etkinlikleri olsa ne olur olmasa ne olur bizim ülkemizde yoksa bile var ederler zaten :)

Eğer bir şeyide belli etmek istiyorlarsa Açık açık Katy Pery klibinde olduğu gibi belli ederler ki etkinliklerini gün geçtikçe artırarak koruyorlar sadece şuan da Müslümanlık a karşı tavır almaları ise Orta Asyanın onlar için muhteşem bir gelir kaynağı olmasından öte değil.

Henry Kissinger’in 1970’de söylediği gibi

‘Eğer petrolü kontrol ederseniz ülkeyi kontrol edersiniz, eğer gıdayı kontrol derseniz nüfusu kontrol edersiniz.”

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri