ILS Kim ? Bu nasıl Telif İhtarı ?

• Kullanıcı Karabela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bence youtube ye yüklenen dizileri sildirip kendi dize sitesine çekmeye çalısıyo tabi onun videoları liste dışı oldugu için bi sorun olmuyor benim tahminim bu

Kanal sahibini bulun toplu bir operasyon ile kapattiralim kanalini... Tv yayinlari yuklediginizde eger kanaldan veya yayin hakki sahibinden gelmiyor ise geri bildirim yollayin ve resmi bir belge sunmasini isteyin...

Sunmadimi ? Yazin buraya , sizde kanitlarinizi gosterin .15-20 kisi (gerekirse daha fazla) sikayet edelim kanalini bakin nasil 1 gunde hesap kapatiliyor gorsunler...

NOT: Sikayet resmi bir yerden gelmiyor ise GERI BILDIRIM YOLLAMAKTAN CEKINMEYIN

zamanında ihtarı yemiştim ama geri bildirim yapmamıştım, şimdi nasıl yapabilirim.

işte kanal adı filan görünmüyor görünse bişeyler yapabiliriz belkide sorun orda

Beyler bildirime youtube cevap atmış mesaj bu

mlqww.jpg

Bu mesaja rağmen telifler kalkmış videolar açık şuanda

bundan 1-2 ay önce felan olması lazım ya akasya duragıydı yada arkasokaklar adamların kendi kanalına telif gönderip kapattırmıştı biride. Kanallarında özet paylaşmışlar bi baktım bu video teliften kaldırıldı diyodu :D

bu adam yüzünden ben de telif aldım. Sanki babasının videoları. Şu adamı bulup işini bitirelim :)

Bakın özellikle buraya yazıyorum zamanında başıma gelen bir olayı..Siz kendinize pay çıkarın, ona göre davranın...

Günlük minimumda 100 dolar kazandıran birkaç kanalım vardı. Bunlardan birisi harlem shake daha türkiyede duyulmadan önce açtığım harlem shake kanalıydı.. Sadece bu kanaldan günlük minimum 100 dolar gelmekte idi.

Bu kanal ile birlilkte 13 14 kanalımı daha, google'un bi şekilde farkedebileceği niteliklerde bağdaştırmıştım..(hesap ekle diyerek) Harlem shake videolarından birisine çok ama çok alakasız birisinden telif ihtarı geldi.. O kadar güzel kazanıyordumki ve o kadar iyi kazanıyordum ki (1m üzeri videolar vardı kanalda) geri bildirim gönderdim...

Harlem shake videosuna telif gönderen kişi çok alakasız olmasına rağmen kanalım inceleyemeye alındı. İnceleme sonunda o kanalla alakalı bütün kanallarım bi anda fesih edildi. Sonuçta günde 200 dolar civarına sabitlediğim 10 kanalım birden fesih edildi ve bi anda güne 5 10 dolara geriledim.

Bu olayı o zamanlar forumda olan birçok arkadaşımız bilirler ancak olmayanlara da ders olsun.
Sizin olmayan videolara gereksiz yere geri bildirim gönderirseniz bi anda ters tepip google ekibinin detaylı incelemesine girebilirsiniz -ki bununla aynı sebeplerden karşılaşan başka arkadaşlarımızda bu forumda mevcut.

Siz siz olun, uğraşmayın. Sizin olmayan bişey için hak bildiriminde bulunmayın. Uğraşmayın...

Zaten illegal bir iş yapıyoruz, bir de yüzsüzlük yapmanın anlamı yok.

Hocam bu beyazın videoları farklı adam kendinin gibi sahiplenmiş onun yaptığı illegal asıl onun incelenmesi gerekiyor. Ben alakasız kişiden telif yersem sonuna kadar giderim ki faydasınıda gördüm kanaldaki telif kalktı eğer hiçbişey yapmasam bir tane daha kafasına göre telif gönderecek 5m küsür gösterimli kanal kapanacak yok ya o kadar basitmi sonuçta emek veriyoruz bizde.

Hocam bu beyazın videoları farklı adam kendinin gibi sahiplenmiş onun yaptığı illegal asıl onun incelenmesi gerekiyor. Ben alakasız kişiden telif yersem sonuna kadar giderim ki faydasınıda gördüm kanaldaki telif kalktı eğer hiçbişey yapmasam bir tane daha kafasına göre telif gönderecek 5m küsür gösterimli kanal kapanacak yok ya o kadar basitmi sonuçta emek veriyoruz bizde.

ben de aynı şekilde düşünmüştüm.. Harlem Shake'in milyonlarca izlenim almış 2-3 videosu benim kanalımdaydı. 5m üzeri binlerce abonesi olan kanal gitmesin dedim gönderdim sonrasında elimde avucumda ne kadar kanal varsa hepsi gitti aynı anda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri