imacros hakkında bir soru?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar
F

fth

Guest
Arkadaşlar video ortası reklamları için bu eklentiyi kurdum. Eklenti çalışırken kanaldan çıkarsak çalışmaya devam ediyor mu? Birde ben bunu chrome'da çalıştırdım fakat firefox olarak anlatılmış. İkisinin arasında bir fark varmı?

Zaten imacros mozillanın uygulaması diye biliyorum. O anda o sekmeyi değiştirirsen imacros durur ama aşşağıya alırsan çalışmaya devam eder

Firefox'da kullansan daha iyi olur Yada youtubeden otomatik para aktif etmeyi yapabiliyorsun videoları seçerek

küçük bi resimli anlatımı buyur kardeşim İşlem ekleye tıkladınmı diğer işlemler menusune tıkla
EEWvpg.png

Bazı özellikler chrome'da çalışmayabilir.. Firefox tavsiye ederim.. Eklenti çalışırken kanaldan çıkış yapmayın bekleyin işlem bitince çıkış yapıp yeni kanala geçersiniz..

Zaten imacros mozillanın uygulaması diye biliyorum. O anda o sekmeyi değiştirirsen imacros durur ama aşşağıya alırsan çalışmaya devam eder

Chrome içinde yazılmış ve işlev görüyor fakat benim amacım o çalışırken beklememek çünkü 60 sn yede bir videodan videoya geçiyor. Reklamı atıp kaydediyor diğerine geçiyor. Bu süreyi aza indirirsek acaba bir sıkıntı olurmu? Yani 60 değilde 20 sn falan yapsak. :)

Firefox'da kullansan daha iyi olur Yada youtubeden otomatik para aktif etmeyi yapabiliyorsun videoları seçerek

küçük bi resimli anlatımı buyur kardeşim İşlem ekleye tıkladınmı diğer işlemler menusune tıkla
EEWvpg.png

Dostum anlatım için çok saol evet para kazanı o şekilde afitf edebiliyoruz ama aynı şekilde video ortası reklam koyulmuyor. Bu makroyu çalıştırıncada çok uzun sürüyor.. Bunun bir yolu olması lazım. Firefox ta da acaba 60 sn yede bir mi diğer videoya geçiyor?

Son düzenleme:
Chrome içinde yazılmış ve işlev görüyor fakat benim amacım o çalışırken beklememek çünkü 60 sn yede bir videodan videoya geçiyor. Reklamı atıp kaydediyor diğerine geçiyor. Bu süreyi aza indirirsek acaba bir sıkıntı olurmu? Yani 60 değilde 20 sn falan yapsak. :)

Dostum anlatım için çok saol evet para kazanı o şekilde afitf edebiliyoruz ama aynı şekilde video ortası reklam koyulmuyor. Bu makroyu çalıştırıncada çok uzun sürüyor.. Bunun bir yolu olması lazım. Firefox ta da acaba 60 sn yede bir mi diğer videoya geçiyor?

Süreyi internet hızınıza göre ayarlayın hocam tam olarak sayfayı kaç saniyede yüklüyorsa ona göre ayarlayın. İmacros çalışırken sekmeyi aşşağıya indirin program durmaz ama aynı pencerede başka bir sekmede işlem yaparsanız imacros durur

En stabil Firefox'ta çalışıyor makro kodları.
Eğer firefox'u kapatırsan kod çalışmaz.
Aşağıya vs alırsan sayfayı çalışmaya devam eder.
İnternet hızına görede ayarlaman lazım net hızın yavaşlarsa vs bazı videoları atlayabilir.

En stabil Firefox'ta çalışıyor makro kodları.
Eğer firefox'u kapatırsan kod çalışmaz.
Aşağıya vs alırsan sayfayı çalışmaya devam eder.
İnternet hızına görede ayarlaman lazım net hızın yavaşlarsa vs bazı videoları atlayabilir.

Yani 60 sn yi 30 falan yapabiliriz internet hızına göre teşekkürler.

Şuan baktım internet hızı 7 mb. Saniyeyi kaça düşürmem gerekir?

Yani 60 sn yi 30 falan yapabiliriz internet hızına göre teşekkürler.

Kod:
    VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
    TAB T=1
    SET !REPLAYSPEED FAST
    SET !ERRORIGNORE YES
    SET !VAR1 0
    ADD !VAR1 {{!LOOP}}
[B]    [COLOR="Red"]WAIT SECONDS=0.6[/COLOR][/B]
    'URL GOTO=https://www.youtube.com/my_videos?o=U&pi=1
    TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle
    WAIT SECONDS=0.6
    TAG POS={{!VAR1}} TYPE=A ATTR=TXT:Para<SP>kazanma
    TAG POS=4 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
    TAG POS=5 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
    TAG POS=6 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
    TAG POS=1 TYPE=LABEL FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=TXT:Videonun<SP>ortasında<SP>gösterilen<SP>reklam<SP>saati:
    TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_checkbox CONTENT=YES
    TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT= [COLOR="Blue"][B][COLOR="Blue"]Buraya reklam dk'ları[/COLOR][/B]
    TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:postroll_checkbox CONTENT=NO
    TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet
[B]    [COLOR="Red"]WAIT SECONDS=3.2[/COLOR][/B]
    BACK

Hocam ara reklam kodu zaten bu makroda.
Siz bu kalın işaretlediğim yerdeki bekleme sürelerini kendinize göre ayarlarsanız vede 30 yapıp play loop derseniz ilk sayfadaki 30 videoya reklamı girer.
ordaki bekleme sürelerini videoları atlamayacak şekilde kendinize göre düzenlerseniz sorununuz kalmaz.

Kod:
    VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
    TAB T=1
    SET !REPLAYSPEED FAST
    SET !ERRORIGNORE YES
    SET !VAR1 0
    ADD !VAR1 {{!LOOP}}
[B]    [COLOR="Red"]WAIT SECONDS=0.6[/COLOR][/B]
    'URL GOTO=https://www.youtube.com/my_videos?o=U&pi=1
    TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle
    WAIT SECONDS=0.6
    TAG POS={{!VAR1}} TYPE=A ATTR=TXT:Para<SP>kazanma
    TAG POS=4 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
    TAG POS=5 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
    TAG POS=6 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
    TAG POS=1 TYPE=LABEL FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=TXT:Videonun<SP>ortasında<SP>gösterilen<SP>reklam<SP>saati:
    TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_checkbox CONTENT=YES
    TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT= [COLOR="Blue"][B][COLOR="Blue"]Buraya reklam dk'ları[/COLOR][/B]
    TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:postroll_checkbox CONTENT=NO
    TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet
[B]    [COLOR="Red"]WAIT SECONDS=3.2[/COLOR][/B]
    BACK

Hocam ara reklam kodu zaten bu makroda.
Siz bu kalın işaretlediğim yerdeki bekleme sürelerini kendinize göre ayarlarsanız vede 30 yapıp play loop derseniz ilk sayfadaki 30 videoya reklamı girer.
ordaki bekleme sürelerini videoları atlamayacak şekilde kendinize göre düzenlerseniz sorununuz kalmaz.

Eyvallah hocam. Zaten şuan kendi kendine hızlandı. Sürelere baktım makro çalıştıkça azalıyor ve hızlanıyor. Teşekkürler..

firefox da imacros çalışsın sen başka tarayıcıyla devam et işini yapmaya

firefox da da gizli mod olması lazım ben cookie kaydetmeme seçeneğini kullanıyorum kapatıp açtığımda hiçbir işlem kaydedilmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri