Imacros Kanalı Patlatır mı ?

• Kullanıcı cgtyshn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

cgtyshn

Kayıtlı Üye
İyi çalışmalar arkadaşlar

Dün sabah 8 civarı 2 kanal yapmıştım ve o saatten beri hiç dokunmadım kanallara..Neredeyse 1 gün olacak ve az önce ilkine girip imacrosla reklamları yapıyordum, daha imacros bitmeden kanal patladı..2. kanala girdim onda da imacrosa başladım yine imacros bitmeden kanal patladı

Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Az önce yaptığım kanala imacros girmeye korkuyorum açıkçası

İmacros ile ilgili olduğunun sanmam en azından forum da kullanan binlerce kişi var . Büyük ihtimal piyango vurdu

İmacros ile ilgili olduğunun sanmam en azından forum da kullanan binlerce kişi var . Büyük ihtimal piyango vurdu

Imacrosun kanalı patlatmasına bende ihtimal vermiyorum aslında..1 gündür sağlam duran 2 kanala ardarda girip imacros yapıp patlayınca şüphelendim..Yt spam konusunda yeni bir önlem alsa bu imacrosla ilgili olmaz herhalde

Bende patlamaların bazılarını imacrosa baglıyorum ama net bir delil yok daha :)

Somut bir örneğini yaşadınız mı hocam daha önce ? Yani bu şekilde bizzat reklam arası girerken patlayan bir kaç kanalınız oldu mu ?

Imacrosun kanalı patlatmasına bende ihtimal vermiyorum aslında..1 gündür sağlam duran 2 kanala ardarda girip imacros yapıp patlayınca şüphelendim..Yt spam konusunda yeni bir önlem alsa bu imacrosla ilgili olmaz herhalde

Somut bir örneğini yaşadınız mı hocam daha önce ? Yani bu şekilde bizzat reklam arası girerken patlayan bir kaç kanalınız oldu mu ?
Anında patlayan olmadı ama 1 2 gün icinde patladıgı oldu.

her kanalımda imacros kullanırım daha patlayan olmadı

3. kanalıma yaptım şimdi bir sorun çıkmadı..Sağlam piyango vurmuş anlaşılan az önce :)

Imacros tamamen sizin internet alt yapınız ve tarayıcınızı kullanarak işlem yapıyor. Üstelik bunları tek tek açarak yapıyor. Sanki elle giriliyormus gibi.
Ben ımacros tan ötürü kapanma olacağını sanmam

İmacros sizin elle yapacağınız işlemleri otomatik yapar elle yapmakla imacrosla yapmak arasında pek fark olduğunu sanmıyorum başka birşey sebep olmuştur.

benim bayadır açık kanallar var imacrosla yaptığım sebeb olacağını düşünmüyorum hocam

Normal bir insanın yapacağından daha hızlı işlem yapmak, yt ye çok fazla ardarda istek göndermek der spamdan kanallarda. IMACROS hızlı olduğuna göre ihtimaller arasına alınabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri