iMacros nasıl öğrenebilirim?

elsaati

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ağustos 2013
Mesajlar
2.400
Tepkime puanı
0
Puan
0
Konum
İzmir
Arkadaşlar merhaba.Forumdan bazı arkadaşlar kodlarla çok güzel şeyler yapıyorlar botun macrosu vb.Ben internetten araştırdım ve konusunu açan arkadaşa sordum nasıl öğrenebilirim diye fakat aldığım tüm sonuçlar ingilizceydi yani yardımcı oldu arkadaş da fakat internette de bulduğum yerler arkadaşın verdiği kaynak da ingilizceydi.Türkçe anlatan bir site ya da video falan bildiğiniz var ise atarsanız çok sevinirim.Çok öğremek istiyorum.
 
Hocam kaydet diyip nereye tıklarsan yazmaya başlıyor işte ben şahsen öyle kullanıyorum. Web de aklıma ne gelirse onun için macros kullanabiliyorum. :)
 
firefox kur. imacros eklentisini kur. denemeler yap. şahsen ben kimseden öğrenmedim. bilgi birikimiyle ve denemeler yaparak bana yetecek kadar öğrendim. Fazlasına da zaten gerek yok. Takıldığın yerleri forumda imacros konusu açan arkadaşlardan özel olarak sorabilirsin.
 
Bende merak ediyordum gerekli bilgiyi bulamayınca deneye deneye addmefast için bot yazdım :)
 
Hocam kaydet diyip nereye tıklarsan yazmaya başlıyor işte ben şahsen öyle kullanıyorum. Web de aklıma ne gelirse onun için macros kullanabiliyorum. :)
Hocam mesela bazı yerlerde sıkıntı oluyor yani kod bilgisi de lazım oluyor record takılıyor bazı yerlerde yani.

---------- Spam Engelliyici 01:39 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

firefox kur. imacros eklentisini kur. denemeler yap. şahsen ben kimseden öğrenmedim. bilgi birikimiyle ve denemeler yaparak bana yetecek kadar öğrendim. Fazlasına da zaten gerek yok. Takıldığın yerleri forumda imacros konusu açan arkadaşlardan özel olarak sorabilirsin.

Anladım hocam.Yutubum için mesela imacros kodu oluşturmuşlar onun gibi kod oluştursam yeter de artar bile :)

---------- Spam Engelliyici 01:41 ---------- Önceki Mesaj 01:39 ----------


Sağ olun hocam inceliycem.Hocam bir de girdim verdiğiniz linkten ilk videoya girdiğimiz arkadaş bir dosya linki vermiş daha ayrıntılı anlatım gibisinden?Karar veremedim :D Bu arada çok sağ olun.:)
 
hocam takılma oluyorsa kodların en başına şunu ekle;
HTML:
SET !ERRORIGNORE YES
 
kurcalaya kurcalaya öğrenin inanın çok geliştirebiliyosunuz yani ;)
Hocam kod bilgileri vb. Şablonlari bilmeden nasil gelistiricez kendimizi bir de o var.Siz nasil hallettiniz tam olarak?
hocam takılma oluyorsa kodların en başına şunu ekle;
HTML:
SET !ERRORIGNORE YES
Yok takilmadan kastim yani mesela bazi yerlerde record yaparken kodlari almiyor.Kodu da almadigi icin o yerde kodlarin devami da gelmiyor ne kadar kayit da etsem :(
Hocam recordla cok zor oluyor ya hep ben yaparken sıkıntı çıkıyor.
 
record la deneye deneye ne işe yaradıklarını çözdüm bazı sayfalarda açılması süresi olabilir WAIT SECONDS=20 bu kodu kendine göre ayarla önemli noktalardan birisi ;)
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri