imacros Tarih Olayı Yardım

by_tmrci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar google crome üzerinden crome eklentisi ile basit bir imagros oluşturdum ama sorun şu ki tarih sabit kaldı ne yapmalı bu tarihi bir sonraki güne kendisi girsin. Şöyle ki oluşturduğum imagrosta tarih 02/03/2015 ama bu hep sabir kalıyor ne yapalım ki bu sürekli bir sonraki güne geçsin ya da ne bileyim tanımlı bir txt den tarihi çeksin..

örnek kod..

Kod:
VERSION BUILD=8070701 RECORDER=CR
URL GOTO=https://e-okul.meb.gov.tr/IlkOgretim/OKL/IOK08001.aspx
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:Form1 ATTR=ID:txtTarih CONTENT=01/03/2015
TAG POS=57 TYPE=TD ATTR=TXT:
TAG POS=1 TYPE=INPUT:BUTTON FORM=ID:Form1 ATTR=*
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:Form1 ATTR=ID:dgListe_chkTamGun_1 CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:Form1 ATTR=ID:dgListe_chkTamGun_11 CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:Form1 ATTR=ID:dgListe_chkTamGun_18 CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:Form1 ATTR=ID:dgListe_chkTamGun_19 CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:Form1 ATTR=ID:dgListe_chkTamGun_21 CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:Form1 ATTR=ID:dgListe_chkTamGun_23 CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:Form1 ATTR=ID:dgListe_chkTamGun_24 CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:Form1 ATTR=ID:dgListe_chkTamGun_25 CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:Form1 ATTR=ID:dgListe_chkTamGun_28 CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:Form1 ATTR=ID:dgListe_chkTamGun_29 CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=IMG ATTR=SRC:https://e-okul.meb.gov.tr/images/toolimages/save_a.jpg

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam başlığı düzelt sana zahmet yoksa konu çözümden çok başka yerlere gidecek :D

öğretmen misiniz? o yüzden sordum. e okulda nerede işinize yarıyor

evet hocam devamsız öğrenci çok olunca tek tek elle işaretlemek zulüm oluyor. ikinci dönem başından beri de girmemiştim neyseki halletim. Tarih işini hala çözemedim bende tarihi elle girdim neyseki bitti.

evet hocam devamsız öğrenci çok olunca tek tek elle işaretlemek zulüm oluyor. ikinci dönem başından beri de girmemiştim neyseki halletim. Tarih işini hala çözemedim bende tarihi elle girdim neyseki bitti.

dur hocam ben de öğretmenim. devamsızlık girerken hangi aşamada kullanıyorsunuz ki? çalışma mantığı nedir tam olarak. ayrıca tarih işini nasıl halletiniz?

simdi cocuklar istedikleri kadar devamsizlik yapabilirler.Imacros kodu hazir.:)

dur hocam ben de öğretmenim. devamsızlık girerken hangi aşamada kullanıyorsunuz ki? çalışma mantığı nedir tam olarak. ayrıca tarih işini nasıl halletiniz?

hocam devamsız öğrenci sayısı 20 civarı olunca (ve de 2 aydır devamsızlık girmeyince) tek tek işaretlemek yerine chrome imacros eklentisi ile bi kez kodu oluşturunca diğer günlerde kod kendi işaretliyor devamsız öğrencileri.
Tarih olayını da ilk sayfa da oluşan kodda herseferinde elle girdim...

hocam devamsız öğrenci sayısı 20 civarı olunca (ve de 2 aydır devamsızlık girmeyince) tek tek işaretlemek yerine chrome imacros eklentisi ile bi kez kodu oluşturunca diğer günlerde kod kendi işaretliyor devamsız öğrencileri.
Tarih olayını da ilk sayfa da oluşan kodda herseferinde elle girdim...

teşekkürler hocam sanırım sürekli devamsız öğrenciler için hazırladınız. nerde öğretmensiniz. ben adanadayım burada pek sürekli devamsız sorunu yok.

teşekkürler hocam sanırım sürekli devamsız öğrenciler için hazırladınız. nerde öğretmensiniz. ben adanadayım burada pek sürekli devamsız sorunu yok.

malum urfa da olunca sürekli devamsız sorunu bitmiyor. sınıfçı olunca bi de

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri