İmaj Bilişim Yetkilisine Ulaşılamıyor!

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VDS / VPS Sunucular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Battal

Kayıtlı Üye
Kaç gündür aldığım vds nin süresini uzatacağım ama ilgili arkadaş ortada yok.Satış yaptığı ilk günlerde 24 saat açık olması müşteri memnuniyetini yansıtması açısından yeterli değildir.Gerçekten çok ilgili biriydi ama satış sonrası hizmet benim için daha önemlidir.Bir problem varsa deyin ki "artık biz bu işi yapamıyacağız" anlarız ve bir daha zaten sizinle alışverişimiz falan olmaz.Ama problem yoksa neden size ulaşamadığımızı söylemeniz gerekir.Kaç gündür ha kapandı ha kapanacak diye tedirgin oldum.Dediğim gibi probleminiz varsa biz de başka bir yerden vds/vps temin ederiz ortada sorun falan kalmaz.

benim vds 1 hafta varken patladı,pm attım biri saldırı yapmış şirket kapattı hepsini falan dedi, üstelemedim gittim başka aldım,bence sakat

Evet mesajı görmedi herhalde.Hocam mesajı okuduysanız bana ve sizinle alışverişi olan herkese muhakkak bi açıklama yapın.Ona göre ayarlayayım ben de kendimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri