IMEI Problemi

Blackheart

Yasaklanmış
Arkadaşlar sorunumu hızla anlatayım. Avea'dan 5-6 ay kadar önce faturaya ek telefon aldım. Telefon 1-2 ay sonra kapanıp açılma problemi gösterdi ve garantiye gönderdim. 1 hafta sonra geldi ama problem çözülmemişti. Tekrar gönderdim ve Anakart Değişti diyerek tekrar geldi ve problem çözülmüştü. Ancak 1.5 ay kadar geçti ve telefon kapandı. IMEI numarası kayıtlı değilmiş. Aveayla görüştüm sürekli bir bayiye, bir müşteri hizmetlerine yönlendirdiler sonra da bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. IMEI kayıtlı görünmüyor ve telefon kullanılamıyor. Telefoncuya götürmek istemiyorum garanti kapsamından çıkar diye. Başka türlü halletmemin yolu var mıdır?

yazin izine gelen bir almanciya,,,,ben senin kayip akrabanim de,,,sonra pasaportuna islet:)

Telefoncuya götürürsem içini açar ve garantisi kesilir.

Arkadaşlar sorunumu hızla anlatayım. Avea'dan 5-6 ay kadar önce faturaya ek telefon aldım. Telefon 1-2 ay sonra kapanıp açılma problemi gösterdi ve garantiye gönderdim. 1 hafta sonra geldi ama problem çözülmemişti. Tekrar gönderdim ve Anakart Değişti diyerek tekrar geldi ve problem çözülmüştü. Ancak 1.5 ay kadar geçti ve telefon kapandı. IMEI numarası kayıtlı değilmiş. Aveayla görüştüm sürekli bir bayiye, bir müşteri hizmetlerine yönlendirdiler sonra da bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. IMEI kayıtlı görünmüyor ve telefon kullanılamıyor. Telefoncuya götürmek istemiyorum garanti kapsamından çıkar diye. Başka türlü halletmemin yolu var mıdır?
Aynı problem benim de başıma gelmişti. Kvk teknik servisine vermiştim aynı şekil anakart değişti 2 ay olmadan imei kayıtlı değil diye sms geldi. Epey uğraştırdılar beni bayağı git gel yaptım sonra şikayetvar a konu açtım kaydettiler imei numarasını.
Ayrıca internet üzerinden telefon kayıt yapanlara hiç bulaşma 10 da 9 u dolandırıcıdır mağdur olursun.

Aynı problem benim de başıma gelmişti. Kvk teknik servisine vermiştim aynı şekil anakart değişti 2 ay olmadan imei kayıtlı değil diye sms geldi. Epey uğraştırdılar beni bayağı git gel yaptım sonra şikayetvar a konu açtım kaydettiler imei numarasını.
Ayrıca internet üzerinden telefon kayıt yapanlara hiç bulaşma 10 da 9 u dolandırıcıdır mağdur olursun.

Aynen hocam direk garanti firmasının yapmasını istiyorum.

Telefonu aldığınız Avea şubesine gidin hocam, IMEI'niz çalınmış olabilir.

Aynen hocam direk garanti firmasının yapmasını istiyorum.
Mail gönder ara sürekli eğer cevap alamazsan sikayetvar.com yaz şikayetini. İthalatçı firma kaydettirmek zorunda imei numarasını. Olmadı tüketici haklarına bildir. Teknik servis hangi firma?

ne şaçma iş cihazı satıyorlar imei kaydı yok.bu durumda hiö ugraşmana gerek yok git tüketici haklarına yardımcı olsunlar.

ikinci yolda pasoport kaydı yaptırabilirsin ben 300 tl verip yaptırmıstım baya önce telefon o kadar vazgeçilmezse git pasoport kaydı yaptırabilirsin.r10 konusu vardı

cihazı garantiye gönder işlemini halletmezlerse. Sikayet vara yazı yaz. Gene ilgilenmezlerse. Btk ya mail at. İlgilenmeyen firmalar btk sayesinde ipe dizilir işini hallederler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri