imessage ücretilimi

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
bu şeref yoksunu turkcell 5 tl ücret cıkardı yurt dışına diye şimdi konusuyorum adam diyor imessageden felandır gidip iphoneyi arayın görüşün vs vs... bu şeref yoksunları adamı ayak üstü hallediyorlar ben mesaj atmadım attığım mesajı gösterin diyorum diyorlar o kadar detaya inemiyoruz inemiyosun ama detayına kadar parayı söküp alıyosun şimdi bişi daha var kendim detaylara baktığımda 04 ile başlayan bi numara var bu hangi ülkeye ait ben tanımıyorum etmiyorum mesaj atıyorum nasıl oluyorsa
edit : 10 tlde 500 mb ek paket yemişsin diyor yemedim eminim ******** gencevar yedin diyor ben yemedim diyorum nasıl yapıcaz ?

Bende Avea kullanıyorum aynı şekilde durduk yere hatta bulunan 3 lirayı çektiler. Sonra ayarlardan iMessage özelliğini kapattım o günden beri bir daha almadılar.

iMessage kullanması ücretsiz bir servis. Ama etkinleştirmek için açtığında bazen para kesebiliyor, bazı cihazlarda da sıkıntı oluyor ve o kestiği ücreti ara ara kesmeye devam ediyor. Apple ile konuşursanız çözüm bulacaklardır, birkaç kişide daha aynı sorunu okumuştum donanımhaberde.

iMessage kullanması ücretsiz bir servis. Ama etkinleştirmek için açtığında bazen para kesebiliyor, bazı cihazlarda da sıkıntı oluyor ve o kestiği ücreti ara ara kesmeye devam ediyor. Apple ile konuşursanız çözüm bulacaklardır, birkaç kişide daha aynı sorunu okumuştum donanımhaberde.

appleyi arıyacak kontür de yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri