Eskiler bilir elbet bunun önemini ama yeni başlayanlara da farkına varsın öneminin. Ben pek kullanan biri değildim imleme sitelerini. Ama video izlenimlerini ne kadar arttırdığını yaklaşık 1 saatlik bir deneyim ile gördüm. Kesinlikle video işiyle uğraşanların da imleme siteleriyle haşır neşir olmalarını öenriyorum. Benim önerebileceğim ve karşılığını fazlasıyla aldığım bir kaç imleme sitesini söyleyeyim, malum bilgi paylaştıkça çoğalır 
-reddit.com
-funnyjunk.com
-break.com
bu 3 imleme sitesini kullanarak 1 saatte videolarım toplamda 10k hiti gördü. nereden biliyorsun diyenler olabilir belki, 3 gündür 0 hitte duran videoları ekledim bu sitelere. beğeni de alıyor o sitelerde, eminim izleyenler arasında paylaşım yapanlar da mevcuttur. dolayısıyla videonun yayılmasında fazlasıyla etkili bir rol almış oluyorlar.
ekran görüntüsü vereyim az önce eklediğim videolardan ikisi için. 5dk olmamıştır ekleyeli iki videoyuda;
einsteinlar çıkabilir "tarih dünü gösteriyor nasıl 5 dk olmuş" diye. site saati geçerli malum ki site büyük ihtimal amerika menşeili. dolayısıyla henüz ayın 18i.
bu ekran görüntüsünden 2dk sonraki izlenimler;
not: yılmak yok arkadaşlar
-reddit.com
-funnyjunk.com
-break.com
bu 3 imleme sitesini kullanarak 1 saatte videolarım toplamda 10k hiti gördü. nereden biliyorsun diyenler olabilir belki, 3 gündür 0 hitte duran videoları ekledim bu sitelere. beğeni de alıyor o sitelerde, eminim izleyenler arasında paylaşım yapanlar da mevcuttur. dolayısıyla videonun yayılmasında fazlasıyla etkili bir rol almış oluyorlar.
ekran görüntüsü vereyim az önce eklediğim videolardan ikisi için. 5dk olmamıştır ekleyeli iki videoyuda;
einsteinlar çıkabilir "tarih dünü gösteriyor nasıl 5 dk olmuş" diye. site saati geçerli malum ki site büyük ihtimal amerika menşeili. dolayısıyla henüz ayın 18i.
bu ekran görüntüsünden 2dk sonraki izlenimler;
not: yılmak yok arkadaşlar