imleme sitelerinin önemi

petitjoueur

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.play-free-gamez.com
Eskiler bilir elbet bunun önemini ama yeni başlayanlara da farkına varsın öneminin. Ben pek kullanan biri değildim imleme sitelerini. Ama video izlenimlerini ne kadar arttırdığını yaklaşık 1 saatlik bir deneyim ile gördüm. Kesinlikle video işiyle uğraşanların da imleme siteleriyle haşır neşir olmalarını öenriyorum. Benim önerebileceğim ve karşılığını fazlasıyla aldığım bir kaç imleme sitesini söyleyeyim, malum bilgi paylaştıkça çoğalır :)

-reddit.com
-funnyjunk.com
-break.com

bu 3 imleme sitesini kullanarak 1 saatte videolarım toplamda 10k hiti gördü. nereden biliyorsun diyenler olabilir belki, 3 gündür 0 hitte duran videoları ekledim bu sitelere. beğeni de alıyor o sitelerde, eminim izleyenler arasında paylaşım yapanlar da mevcuttur. dolayısıyla videonun yayılmasında fazlasıyla etkili bir rol almış oluyorlar.

ekran görüntüsü vereyim az önce eklediğim videolardan ikisi için. 5dk olmamıştır ekleyeli iki videoyuda;

vp0h2.png

einsteinlar çıkabilir "tarih dünü gösteriyor nasıl 5 dk olmuş" diye. site saati geçerli malum ki site büyük ihtimal amerika menşeili. dolayısıyla henüz ayın 18i.

bu ekran görüntüsünden 2dk sonraki izlenimler;

vp0k2.png

not: yılmak yok arkadaşlar :)

Peki türkçe çalışanlar için neler kullanılabilir?

Peki türkçe çalışanlar için neler kullanılabilir?

türkçe imleme sitelerinden pek randıman alamamıştım sitelerim üzerinden. ama onun içinde önerebileceğim, forumlar ve sözlükler var.

özellikle ekşisözlük bu konu için biçilmiş kaftan :) tabi spamvari paylaşım yaparak hesabınızın çaylak moduna geçirilmesi söz konusu. uludağ sözlük veya itü sözlükte ise bu daha rahat. ben uludağ sözlükte tabiri caizse at koşturuyorum biraz eski üyelik olmasından sanırım göz yumuyorlar yaptıklarıma :D

forum konusunda da adı sanı duyulduk forumlara üyeliğin varsa eski sayılabilecek güzel iş yaparsın oralarda da. tabi sosyal medyanın etkisi de var bilindik olarak.

Anladım teşekkür ederim. Çoğu bilindik sözlükte yazarım ve bir kaç forumda üyeliğim var hepsini tekrar düzene sokup güzel bir çalışma yapmak lazım anladığım kadarı ile.
türkçe imleme sitelerinden pek randıman alamamıştım sitelerim üzerinden. ama onun içinde önerebileceğim, forumlar ve sözlükler var.

özellikle ekşisözlük bu konu için biçilmiş kaftan :) tabi spamvari paylaşım yaparak hesabınızın çaylak moduna geçirilmesi söz konusu. uludağ sözlük veya itü sözlükte ise bu daha rahat. ben uludağ sözlükte tabiri caizse at koşturuyorum biraz eski üyelik olmasından sanırım göz yumuyorlar yaptıklarıma :D

forum konusunda da adı sanı duyulduk forumlara üyeliğin varsa eski sayılabilecek güzel iş yaparsın oralarda da. tabi sosyal medyanın etkisi de var bilindik olarak.

break.com da emded video eklenebiliyor mu?

break de ben direkt youtube linkini ekliyorum. onu diyorsan var evet.

---------- Mesaj saat 00:09:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:07:53 civarında gönderildi. ----------

Anladım teşekkür ederim. Çoğu bilindik sözlükte yazarım ve bir kaç forumda üyeliğim var hepsini tekrar düzene sokup güzel bir çalışma yapmak lazım anladığım kadarı ile.

reklamını yapmadan izlenim videolardan şansa alırsa alıyor, eminim bir çok kişi de bu yöntemleri kullanıyordur :)

Evet doğru söylüyorsunuz bir şekilde tanıtmak lazım videoları yoksa izlenim almak pek kolay olmuyor, en azından benim açımdan.
break de ben direkt youtube linkini ekliyorum. onu diyorsan var evet.

---------- Mesaj saat 00:09:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:07:53 civarında gönderildi. ----------

reklamını yapmadan izlenim videolardan şansa alırsa alıyor, eminim bir çok kişi de bu yöntemleri kullanıyordur :)

Eskiler bilir elbet bunun önemini ama yeni başlayanlara da farkına varsın öneminin. Ben pek kullanan biri değildim imleme sitelerini. Ama video izlenimlerini ne kadar arttırdığını yaklaşık 1 saatlik bir deneyim ile gördüm. Kesinlikle video işiyle uğraşanların da imleme siteleriyle haşır neşir olmalarını öenriyorum. Benim önerebileceğim ve karşılığını fazlasıyla aldığım bir kaç imleme sitesini söyleyeyim, malum bilgi paylaştıkça çoğalır :)

-reddit.com
-funnyjunk.com
-break.com

bu 3 imleme sitesini kullanarak 1 saatte videolarım toplamda 10k hiti gördü. nereden biliyorsun diyenler olabilir belki, 3 gündür 0 hitte duran videoları ekledim bu sitelere. beğeni de alıyor o sitelerde, eminim izleyenler arasında paylaşım yapanlar da mevcuttur. dolayısıyla videonun yayılmasında fazlasıyla etkili bir rol almış oluyorlar.

Hocam sahsen redditi denedim 2 hesap acarak seri seri gün boyunca araliklarla, ingilizce ve partnerli fragman trailer kanaliydi yinede bi ilgi görmedi pek hayrini göremedim ben acikcasi :l

Hocam sahsen redditi denedim 2 hesap acarak seri seri gün boyunca araliklarla, ingilizce ve partnerli fragman trailer kanaliydi yinede bi ilgi görmedi pek hayrini göremedim ben acikcasi :l

hocam umudu kaybetmeden devam :) adsense temizse ve bir video tuttursan deli gidiyor. ben tutturduğumu düşündüm. güzel de gidiyordu para kazanma gitti. adsense pek temiz değil benim. baya çöpü kaldı unuttuğum. silemiyorum da dolayısıyla. artık böyle çatlak patlak bir süre gidecek bu.

vp002.png

hocam umudu kaybetmeden devam :) adsense temizse ve bir video tuttursan deli gidiyor. ben tutturduğumu düşündüm. güzel de gidiyordu para kazanma gitti. adsense pek temiz değil benim. baya çöpü kaldı unuttuğum. silemiyorum da dolayısıyla. artık böyle çatlak patlak bir süre gidecek bu.

vp002.png

hocam tbm mükemmel hangi kelimeleri giriyorsunuz bizede yardımcı olurmusunuz

hocam inanır mısın kelime olayına daha bu gece merak sardım. yaptığım başlıkta "ali topu tut" yazıyorsa etiket olarak belirlediğim de direkt olarak "ali topu tut" oldu. virgülle falan ayırmadım yani. hepsini tek etiket olarak yazdım. ki 48k lık izlenimde TBM 2.72 ile başladı, 25. tıktan sonra düşüşe geçti. onu gördükten sonra da şimdiki tbm ler çok düşük geliyor.

vp002.png

güzel kazanca dönüsmüs sonradan masallah. Imleme sitesinin faydasimi bunlar tamamen?

güzel kazanca dönüsmüs sonradan masallah. Imleme sitesinin faydasimi bunlar tamamen?

kısmen :) hani sosyal ağları pek kullanmıyorum ben. ama bir facebook sayfanız olsa ve 50-60k takipçi olsa 10saniyelik saçma bir video bile atsanız oraya deli izlenim alır. bu ayki kazançla sanırım bir sayfa alacağım ben de.

kısmen :) hani sosyal ağları pek kullanmıyorum ben. ama bir facebook sayfanız olsa ve 50-60k takipçi olsa 10saniyelik saçma bir video bile atsanız oraya deli izlenim alır. bu ayki kazançla sanırım bir sayfa alacağım ben de.

sizden yola cikarak 2 imleme sitesine 2 video attim. dün 24 saatte 1600 olan izlenme simdi gece olmasina ragmen onu gecti :) tik sayisida neredeyse yaklasiyor. Imleme sitelerinden dolayi adsense sorun yasatiyormu acaba? bilginiz varmi.

sizden yola cikarak 2 imleme sitesine 2 video attim. dün 24 saatte 1600 olan izlenme simdi gece olmasina ragmen onu gecti :) tik sayisida neredeyse yaklasiyor. Imleme sitelerinden dolayi adsense sorun yasatiyormu acaba? bilginiz varmi.

imleme sitelerini fcebook,twitter gibi düşün. oralarda payaşmak videoyu sıkıntı yaratıyor mu? sen reklamlara tıklayın diye propaganda yapmazsan hiç bir sıkıntı olmaz.

yeni konu açmadan sorumu burdan sorayım...
ping atarak imleme yapmak kanala zarar verir mi?
ytpara da paylaşılan pingşleme sitelerinden linki yazarak ping atmaya başladım da ,zararlıysa da ne kadar aralıklarla yapılmalı?...

o ping leri atınca ne oluyor ?

FunnyJunk'ta 3k izlenme gösteriyor Adsense'de 100 bile işlemiyor.
Birde geçende Lifetime Banlandım yeni üyelik aldım.
Ama imleme sitelerinde en hızlı izlenen site FunnyJunk birde reklamlar çıkıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri