imleme sitelerinin önemi

ya hocam sağol güzel paylaşım da ben üye oldum 2 video ekledim funnyjunk a 80 , 82 gözüküyor sitede izlenme youtube kanalıma geliyorum sadece 2 ,3 etkilemiş sendede mi öyle idi yoksa bende mi sadece böyle kanalımdaki toplam izlenme sayısı 65 ,44

ya hocam sağol güzel paylaşım da ben üye oldum 2 video ekledim funnyjunk a 80 , 82 gözüküyor sitede izlenme youtube kanalıma geliyorum sadece 2 ,3 etkilemiş sendede mi öyle idi yoksa bende mi sadece böyle kanalımdaki toplam izlenme sayısı 65 ,44

aynen bende biraz önce video ekledim funnyjunkta 100 izlenme youtubede 5 görünüyor sorun nedir acaba

S.a hocam ben imlemeden az cok haberim var ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum bana kısada olsa yardımcı olurmusun video izlenim ve tık oranlarımı yukseltmem lazım yardımlarını bekliyorum iyi gunler ..

Funnyjunk ile ilgili bir sorun var. Youtube videosu yüklemek için level yetersiz diyor. Durmadan sorun çıkartıyorlar. En son 180 günden önce üye olanlar günde sadece 1 video yükleyebiliyordu şimdi yetersiz leveli çıkardılar. Çözüm önerebilecek var mı?

aynen bendede level yetersiz diyor level nasıl yükseltiyoruz ki

bi çözüm bulabilen var mı başka nerelere imleme yapabiliriz?

Eskiler bilir elbet bunun önemini ama yeni başlayanlara da farkına varsın öneminin. Ben pek kullanan biri değildim imleme sitelerini. Ama video izlenimlerini ne kadar arttırdığını yaklaşık 1 saatlik bir deneyim ile gördüm. Kesinlikle video işiyle uğraşanların da imleme siteleriyle haşır neşir olmalarını öenriyorum. Benim önerebileceğim ve karşılığını fazlasıyla aldığım bir kaç imleme sitesini söyleyeyim, malum bilgi paylaştıkça çoğalır :)

-reddit.com
-funnyjunk.com
-break.com

bu 3 imleme sitesini kullanarak 1 saatte videolarım toplamda 10k hiti gördü. nereden biliyorsun diyenler olabilir belki, 3 gündür 0 hitte duran videoları ekledim bu sitelere. beğeni de alıyor o sitelerde, eminim izleyenler arasında paylaşım yapanlar da mevcuttur. dolayısıyla videonun yayılmasında fazlasıyla etkili bir rol almış oluyorlar.

ekran görüntüsü vereyim az önce eklediğim videolardan ikisi için. 5dk olmamıştır ekleyeli iki videoyuda;

vp0h2.png

einsteinlar çıkabilir "tarih dünü gösteriyor nasıl 5 dk olmuş" diye. site saati geçerli malum ki site büyük ihtimal amerika menşeili. dolayısıyla henüz ayın 18i.

bu ekran görüntüsünden 2dk sonraki izlenimler;

vp0k2.png

not: yılmak yok arkadaşlar :)

merhabalar bu yer imlemeyi bilmiyorum b enim için bi link varmı öğrenebileceğim?

Bende üye oldum böyle bir uyarı aldım sanırım yeni uyeliklerde böyle bir durum var...

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri