imparator'dan mn kanal alanlar baksın!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar d.bw..... [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com adresini kullanan var mı? Bu kanal bana [MENTION=13132]imparator[/MENTION] tarafından satılmıştı. kanalıma dün videolar atılmış üstelik şifre de değiştirilmiş! ya kanal başkasına da satıldı ya da arkadaş sattığı mailleri tekrar kullanıyor. kimseyi suçlamak istemem yanlış anlaşılmasın.

fark edildiği gibi bir şikayet konusu değildir olayı anlamaya çalışıyorum.

edit: bir kanalımın daha şifresi değiştirilmiş üstelik en çok kazandıran kategorim ifşa olmuş oldu!!!! (emiliomar..... [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com)
edit: üçüncü kanalın da değiştirilmiş.

böyle giderse arkadaş hakkında şikayet konusu açacağım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar d.bw..... [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com adresini kullanan var mı? Bu kanal bana [MENTION=13132]imparator[/MENTION] tarafından satılmıştı. kanalıma dün videolar atılmış üstelik şifre de değiştirilmiş! ya kanal başkasına da satıldı ya da arkadaş sattığı mailleri tekrar kullanıyor. kimseyi suçlamak istemem yanlış anlaşılmasın.

keske sifreyi değişseydin aldıgında

Telafi edilir hocam :) Yanlışlık olmuş olabilir biraz sıkıntısı var hemen çözülür.

arkadaşa ulaşmaya çalışsan halleder halletmezse şikayet konusu aç hocam bu konuyu niye boş yere açtın anlamadım

edit: bir kanalımın daha şifresi değiştirilmiş üstelik en çok kazandıran kategorim ifşa olmuş oldu!!!! (emiliomar..... [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com)

Arkadaşlar herkese selam öncelikle şunu belirteyim ben devamlı kanal satan biri değilim ama bazı dosyalar karışmış ve bana pm ile ulaşan arkadaşlara karışan millerin yenisini verdim siinde karışmış kanallarınız varsa değiştireyim bana pm attınızda ben yenisini vermedimmi :)
Akıllı olun arkadaşlar ben her zaman sözlerimmin arkasındayım nedir 3- kanal şifresi değişikmiş falan konuya yazıyosunuz yazıktır

---------- Spam Engelliyici 20:18 ---------- Önceki Mesaj 20:16 ----------

arkadaşa ulaşmaya çalışsan halleder halletmezse şikayet konusu aç hocam bu konuyu niye boş yere açtın anlamadım

Bravo kardeşim gereksiz kirlilik yapmayın ya arkadaşlar Banlanma falan :) Forumda beni tanıyan bilir.

o kanallar 2.defa kime gitti de uyarmak yerine şifreler değiştirildi o kısmı da önemli.

Arkadaşlar herkese selam öncelikle şunu belirteyim ben devamlı kanal satan biri değilim ama bazı dosyalar karışmış ve bana pm ile ulaşan arkadaşlara karışan millerin yenisini verdim siinde karışmış kanallarınız varsa değiştireyim bana pm attınızda ben yenisini vermedimmi :)
Akıllı olun arkadaşlar ben her zaman sözlerimmin arkasındayım nedir 3- kanal şifresi değişikmiş falan konuya yazıyosunuz yazıktır

Bravo kardeşim gereksiz kirlilik yapmayın ya arkadaşlar Banlanma falan :) Forumda beni tanıyan bilir.

ben kanal vs istemiyorum. bir iş yapılıyorsa doğru düzgün yapılmalı. şu an bana en çok kazandıran kategorideki kanal başkasında. Şu satış işini doğru düzgün yapamadığın için rakip yarattın bana. üstelik akıllı olun demişsin. benim herhangi bir beklentim yok. üç kanalın hesabını da yapmıyorum.

mesele kanal telafisi etmek değil bu işlerde hocam.ben giderim 50 tane kanal alırım bunları videoyla basırım haatm olmadan spamdan yarın kapanırsa adam bana 100 mail verse ne fayda benim 1 günlük emeğim gitmiş sonuçta.olaylara böyle bakın giden 3 mail olarak değilde emekler olarak düşünün.adam dedi kategorm ifşa olmuş.buna ne gibi cevabınız var ki ? o maddi zararı karşılayabilir misiniz ?

o kanallar 2.defa kime gitti de uyarmak yerine şifreler değiştirildi o kısmı da önemli.

kardeşim ben kime gittiğini bilmiyorum boş kanal sonuçta bana ulaşanların ya parasını verdim yada yerine yeni kanal verdim kime gittiği önemli değil ki

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

mesele kanal telafisi etmek değil bu işlerde hocam.ben giderim 50 tane kanal alırım bunları videoyla basırım haatm olmadan spamdan yarın kapanırsa adam bana 100 mail verse ne fayda benim 1 günlük emeğim gitmiş sonuçta.olaylara böyle bakın giden 3 mail olarak değilde emekler olarak düşünün.adam dedi kategorm ifşa olmuş.buna ne gibi cevabınız var ki ? o maddi zararı karşılayabilir misiniz ?

Kardeş birincisi kanallar sağlam ikincisi bu söylediğinin konuyla alakası yok adam kanala girememiş. Gereksiz konuşmayın cvp vermeyeceğim sorunu olanlar bana ulaşsın bitti kilit

Hocam merhaba ,

Ben aldım bi 100 kanal ama eger maılı pm atarsan var mı yokmu bakabılırım... Ama ben sıfre falan degıstırmedım daha kanallara gırmedım daha yanı şifre - ayarıyla - vss oynanmıssa hıc yollamana bıle gerek yok :)

maalesef önemli ...bizim de aldıgımız kanallarda girince bakıyoruz video yüklü oluyor.karıştığını anlayıp çıkış yapıp kanalı listeden siliyoruz,gerekirse satıcıyı uyarıyoruz.senin boş kanalın 2 kişiye satılmamış.adamın video attığı kanal satılmış.alan da şifresini değiştirmiş.alanı ortaya çıkarmaya çalışacağına yada alttan alman gerekeceği yerde kalkıp da akıllı olun yazıyorsun.

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:45 ----------

bu arada kanallara girilmemiş diyorsun ama ben girildiğini okuduğuma göre yazıyorum

Hocam merhaba ,

Ben aldım bi 100 kanal ama eger maılı pm atarsan var mı yokmu bakabılırım... Ama ben sıfre falan degıstırmedım daha kanallara gırmedım daha yanı şifre - ayarıyla - vss oynanmıssa hıc yollamana bıle gerek yok :)

yok hocam şifreler değiştirilmiş...

tavsiyem; üslubu düzgün ve bildiğiniz satıcılardan şaşmayın. ben yandım siz yanmayın dostlar...

tavsiyem; üslubu düzgün ve bildiğiniz satıcılardan şaşmayın. ben yandım siz yanmayın dostlar...

Dostum bak Üslubuna dikkat et senden başka çığırtkanlık yapan yok burda varmı arkadaşlar başka problemi olup çözülmeyen. Ben kanal satıcısı değilim elinde bi miktar mn kanal vardı ucuza sattım faydamız olsun dedim sorun olmuş pm atanlara parasını geri verdim ve kanal isteyenere kanallarını verdim.
20 yaşında genç arkadaşımızsın. bu arada benim yaşım 42 bugüne kadar bir lokma haram boğazımdan geçmedi tek başına konu açmışsın konunda haklı olmak için hakarete varan kelimeler ediyorsun. 1 kere pm attınmı? Burda bağıracağına şimdiye on kere paranı almıştın. Bide yazmışsın banlanasını istemem falan
sanamı kalmış beni banlatmak terbiyesiz

kardeşim ben kime gittiğini bilmiyorum boş kanal sonuçta bana ulaşanların ya parasını verdim yada yerine yeni kanal verdim kime gittiği önemli değil ki

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

Kardeş birincisi kanallar sağlam ikincisi bu söylediğinin konuyla alakası yok adam kanala girememiş. Gereksiz konuşmayın cvp vermeyeceğim sorunu olanlar bana ulaşsın bitti kilit

işte sürekli bu işi yapmıyorum diyorsunuz.yapamayacağınız işin altına girmeyeceksinşz o zaman.ben mantıklı bi sru sordum.yaptığınız bi ticaretti ve altından kalkamayacaksanız bu ticareti yapmaya çalışmayın.ben zaten misal olarak verdim örneğimi.şimdi söyle adamın kanalların şifresi değişmiş ve mağdur belki binlerce tllik zarar bu ? söylediğim direk size değil tüm ticaret yapan için geçerliydi.

işte sürekli bu işi yapmıyorum diyorsunuz.yapamayacağınız işin altına girmeyeceksinşz o zaman.ben mantıklı bi sru sordum.yaptığınız bi ticaretti ve altından kalkamayacaksanız bu ticareti yapmaya çalışmayın.ben zaten misal olarak verdim örneğimi.şimdi söyle adamın kanalların şifresi değişmiş ve mağdur belki binlerce tllik zarar bu ? söylediğim direk size değil tüm ticaret yapan için geçerliydi.

Hocam sen ne okudunda ne yazıyon allahaşkına adam kanal yüklememiş ne binlerce lira zararı binlerce lira zararı olsada hem veremeyeceğimi nereden biliyorsun sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri