İnanılmaz süper kişisel gelişim konferansı

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar

arkadaşlar ben foruma üye olan ilk 15 kişi arasındayım eski üyeliğimde bir ara bu konuyla alakalı konu açmıştım, ancak o konu çok altlarda kalmıştı

yeni konu açma ihtiyacı hissettim

diğer üyeliğim multi üyelikten banlanmıştı bu arada bunuda söyliyim dedim

neyse konumuza dönelim

Öncelikle gerçkten bu konu sabitlenmezse gerçkten üzülücem yani forumda olan bütün arkadaşların bunu izlemeleri için gerçkten sabit olması gereken bir konu, Sabitlerseniz gerçkten sevinirim

Arkadaşlar bu kişisel gelişim ile alakalı bir seminer

gerçkten arkadaşlar bunu izlemediyseniz bugüne kadar gerçkten çok çok şey kaybetmişsiniz, gerçkten izlediğim en en en iyi eğitici seminer
Gerçkten bunu anlatmak için kelimeler bulamıyorum, yani o derece önemli süper bir seminer arkadaşlar

Seminerin adı Ahmet Şerif İzgörenin Avucunuzdaki kelebek isimli bir semineri

biliyorum birçoğumuz izledik izlemeyenler için açtım konuyu

Ahmet Şerif İzgören arkadaşlar benim için Türkiye'nin en iyi kişisel gelişim uzmanı

Arkadaşlar bunu izlediğinizde gerçkten dünyaya bakış açınızın değiştiğini ve hayat ufkunuzun değiştiğini göreceksiniz

ve sizi Ahmet Şerif İzgörenle baş başa

bu arada youtub için üniversitesini dondurmak isteyen [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] arkadaşı da etiketliyorum, üniversiteyi dondurup dondurmayacağını bunu izlediğinde aklında fikirler oluşur yani ben öyle temenni ediyorum

ve işte seminer

https://www.youtube.com/watch?v=wYU9BfwHTbM

iş hayatına atılırken ankarada izgören akademinin çok güzel bir binada egitimini aldık satışın şifreleri diye sertifikamız halen duruyor :)

Adam zaten kendini fazlasıyla aşmış.

Sonuna kadar izledim hocam gerçekten teşekkür ederim ne istediğimi ne için çabaladığımı tekrar düşündürdü ve en önemlisi kendimi ilerde nasıl görmek istiyorum bana bunu hatırlattı teşekkürler..

Şimdi bitti.Hocam çok teşekkürler sıkılmadan izledim.İzlemeyenler mutlaka izlesin 1 saatinizi ayırın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri