İnanılmaz upload botu bitmek üzere isteklerinizi bekliyoruz..

sistem api ile mi çalışıyor yoksa direk kanalın kullanıcı adı ve şifresi ile mi?

Tamamen api üzerinden, hiçbir şekilde kullanıcı adı şifrenizi almıyoruz.

Yarın deneme kullanımına açında herkesin tatil gününde bi stres testi yapalım bota :)

Hadi bu forumda bir senin botunu denemedim [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] senin botda da kanalımı spamdan kapattırayım da olsun bitsin :)

Hehehe, inşallah öyle bişey olmaz.

Arkadaşlar son cilaları çekiyorum, forum konusu ve tanıtım videosu çekip açacağım konuyu.

Piyasada bir sürü bot oluyor he

Hadi hayırlısı merak ettim

Ne dünya engeli nede başka birşey umrumda değil kanal kapatmasın tek istediğim şey o artık .. Şu ana kadar satın aldığım bütün botlarda kanal kapanması yaşadım. En son aldığım botda bile yaşıyorum.. Bakalım bu bot buu çözebilecek mi ?

Ne dünya engeli nede başka birşey umrumda değil kanal kapatmasın tek istediğim şey o artık .. Şu ana kadar satın aldığım bütün botlarda kanal kapanması yaşadım. En son aldığım botda bile yaşıyorum.. Bakalım bu bot buu çözebilecek mi ?
Merhabalar
hocam kendi kanalınızı kendiniz açmayı denedinizmi?

Client id tanımladığınız hesap kapanıyormu ?

Merhabalar
hocam kendi kanalınızı kendiniz açmayı denedinizmi?

Üstad ben kendim acardim kapandı en son başkasından aldım oda kapandı her türlü kapanıyor kanallar bunun yanında kapanmayanlarda var ama çoğu kapandı..

Client id tanımladığınız hesap kapanıyormu ?

Hayır kapanmıyor çok uzun zamandır kullandim

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

skype ekle neas1559

Herşey hazır arkadaşlar bir adminimiz bölümü açar açmaz satış konusunu yazacağım.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri