inappropriate content [uygunsuz] Çözüm(ler)

• Kullanıcı Doctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Doctor

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Premium üyelere özel paylaşmamın sebebi; yt tarafından bunun kapatılmaması adına.
Yöneticiler'den konunun Gold bölümünde kalmasını istiyorum, dikkat edilirse sevinirim, bilgiye ulaşmak isteyen ulaşır. ;)

Kanala video attığımızda anında gelen uygunsuz,(inappropriate content) aslında son derece basit mantıkla çalışıyor.
Bugüne kadar aynı videoyu binlerce defa kopyaladık, bu yüzden de artık küçük bir yerden yakalıyor sistem bu videoları.. asıl marka ve çin çakmaları gibi düşünebilirsiniz bunu

1.

Translate yöntemi.
Kaynaktaki video ile aynı dili çalışmayın!
Farklı dillerde çalışmanız kazancınızı düşürmez, Başlık etiket açıklama ne varsa translate edin, o dil'de yükleme yaparsanız ve videoyu render yapmazsanız her türlü gelecektir, o yüzden farklı dilde yükleme yapılması gerek. + Spinner kullanırsanız bu daha da işinize yarayacaktır fakat zaman zaman saçma şeyler meydana çıkabiliyor, tekrar düzenlersiniz spin yaptıktan sonra.

2.Sesi netleştirme veya sesi render alma
+10 dakika üzeri videolarda işe yarıyor.
Detaylı konu anlatımını @Drop yapmıştı,
Buradan ulaşabilirsiniz konuya
Ayrıca bu olayı @Web_Scripti de videoyap'a ekledi, ben kodla uğraşmadan videoyap üzerinden render alıyorum (kanallarım sayfası > ünlem geç 1 + render )

3. Metaları silme
Video metalarından verileri silin. Videonuzu benzersiz hale getirin.
Videonun üzerine sağ tıklayıp, özellikler > ayrıntılar.

4. Eski tarihli kanallarda pek sorun olmuyor eski tarihli kanallar deneyebilirsiniz sizde. Uygunsuz gelme olasılığı %30 civarı yine de

5.
Videonuzu partlara bölün
. 20 dakikalık videoyu 10dk 2 part şeklinde veya 30 dakikalık videoyu 10 dakika'lık 3 video'ya bölün.. Başlıkların sonuna #1 #2 koymanız yeterli..

6.Full hd Tam ekran Engel geçme yöntemi:
@Drop, yine konusuna ulaşabilirsiniz,
Daha sonra render aldığınız video’yu yüklerken;
[FONT=&quot]yt:quality=high,[/FONT] [FONT=&quot]yt:crop=16:9,[/FONT] [FONT=&quot]yt:stretch=16:9,[/FONT] [FONT=&quot]yt:stretch=4:3,[/FONT] [FONT=&quot]yt:crop=off [/FONT]
[FONT=&quot]etiketlerini yt’de yazarsanız full ekran olacaktır videonuz, render’e göre etiketi seçersiniz.[/FONT]

Her yöntem tek başına çözüm olmayabiliyor bazı videolarda, kombine etmek gerekiyor..
Sağlıcakla..
Özel pm atarak sorulan sorulara cevap vermeyeceğim, yöntemler yeterince açık.

Son düzenleme:
Hocam otomatik gelen topluluk için çözümünüz var mı?
Bu zaten otomatiklere hocam, direkt videoyu atmadan önce yapılacak işlemler bunlar, her video bir değil haliyle yöntemleri bazen 2'li 3 lü kombine etmek gerekebiliyor. :) Ama olmazsa olmaz 1. yöntem hocam, videoyu atarken kesinlikle videonun orjinal dili ile atmanız halinde geç bile olsa topluluk geliyor, translate yaparsanız ki ben denemelerimde 2 aydır açık kanallar'a bakarak bunları söylüyorum ve hiç birinde topluluk yok..

Son düzenleme:
Bnde şöyle bir sıkıntı var. Video nun ismini değiştirip atıyorum bir sıkıntı yok ne zaman ki ismini düzeltiyorum 10 dakşka içinde topluluk geliyor. Sıfırdan render aldığım içeriklerde bile oluyor. Partlara böldüm olmadı, etiket açıklama girmedim olmadı. Nasıl yapıcam bilmiyorum.

Hocam otomatik gelen topluluk için çözümünüz var mı?

Bnde şöyle bir sıkıntı var. Video nun ismini değiştirip atıyorum bir sıkıntı yok ne zaman ki ismini düzeltiyorum 10 dakşka içinde topluluk geliyor. Sıfırdan render aldığım içeriklerde bile oluyor. Partlara böldüm olmadı, etiket açıklama girmedim olmadı. Nasıl yapıcam bilmiyorum.
Aynı dili çalışma hocam, mesela attıgın video normalde ingilizce ise sen fransızca'ya çevir başlığı etiketi. ;)
Meta'ları sil, yine de olmazsa + bir opsiyonel en son full hd geçme yöntemi ve etiketleri kullan, şu anda bu yöntemlerle yaptığım kanallarda topluluk gelmiyor asla

Aynı dili çalışma hocam, mesela attıgın video normalde ingilizce ise sen fransızca'ya çevir başlığı etiketi. ;)
Meta'ları sil, yine de olmazsa + bir opsiyonel en son full hd geçme yöntemi ve etiketleri kullan, şu anda bu yöntemlerle yaptığım kanallarda topluluk gelmiyor asla

İngilizce içeriği fransızca açıklamayla vs yayınlayınca yine de izlenir mi yani? Diziler de filan işler mi bu yöntem?

[MENTION=23427]Doctor[/MENTION] paylasım icin tesekkürler kardeşim. Millet nazlana nazlana belki bir ara söylerim, belki yardımcı olurum diye kıvırdığı bir konuda yardımcı oldun :)

[MENTION=23427]Doctor[/MENTION] bu yöntemi Kasım ayından beri uyguluyordum zaten fakat translate de işe yaramıyor bir süre sonra.İzlenimlerde de düşüş oluyor üzerine bir de dislike cabası...

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:23 ----------

[/COLOR [MENTION=23427]Doctor[/MENTION] Ekstra olarak bu yöntemle sonradan gelen topluluk sorununu da çözüyormuyuz benim denemelerimde devam ediyor bu sorun?

ne dili ne alt yazısı filan fransızca olmayan içerigi fransızca başlıkla yüklersen şikayet ederler,kapatılır diye düşünüyorum...

ne dili ne alt yazısı filan fransızca olmayan içerigi fransızca başlıkla yüklersen şikayet ederler,kapatılır diye düşünüyorum...
Alt yazı ekleyebilirsin hocam dizi film çalışırken ben bu şekilde aştım olayı denemesi bedava :) ayrıca şikayet kapatırlar diye birşey yok yaptığım kanallarda ;)

---------- Spam Engelliyici 18:25 ---------- Önceki Mesaj 18:24 ----------

@Doctor bu yöntemi Kasım ayından beri uyguluyordum zaten fakat translate de işe yaramıyor bir süre sonra.İzlenimlerde de düşüş oluyor üzerine bir de dislike cabası...

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:23 ----------

[/COLOR @Doctor Ekstra olarak bu yöntemle sonradan gelen topluluk sorununu da çözüyormuyuz benim denemelerimde devam ediyor bu sorun?

Son satırı okursan eğer anlarsın hocam neden kapandığını :) iyi çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri