Inceleniyor Sorunu Hakkında Gelişmeler.

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
hazır konu varken buradan sorayım
videoda para kazanma işareti yeşil ama videolarda reklam çıkmıyor 1 gündür adsense yansıyan birşeyde yok ? inceleme iste seçeneğide çıkmadı, varmı bunun bir çözümü en azından inceleme iste seçeneğini çıkartmanın bir yolu yokmu arkadaşlar?

Reklam çıkmama sebebi toplam totalda 10k yı geçmesi gerek geçince çıkmaya başlayacaktır.

Hocam bazı arkadaşların yaptıgı bir hata var;
Para kazanması aktif olan bir kanal buluyor, bu kanala video atıyor ve reklam çıkacak diye bekliyor... her ne olursa olsun kanal izlenimi 10 k aşmış durumda olması lazım,
Kısacası kanalınız 10 k izlenimini geçtimi __?
10k izlenimi geçen video var,
az önce videoyu özele aldım inceleme iste seçeneği çıktı :) buga girmiş sanırım niye böyle oldu onu çözemedim. Sanırım videoyu direk atıp para kazanmayı açıp öylece bırakmıştım, bu yüzden böyle oldu diyeceğim ama ne alaka :D

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

Reklam çıkmama sebebi toplam totalda 10k yı geçmesi gerek geçince çıkmaya başlayacaktır.

10k konusunda sıkıntı yok hocam izlenim var,sanırım olay başka çözemedim. az önce yazdığım gibi videoyu özele alınca inceleme iste seçeneği çıktı.

10k izlenimi geçen video var,
az önce videoyu özele aldım inceleme iste seçeneği çıktı :) buga girmiş sanırım niye böyle oldu onu çözemedim. Sanırım videoyu direk atıp para kazanmayı açıp öylece bırakmıştım, bu yüzden böyle oldu diyeceğim ama ne alaka :D

Valla hocam her ihtimali degerlendirdik,senin yaptıgın olayı ben bu ara sıklıkla yapıyorum ama reklam çıkıyor, inceleme onyalanana az para bırakan kanalların içine hızlı hit alan videolar atıyorum

yine onaylanmamış. bunların hepsini manuel mi inceliyorlar yoksa algoritma mı geliştirdiler?

Arkadaşlar para kazanması açık kanalların para kazanamsını kapatıp bir ay sonra tekrar incelemeye gönderin diyorsa büyük ihtimal gelecek aya kadar sistem düzelmez gibi düşünüyorum. Ocaktan sonra da yavaştan eskisi gibi onay alır diyorum bekleyelim bakalım

En son 1 aylık video yüklenen kanalları mı alacaklar nedir anlamadım gitti bekleyip görücez..

onaylanmamış derken hocam,reddedilmiş mi :) hayır yani 1 aydır ne red ne onay alamıyoruzda,sen en azından red mi aldın :)

red almış. 27 gün sonra tekrar başvur demiş :D içeriği değiştirmekten başka carem kalmadı. 1 yıllık içerikti. ama tv yayınıydı. artık kesinliklte film dizi çizgi ye para kazan açtırmıyorlar

red almış. 27 gün sonra tekrar başvur demiş :D içeriği değiştirmekten başka carem kalmadı. 1 yıllık içerikti. ama tv yayınıydı. artık kesinliklte film dizi çizgi ye para kazan açtırmıyorlar

Hocam ne zaman başvurdun ve ne zaman cevap geldi?

Hocam ne zaman başvurdun ve ne zaman cevap geldi?

cevap geldi dedigim var olan adsenseme baglamıstım. 10k incelemede dedi. 3 gün sonra baktım para kazanması kapalı ve 27 gün sonra deneyin yazıyordu. tekrar başvuracagım kanalla ama içeriği değiştirecegim yarı özgünde de aynısını yapıyor mu bakacagım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri