Inceleniyor Sorunu Hakkında Gelişmeler.

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
şöyle bir yazı var google forumunda. tatildeyiz diyor galiba :D

Uploading more videos will not hurt you.(unless you don't own the needed rights to them)

It is best to not worry about when your going to get reviewed.

Just keep building up your channel.

(The length of the review time is excruciatingly long and unknown.) Way back when I went thought it,it took many months and most were turned down.

So it is still better then way back then.

Now it seems to take about a month.

My guess is it will speed up some after the new year and we are out of the Holiday Season and they are back at full staff

Good Luck...

Sitenin sahibi kim bilmiyorum..İlla ordan almanız gerekmez.Belli bir süre adsenseye bağlı kalmış kanal satan herkesten alabilirsiniz.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION]

attıgın site bir türkün. demin sorry falan diyodu. mailin ülkesi BİLECİK çıkınca türkçe konuşmaya başladı. senmisin bilmiyorum iftirada atmak istemiyorum ama 10 tane kanal aldım 35 dolara toplam 350 dolar. bu sitenin sahibi senmisin ? yada tanıyosan kim.

https://www.whois.com/whois/pvazone.com

Son düzenleme:
amacını anlayamadım bi öyle bi böyle. forumda 35 tl ye satılan kanalları 140 tl ye satıyor. tipleri aynı.

EyvBQn.png

[MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] bu kişiden mail alıp ülkesi bilecik olan varmı ?

Bu eleman çaldığı mailleri satıyor uyandırıyım

Ben ilk defa bu kadar uzun süren bir güncelleme görüyorum.Neyin güncellemesidir, neden bu kadar zor çözemedim.Ya da güncelleme ayağına para kazanan kanal sayısını mı azaltmaya çalışıyorlar.

Ben ilk defa bu kadar uzun süren bir güncelleme görüyorum.Neyin güncellemesidir, neden bu kadar zor çözemedim.Ya da güncelleme ayağına para kazanan kanal sayısını mı azaltmaya çalışıyorlar.
Bendede ayni durum kendi icerigim olan kanalimda 1 ay 13 gundur ne gelen var nede giden

Valla bazı arkadaşlar ocak 1 de düzelecek dediginde, gülüyordum halen gülüyorum... ocak sonununda düzelirse onada sevienecegim, fakat düzeldigindede kimse heveslenmesin çok fena bir şey yapıyorlar gibime geliyor. inşallah üstesinden geliriz

Kimse onay alamıyor.Sadece eskiden para kazanması açık olanlar onay alıyor.

Daha doğrusu partnere girip çıkmış kanallar var benim gördüğüm.Şu anda adsensesiz alan partnerler hariç normal açılan kanal yok.
Bendede ayni durum kendi icerigim olan kanalimda 1 ay 13 gundur ne gelen var nede giden

Valla bazı arkadaşlar ocak 1 de düzelecek dediginde, gülüyordum halen gülüyorum... ocak sonununda düzelirse onada sevienecegim, fakat düzeldigindede kimse heveslenmesin çok fena bir şey yapıyorlar gibime geliyor. inşallah üstesinden geliriz

abi 1 ocak olmasa da ocak ortalarında sorunu çözerler ve o kadar korkulacak birşey yok ben nedense daha iyi olacak gibi hissediyorum :) 10 bin kişilik ekip sonuçta manuel incelemeyecekler

abi 1 ocak olmasa da ocak ortalarında sorunu çözerler ve o kadar korkulacak birşey yok ben nedense daha iyi olacak gibi hissediyorum :) 10 bin kişilik ekip sonuçta manuel incelemeyecekler

Vallahi fatih bana kalırsa kötü olacak, şu ana kadar hiçbir güncelleme spamcıların menfaatine olmadı. Buda büyük ihtimalle olmayacak ve bu güncellemeden sonra kanal temizliginede başlıyabilirleri, tabii bunlar benim şahsi düşüncelerim Zaten kazanamıyoruz görüyosun işte :D

Benim anlamadığım koca Google dünya devi nasıl oluyorda bu kadar kişiyi mağdur ediyor para kazanmasını engelliyor.Bir açıklama yaparsın şu kadar gün içinde güncelleme yapacağız ve bitireceğiz.Yok adamlara mail atıyorsun diyor yakında biticek böyle diye diye 2 ay olacak :D

Valla daha temizleyecek kanallar kaldığını düşünmüyorum :D Arkadaşlar bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum yani adamlar güncelleme falan yapmıyorlar yüksek ihtimalle. Ortada bir sorunda yok kasten yapılmış bişey bu adım kadar eminim. Geçenlerde admin, kanalların onay veya red almamasını yeni yılda yapılacak yeni reklam anlaşmaları ile alakalı olduğunu ve yeni reklam anlaşması olana kadar youtubeda kurallarına ters düşen kanal sayısını minimuma indirmek istediklerine bağlamıştı. bence bu çok yerinde ve doğru bir tespit. Adamlar en son yaşanan reklam anlaşmaları sorunlarından dolayı sürekli güncelleme yaptılar ve yenilik getirdiler ki tekrar firmalar ile reklam anlaşması yapabilsinler diye. Hatırlarsanız en sıkıntılı dönemdi reklam çıkmıyordu resmen. Belli etmesede Yt'nin en karanlık günlerinden oldu. Bu nedenle adamlar bu sene böyle bir önlem alarak baştan işlerini sağlama alıyorlar.

Son düzenleme:
Valla daha temizleyecek kanallar kaldığını düşünmüyorum :D Arkadaşlar bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum yani adamlar güncelleme falan yapmıyorlar yüksek ihtimalle. Ortada bir sorunda yok kasten yapılmış bişey bu adım kadar eminim. Geçenlerde admin, kanalların onay veya red almamasını yeni yılda yapılacak yeni reklam anlaşmaları ile alakalı olduğunu ve yeni reklam anlaşması olana kadar youtubeda kurallarına ters düşen kanal sayısını minimuma indirmek istediklerine bağlamıştı. bence bu çok yerinde ve doğru bir tespit. Adamlar en son yaşanan reklam anlaşmaları sorunlarından dolayı sürekli güncelleme yaptılar ve yenilik getirdiler ki tekrar firmalar ile reklam anlaşması yapabilsinler diye. Hatırlarsanız en sıkıntılı dönemdi reklam çıkmıyordu resmen. Belli etmesede Yt'nin en karanlık günlerinden oldu. Bu nedenle adamlar bu sene böyle bir önlem alarak baştan işlerini sağlama alıyorlar.

İnşallah dedigin gibi olur hocam, anlaşmaları bitince kapıları açarlarda reklam biter kaldıgımız yerden devam ederiz

Konuyu guncelledigim icin kusurabakmayın ama nereye yazacagımı bilmedigimden buraya yazıyorum.

1 aydır incelemede bekleyen kanal halen bekliyor fakat videolarda reklamlar cıkıyor. yt de para kazanması hic acılmamıs kanallarda reklam cıkıyormuydu ?

Konuyu guncelledigim icin kusurabakmayın ama nereye yazacagımı bilmedigimden buraya yazıyorum.

1 aydır incelemede bekleyen kanal halen bekliyor fakat videolarda reklamlar cıkıyor. yt de para kazanması hic acılmamıs kanallarda reklam cıkıyormuydu ?

eşleşen falan var mı hocam videoda. Eşleşen varsa video sahibinin reklamı çıkar

2018 de düzelir anca. videoların etrafında daime reklamlar var. bazen video açılışta reklam çıkıyor. ama para kazanma kapalı. adamlar belliki 2017 sonu kanal kapamak yerine, reklamları kendi hesaplarına youtube ye çalıştırıyor. yol sonu malum. yabancılar ciroya göre çalışanlara prim veriliyor. Doğal olarak bunu kullanıyolardır. birde noel tatili olguğunden bir güncelleme getirecek personelleri yoktur. zaten güncellenecek zarar olan durumlarıda yok. herşey avantajlarına.
ama hala para kazanma açılmıyor. hemde hiç açılmıyor haftalardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri