Inceleniyor Sorunu Hakkında Gelişmeler.

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bende bu son zamanlarda en güzel kanallarımı yaptım ama işe yaramıyor.para kazanırken bu kadar güzel izlenen,para kazandıracak kanalım yoktu.şimdi kanal var,para kazanamıyoruz.kanalları her gördügümde içim gidiyor...

belkide para kazanma yok diye bu kadar güzel izleniyor :D son zamanlarda herkesin yeni kanalları hit alıyor niyeyse, benimde iyi izlenen kanallar 1 aydır ayakta, çok nadir 1 ay ayakta kalır kanallarım :D

belkide para kazanma yok diye bu kadar güzel izleniyor :D son zamanlarda herkesin yeni kanalları hit alıyor niyeyse, benimde iyi izlenen kanallar 1 aydır ayakta, çok nadir 1 ay ayakta kalır kanallarım :D

diger arkadaşları bilmem ama benim kanallar genel olarak açtıkdan 1 hafta sonra 80-100k yı buluyor.yükleyip bırakıyorum öylece,seodur şudur budur hiç anlamam.para kazanmıyorya dedigim gibi izliyorlarda izliyorlar :)

Youtube , kenar reklamlar, sağ reklam, üst reklam vb. derken youtube red üyelerinden gelir elde ederken, yeni kanallarımız malesef ve malesef bizlere kazanç sağlamıyor. ;)

Son günlerde onaya kanal gönderen var mı? Son durum nedir?

Son günlerde onaya kanal gönderen var mı? Son durum nedir?

Ben gönderdim sonuç aynı ,ayrıca vietnamlı ve hintlilerin taktigi oldugu söylenilen;
para kazanması açık bir kanalın yardım kısmından, onay almayan kanal için durumu bildiren formu doldurdum yolladım,sabah yanıt geldi ve sabırlı olmamızı yakında halledeceklerini söylediler..

Sonsuza dek sürecekmiş gibi geliyor nedense , biran önce halletselerde yolumuza baksak , artık kabak tadı vermeye başladı.

Anlamadığım tek olay özgün kanallarda da aynı durumlar %100 yaşanıyor mu? Özgünlerde arada onay alanda oluyor mu?

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] iyi günler bu ay sonu mu ?? milyonlara hitap ettik kayıplar kayıplarrrr izlenimlere bak sonra yaz cevabını :D

dün bir kaç yöntem denedim malesef ve malesef... fos çıktı ... beklemeye devam sanırsam önümüzdeki gavurun noel tatil dönüşü çözerler. Umarız çözüm sonrası kanal kapanma, adsense ban gibi saçmalıklar gelmez. .Hayırlısı

2 gün önce basvuru yaptigim kanalim kapanmis. Kanal 1 aydir acikti ve 90k izlenimi vardi.

2 gün önce basvuru yaptigim kanalim kapanmis. Kanal 1 aydir acikti ve 90k izlenimi vardi.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Ağlayalım mı gülelim mi bilemedim. En azından kapanmasından dolayı belki inceleme süreci başlamıştır diyerek sevinebiliriz

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Ağlayalım mı gülelim mi bilemedim. En azından kapanmasından dolayı belki inceleme süreci başlamıştır diyerek sevinebiliriz

Aynen bende o yüzden üzülmedim umarim incelemeye baslamislardir :)

Aynen bende o yüzden üzülmedim umarim incelemeye baslamislardir :)

para kazanma basvurusu ile alakalı olmayabilir. standart kapanma olabilir icerikle alakalı. basvuru yaptıgım kanallar duruyor ama basvuru dahi yapmadıgım kanallardan kapananlar oluyor

1 adet kanalı onayladılar(özel tekniğimden kaynaklı olmuş olabilir)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri