Inceleniyor Sorunu Hakkında Gelişmeler.

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bu ayın 4 unde basvuru yaptıgım kanal bugun kapanmıs. topluluk kurallar vs.

edit: kanal 1 yıldır acıktı.

varmı para kazanması açılan beyler/bayanlar .. Herkesin durum aynı galba. para kazanma açılan varsa bilelim bari. suspus olmayalım :D

Kanal bağlayıp da onaylanan var mı? 1 aydan fazla bir süredir bekliyoruz. Sürekli inceleniyor yazıyor nasıl iş bu.

ve beklenen güncelleme geldi !

4.000 Saat ve 1000 Abone limiti gelmiş.

Adamsın Youtube :D

ilk basvuruydu. unuttugum 1 yıldır kenarda duran kanal
o zaman 1000 abonede beklesek 4000 saatte beklesek başvuruda kapanacak bunun başka açıklaması yok. Zaten güncelleme 16sında geldi sizin kanalda 16sında başvurudayken kapanmış

o zaman 1000 abonede beklesek 4000 saatte beklesek başvuruda kapanacak bunun başka açıklaması yok. Zaten güncelleme 16sında geldi sizin kanalda 16sında başvurudayken kapanmış

sahsi dusuncem onaya giren kanalları kapatabilirler. 2 yıldır iyiye giden birsey yok.
bu arada kanalımda 1600 kusur abone ve 750k izlenim vardı. 20dk ve uzeri uzakdogu dizi

---------- Spam Engelliyici 06:28 ---------- Önceki Mesaj 06:11 ----------

diger kanallarıda kontrol ettim biraz once.
adsenseye hic basvuru yapmadıgım 1000 abone ve 350k izlenimli 1 kanalım daha kapanmıs bugun.
400 aboneli adsense basvurusu yapılmamıs diger kanal acık.

sahsi dusuncem onaya giren kanalları kapatabilirler. 2 yıldır iyiye giden birsey yok.
bu arada kanalımda 1600 kusur abone ve 750k izlenim vardı. 20dk ve uzeri uzakdogu dizi

---------- Spam Engelliyici 06:28 ---------- Önceki Mesaj 06:11 ----------

diger kanallarıda kontrol ettim biraz once.
adsenseye hic basvuru yapmadıgım 1000 abone ve 350k izlenimli 1 kanalım daha kapanmıs bugun.
400 aboneli adsense basvurusu yapılmamıs diger kanal acık.

susan wojcicki geldiginden beri hepimizi mahvetti , gelen gideni aratır halde . bu kadın gitse baskası gelse bu günleri arıcaz sanırım

susan wojcicki geldiginden beri hepimizi mahvetti , gelen gideni aratır halde . bu kadın gitse baskası gelse bu günleri arıcaz sanırım
youtube forumunda bütün özgüncüler suan sövüyor. Çoğu artık pes ediyorum diyor. Bu gidişat bence hiç iyi değil. Fazla hırs bitirecek haberleri yok.

Son düzenleme:
youtube forumunda bütün özgüncüler suan sövüyor. Çoğu artık pes ediyorum diyor. Bu gidişat bence hiç iyi değil. Fazla hırs bitirecek haberleri yok.

Çogu resmi diziler ve tv kanalları youtube'da kanallarını açtılar , bu yüzden dolayı bunlara güvenerek yol alıyorlar . ve spamcılara olan ihtiyaçlarını her geçen gün sıfıra indiriyorlar . eskiden biz atardık dizileri vs artık kendileri kanal oluşturup atıyorlar bize ihtiyaçları her geçen gün gerçekten düşüyor ve üst üste saglam güncelleme yapıyorlar :) kurunun yanında yaşta yanıyor amatör youtuberlar artık 1 k aboneyi bekleyene kadar içerik üretceklerini sanmıyorum . çünkü abone olan kişi sürekli güncel olan kanala abone oluyor , abonesi milyonlar olanlar zaten sistemi kurmuş durumdalar . ilk defa bu kadar post attım peş peşe gerçekten bu güncelleme mideme başıma agrılar soktu uyumak üzereyken kara kara düşünmeye başladım . çünkü ben 3-5 milyon izlenmeye max 300 500 abone toplayabilirim en fazla kategoriden dolayı baya uzun oldu neyse .

gecen sene aralık ayında kanalları kapattılar ve odeme alamadık cogumuz. 1 yıldır ben 2 odeme aldım yotube dan. gecen sene daily sayesinde para kazandım fakat daily de yazın kanalları kapatmaya ve mimlemeye basladı.bazı arkadaslar oyle yada boyle bi sekilde 1 sene kazandılar.

ben son 5-6 aydır web site ve ozgun kanallar acarak ugrastım. hic para kazanamadım henuz. 4 aydır ozgun kanalıma hergun 2-3 icerik atıyorum toplasan 100 izlenim ya vardır ya yoktur. rekabet hat safhada. yani atı alan uskudarı gecmis.

3-5 ay disımi sıkar sonra ozgun ve webden kazanırım diyordum ama hicde umdugum gibi gitmiyor.

Allah sonumuzu hayır etsin

gecen sene aralık ayında kanalları kapattılar ve odeme alamadık cogumuz. 1 yıldır ben 2 odeme aldım yotube dan. gecen sene daily sayesinde para kazandım fakat daily de yazın kanalları kapatmaya ve mimlemeye basladı.bazı arkadaslar oyle yada boyle bi sekilde 1 sene kazandılar.

ben son 5-6 aydır web site ve ozgun kanallar acarak ugrastım. hic para kazanamadım henuz. 4 aydır ozgun kanalıma hergun 2-3 icerik atıyorum toplasan 100 izlenim ya vardır ya yoktur. rekabet hat safhada. yani atı alan uskudarı gecmis.

3-5 ay disımi sıkar sonra ozgun ve webden kazanırım diyordum ama hicde umdugum gibi gitmiyor.

Allah sonumuzu hayır etsin
Hocam suanda yeni güncellemeyle kısaca son 12 ayda 4000 saat ilenme ve 1000 abonemi lazım

Program ülkelerinde sunulduğu sürece tüm YouTube içerik üreticileri programa başvurabilir. Herkese açık videoları toplam 10.000 izlenme sayısına ulaşan kanallar, programa katılım için incelenir. İçerik Stüdyosu > Kanal > Para Kazanma bölümünde kanalınızın izlenme sayısını kontrol edebilirsiniz.

10K izlenim kalkmamış arkadaşlar. Kanal öncelikle 10k izlenime sahip olacak daha sonra 1k abone ve 4000 saat şartlarına bakacak incelenmesi için.

Çogu resmi diziler ve tv kanalları youtube'da kanallarını açtılar , bu yüzden dolayı bunlara güvenerek yol alıyorlar . ve spamcılara olan ihtiyaçlarını her geçen gün sıfıra indiriyorlar . eskiden biz atardık dizileri vs artık kendileri kanal oluşturup atıyorlar bize ihtiyaçları her geçen gün gerçekten düşüyor ve üst üste saglam güncelleme yapıyorlar :) kurunun yanında yaşta yanıyor amatör youtuberlar artık 1 k aboneyi bekleyene kadar içerik üretceklerini sanmıyorum . çünkü abone olan kişi sürekli güncel olan kanala abone oluyor , abonesi milyonlar olanlar zaten sistemi kurmuş durumdalar . ilk defa bu kadar post attım peş peşe gerçekten bu güncelleme mideme başıma agrılar soktu uyumak üzereyken kara kara düşünmeye başladım . çünkü ben 3-5 milyon izlenmeye max 300 500 abone toplayabilirim en fazla kategoriden dolayı baya uzun oldu neyse .

Kanalların onaylanmamasının sebebi nedir o zaman? Oradaki mevcut şartları sağlayıp başvuru yapıyoruz ama Adsense kanal onayı olmuyor. İlla ki partnere mi bağlamak lazım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri