Inceleniyor Sorunu Hakkında Gelişmeler.

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Kanalların onaylanmamasının sebebi nedir o zaman? Oradaki mevcut şartları sağlayıp başvuru yapıyoruz ama Adsense kanal onayı olmuyor. İlla ki partnere mi bağlamak lazım?

Partnere nasıl bağlamatı düşünüyon adsense onay almadıktan sonra hiç bişey yapılmıyor el mahkum beklicez.

Partnere nasıl bağlamatı düşünüyon adsense onay almadıktan sonra hiç bişey yapılmıyor el mahkum beklicez.

Başka kanal için dedim ben. Yoksa artık partnere bağlamak için önce adsenseye mi bağlamak gerekiyor? Artık konuya bakan bile yok. Durumlar vahim. Kanalların kapanma sıklığı (Özellikle Spamcılar) nedir peki şu an? Tabii bağlayanlar varsa.

Başka kanal için dedim ben. Yoksa artık partnere bağlamak için önce adsenseye mi bağlamak gerekiyor? Artık konuya bakan bile yok. Durumlar vahim. Kanalların kapanma sıklığı (Özellikle Spamcılar) nedir peki şu an? Tabii bağlayanlar varsa.

Partnere bağlamak için önce adsense onayı alması lazım kanalın

3 gün önce 6 kanalım spamdan kapandı.para kazanmaları hiç kapanmamış,günde 2-3tl veren kanallardı.yenileri istesekte baglayamıyoruz zaten,ne onay nede red cevabı gelmiyor hala.

Bir kanalımın daha para kazanması kapatılmış. Yavaş yavaş elde birşey bırakmayacaklar zaten.

ben bu saçma sistemden hiçbir şey anlamadım. güncelleme getiriyorsun şartlara uymayan kanalların para kazanmasını kapatıyorsun iyi güzel. Şartları karşılayan kanallarla başvuru yapıyoruz 15 gün oldu cevap bekliyoruz. Resmen dünyanın en b.ktan şirketi olma yolunda koşuyorlar. Kendi kendilerini bitirdiler. Alternatif bekliyoruz kaç yıldır adam gibi bir sistem çıksa da bıraksak şu lanet işi

1k abone veya 10k aboneye ulasildiginda şaka gibi gifli mailler göndermeye basladi youtube.

1k abone veya 10k aboneye ulasildiginda şaka gibi gifli mailler göndermeye basladi youtube.

google her zaman şımarık işi sulandıran br firma. android sürümlerine bakmak yeterli lolipop falan. muz göndermek nedir :confused: tövbe yarabbi ya. neler göreceğiz bakalım

google her zaman şımarık işi sulandıran br firma. android sürümlerine bakmak yeterli lolipop falan. muz göndermek nedir :confused: tövbe yarabbi ya. neler göreceğiz bakalım

Yorumsuz valla..

1830 Aboneli kanal, izlenme süresi yüksek. Para kazanması aktifleşmiyor nedense.

Yorumsuz valla..

1830 Aboneli kanal, izlenme süresi yüksek. Para kazanması aktifleşmiyor nedense.

3 yıllık filan bi kanal var onaya gönderdigim.gerçek/aktif 7-8k abonesi varmış kanalın,izlenimde istenilen izlenimin fersah fersah üzerinde.sonuç? hala inceleniyor :) geçenlerde bi arkadaşın özgün kanalına baktım,4 yıllıkmış o da.o da onay bekliyor hala,izlenimde abonede istenilenden çok yüksek yine.

20 şubata kadar gün vermişlerdi şartları saglamayan kanallara,büyük ihtimalle o tarihten önce bişey olmasını beklemek gereksiz.en azından 20 şubat bi geçecek,sonrasına artık üstüne ne eklenirse....

manuel kontrol edilmesini pek mantıklı bulmuyorum. forum da okuduğuma göre onanlanlar da olmuş. şimdi bekletiyorlarsa genel olarak herkesi bekletmeleri lazım. vana kapanmış sa herkese kapanmıştır. acaba bu onaylananlar nasıl onaylanıyor onu bi düşünsek mi ?

3 yıllık filan bi kanal var onaya gönderdigim.gerçek/aktif 7-8k abonesi varmış kanalın,izlenimde istenilen izlenimin fersah fersah üzerinde.sonuç? hala inceleniyor :) geçenlerde bi arkadaşın özgün kanalına baktım,4 yıllıkmış o da.o da onay bekliyor hala,izlenimde abonede istenilenden çok yüksek yine.

20 şubata kadar gün vermişlerdi şartları saglamayan kanallara,büyük ihtimalle o tarihten önce bişey olmasını beklemek gereksiz.en azından 20 şubat bi geçecek,sonrasına artık üstüne ne eklenirse....

Anlaşılan 20 şubat sonrası kanallar onay alabilir, veya mart başlangıç.
8Y8EYA.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri