İnceleniyor Sorunu Yaşıyan Varmı ?

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar spor videolarında inceleniyor sorunu yaşıyan varmı 20 dk'dır video attım halen yanmadı ?

20 dakikadır cevap gelmemesi normaldır, bende ilgilenıyorum bu alan ile ve aynısı bende de oluyor yani anlayacagın spor kategorisinde inceleme uzun suruyor.

Aynen kafasına göre bazen atar atmaz yanıyo bazen 1-2 saat Allah ne verdiyse artık :D

umarım benım video gibi olmaz 2 günder yanmadı ışık ne yaptıysam gitti güzelim video :) varsa çaresi olan söylerse sevinirim

IGlR.jpg

bendekıler de spor degil ama epeydır ısıklarım yanmıyor.yanı kanaldan kanala değişiklik gösteriyor.22 temmuzdan beri yanmayan videolarım var.ama yarım saat önce yanan videom da var.

---------- Mesaj saat 00:34:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:32:57 civarında gönderildi. ----------

umarım benım video gibi olmaz 2 günder yanmadı ışık ne yaptıysam gitti güzelim video :) varsa çaresi olan söylerse sevinirim

IGlR.jpg

yazık olmus...yabancı içerik ise nerden baksan 100$ gelmişti şimdiye.

IGlR.jpg

hocam eğer o kanalda hiçbir uyarı yoksa bence serkan abinin network'una alın iyi para gelir en azından orda dursun :)

bendekıler de spor degil ama epeydır ısıklarım yanmıyor.yanı kanaldan kanala değişiklik gösteriyor.22 temmuzdan beri yanmayan videolarım var.ama yarım saat önce yanan videom da var.

---------- Mesaj saat 00:34:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:32:57 civarında gönderildi. ----------

yazık olmus...yabancı içerik ise nerden baksan 100$ gelmişti şimdiye.

yabancı hemde niche calısması da yapmıstı video ya özel daha da iyi getirirdide işte..yanmayınca yanmıyo aynı macın baska videosu var o yandı bu yanmadı önemli olan.

ayrıca tek o değil bide bunlara bak son 2-3 gün bi türlü yakamadım.birinde $ işareti yok o video güvenlik kamerası görüntüsü mesala ne ses var ne reklam hiç bişe yok hiç bi türlü 3 taraf telifde gelmedi videolara ama çözemedim

e8r1F.jpg

Benimde bazı videolar yanmadı hala bekliyor. Anlamadım gitti bir videom 301de üstelik gitti paracıklar. :-)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benimde bazı videolar yanmadı hala bekliyor. Anlamadım gitti bir videom 301de üstelik gitti paracıklar. :-)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aynen bendede öyle video 5 dakikada +301 oldu sabaha herhalde en az 5 k olarak tahmin ediyorum

aynen arkadaşar bu spor videoları hep böyle yanmıyor aksı gıbı az izlen alan video hemencecik yanıyor.. para kazanacak videoyu yt tahmın mı ediyor noruyor bu yt..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri