MarshallTeach
Yasaklanmış
Arkadaşlar spor videolarında inceleniyor sorunu yaşıyan varmı 20 dk'dır video attım halen yanmadı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
20 dakikadır cevap gelmemesi normaldır, bende ilgilenıyorum bu alan ile ve aynısı bende de oluyor yani anlayacagın spor kategorisinde inceleme uzun suruyor.
umarım benım video gibi olmaz 2 günder yanmadı ışık ne yaptıysam gitti güzelim videovarsa çaresi olan söylerse sevinirim
![]()
umarım benım video gibi olmaz 2 günder yanmadı ışık ne yaptıysam gitti güzelim videovarsa çaresi olan söylerse sevinirim
![]()
hocam saat 12 de yükledim tahminen ne zaman yanar ?
bendekıler de spor degil ama epeydır ısıklarım yanmıyor.yanı kanaldan kanala değişiklik gösteriyor.22 temmuzdan beri yanmayan videolarım var.ama yarım saat önce yanan videom da var.
---------- Mesaj saat 00:34:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:32:57 civarında gönderildi. ----------
yazık olmus...yabancı içerik ise nerden baksan 100$ gelmişti şimdiye.
Videoda sıkıntı yoksa yarın sabaha kadar yanar bence, yanmaz ise video sorunludur bence
hocam eğer o kanalda hiçbir uyarı yoksa bence serkan abinin network'una alın iyi para gelir en azından orda dursun![]()
Benimde bazı videolar yanmadı hala bekliyor. Anlamadım gitti bir videom 301de üstelik gitti paracıklar.![]()
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.