İnceleniyor Tarihe Karışıcak :)

• Kullanıcı AyyildizCs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Title dıger asd vıdeom gıubı tarzı seyler aynı degıl title daha cok fark edıyor ottekıelrden ozellıle ıncelenıyordan cıkmaya dızı ve flımler ıcın

---------- Mesaj saat 14:46:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:45:22 civarında gönderildi. ----------

kullanmadan denemeden yoprum yapma senın yazdıgın gıbı asd vıdeom gıbı degıl bu dene sonra gor yada gıt yorumları oku ezbere yorum atma

---------- Mesaj saat 14:46:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:00 civarında gönderildi. ----------

o konudakı taktıkler olmuyor burdakı oluyorsa gerek varmıs demek

onun yerine my video yada 12-08-2013.mp4 yaparsan daha etkili olur madem kelime sonuçları değiştiriyor

Hocam açamadığım videoların hepsini bu yöntemle açtım.Çok faydalı bi konu olmuş Saolasın :)

Hocam açamadığım videoların hepsini bu yöntemle açtım.Çok faydalı bi konu olmuş Saolasın :)

rica ederim :)

---------- Mesaj saat 17:09:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:09:17 civarında gönderildi. ----------

onun yerine my video yada 12-08-2013.mp4 yaparsan daha etkili olur madem kelime sonuçları değiştiriyor

evet olur kelıme sonucları degıstıryor

Title kelimesinde nasıl bir keramet var bilemem ama arkadaşın dediği yöntemle tüm videolarımın inceleniyor sorunu çözüldü Allah razı olsun.

daha önce neler yaptım.
1-başlığı hfdjsdhfkjfhgkhjf yaptım olmadı
2-tüm bilgileri sildim etiket,açıklama,başlığı xxx yaptım yemedi
3-videoyu indirdim önüne başına sonuna eklemeler yaptım yemedi
4-videoyu 1 hafta beklettim sonra reklamları aktif ettim yine olmadı.
5-videoyu sildim defalarca tekrar yükledim yine yemedi.

ama arkadaşın yöntemi ne uğraştırdı nede extra çaba sarfettirdi umarım böyle devam eder.

Şu aralar partner kanallarda sakat çünkü ne olacağını kimse bilemiyor. Bu yöntem sayesinde partner kanallarındaki gibi videoları atar atmaz aktif olması olayı çözüldü gibi. Umarım sürekli bu şelikde çalışır yöntem.

*bot ve masa üstü program hazırlayan arkadaşlar bu ayrıntıyı es geçmesin bence. Yapacakları bir kaç ekleme ile botla yüklenen tüm videoların reklamları aktif hale gelecektir çünkü.

Daha önce çok yöntem denediğim videolarımı arkadaşımın anlatımıyla yaptım ve para kazanma aktif oldu. Allah razı olsun.

Ben yarım saat uğraştım neredeyse ama olmadı. :) Belki başka videolarda olur.

Şov bölümleri , dizi bölümleri tarzı videolarda olmuyor heralde. Ya da ben yapamadım.

Olmadı kardeşim. :)
bende nacizane bir taktik vereyım :)
video başlıklarını gırın tek açıklama etıket gırmeyın.
video başlığı her video için tek şunu yazın.

sepultura doccen. kargacuk vortille

gibi kelımelerle atarım
3 kere yenılerım 10 sanıyede f5 le :)
dolar yanar duzenleye gırer katagorı etıket acıklama basar bır dahda o vıdeo bakmam :)

Üçüncü Eşleşen içerikleri bu yöntemle ışık yakabiliyor muyuz peki?

illa Title yazılması gerekmiyor baş harfi büyük olacak şekilde The, End, Start bunları yazsak bile işe yarıyor yanlış işte toplu videolar için bu işlem gerçekten işkence gibi evet dizi için olursa olur çünkü haftada bir gün bir bölüm atılır ama toplu çalışanlar için işkence gibi.

Hmm ilginç ya. Peki sonradan sıkıntı çıkarmasın bu? Yani dolar çıkıp da bir-iki gün sonra eşleşen veren videolar gördüm ben kanalımda.

Diğer videolarda işe yarıyor evet. Ben de bunu keşfetmiştim daha önce. Yani illa title falan yazmak gerekmiyor. Popüler isimler kullanmayın yeter. Mesela hiç alakası olmadığı halde "Kardan Adam" yazarsan başlığa, Gülşenden eşleşen vermez ama "Başkasının şarkısını yorumladım" kutucuğu çıkar. Bu da sıkıntı verir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri