incir.com Kapandı

e-ticaretten çok saadet zinciri gibi bi sistem vardı burda, yeni üye getir para al onun getirdiklerindende al filan gibi. Adamlar parayı vurdu şimdi kaçıyorlar, sürekli kapanan bitcoin ponzi siteleri gibi düşünün.

e-ticaretten çok saadet zinciri gibi bi sistem vardı burda, yeni üye getir para al onun getirdiklerindende al filan gibi. Adamlar parayı vurdu şimdi kaçıyorlar, sürekli kapanan bitcoin ponzi siteleri gibi düşünün.

Saadet zinciri ve Bütün kurumsal olmayan Binary sistemler Sahtekarlık üzerine kurulmuş şirketlerdir.Kim ne derse desin, ne şekilde överse övsünler bu şirketler onlarca vaadle insanların kanına girip bir süre piayasa var olup daha sonra pılı pırtıyı toplayıp topuklayan sistemlerdir. Ülkelerdeki yasaların açıklarını kullanmayı iyi bilirler ve kendilerini garantiye alamdan bu tarz bir işe koyulmazlar.

Ayrıca Dünya düzeninde kapitalist sistemde Binary sistemin tek kusursuz çalıştığı ortam Emekliliklerdir. SSK, BAĞKUR v.s

Saadet zinciri ve Bütün kurumsal olmayan Binary sistemler Sahtekarlık üzerine kurulmuş şirketlerdir.Kim ne derse desin, ne şekilde överse övsünler bu şirketler onlarca vaadle insanların kanına girip bir süre piayasa var olup daha sonra pılı pırtıyı toplayıp topuklayan sistemlerdir. Ülkelerdeki yasaların açıklarını kullanmayı iyi bilirler ve kendilerini garantiye alamdan bu tarz bir işe koyulmazlar.

Ayrıca Dünya düzeninde kapitalist sistemde Binary sistemin tek kusursuz çalıştığı ortam Emekliliklerdir. SSK, BAĞKUR v.s

hocam inciri filan bilmemde bir örnek soracam. Binary sistemler dediğimiz bu fotografdakimi ornek dolar ve euro 1 dakika icerisinde çıkacak veya inecek şeklindemi bir sistem mi

gXWGaZ.png

Yalannnn :) Adamlar çok güzel bir bahane bulmuş inciri çok iyi biliyorum. Bu taktik artık yeni dolandırıcılık mantığı adamlar parayı cebe indirdi sonra kusura bakmayın battık diyip şimdi bir ömür sefa sürecekler. Mega Holding gibi hareket eden bir saadet zincirinin ve ayda binlerce üye gelen bir firma artı yurt dışından yurt içinden milyon dolarlık yatırımlar alan bir firma nasıl olup ta böyle küçük bir yalana sığınıp battık diye biliyor hayret ediyorum adamlar zaten aracıydı ürünü tedarikçi sağlıyor bunlar üzerinden para alıyor üyeler üye olmak için para yatırıyor bunlar para kazanıyor :) ne diyelim yöneticileri yakında instagram hesaplarından italyada tatildeyim diye resim atmaya başlarlar

hocam inciri filan bilmemde bir örnek soracam. Binary sistemler dediğimiz bu fotografdakimi ornek dolar ve euro 1 dakika icerisinde çıkacak veya inecek şeklindemi bir sistem mi

gXWGaZ.png
Binary sistemin dolar iniş çıkışı ile alakasının olduğunu sanmıyorum.
Doların iniş çıkışını cebinde birkaç MİLYAR DOLAR yoksa bilemessin :)
Evet yanlış duymadın milyar dolar, Bir ülkede dolar, çok fazla satın alınmaya başlar ise bu durum o ülkenin kendi para biriminin değerini düşürür ve doların değerini o ülkede artttırır ve fiyatınına doğru orantılı yükseltmiş olur.
Tam tersi durum bir ülkele dolar çok fazla bozdurulur Kendi para birimine dönüş yaparsa Doların değerini düşürür.
Peki neden milyar dolar :) Bu ülkede birkaç yıl öncesine kadar Para lobileri, faiz lobileri vardı. Oturdukları yerden piyasaya dolar verip, dolar alan kişiler bir gecede milyarlarca dolar servetine emeksizce daha fazla değer katan kişiler vardı. Hala varlar ama az kaldılar. Neyse o boyuta girmeyelim.

Network Marketing veya Network şirketler
Binary ve Matrix sistemleri kullanırlar, şu site en iyi şekilde anlatmış tüm sistemleri.
Network Marketing Kazanç Planları | Network Marketing Türkiye

Detaylı okunulduğunda sistem sonsuzluk içerisinde ve sanki muazzam gittiği anlaşılıyor. Lakin durum hiçte öyle değil :) Tam olarak anlaşılması için detaylıca yazmam gerek uzun sürer...
Ayrıca bu bilgileri bilmem bir ekonomist olduğum için değil, daha önce Lyoness, Profitclicking tarzı daha birçok network sistemlerinin içerisinde olduğum içindir. Çok dolandırıldım :) En son elimi çektiğimde bu işlerden karda etmedim zararda etmedim :) Ama artık tövbe ettim :)

Binary sistemin dolar iniş çıkışı ile alakasının olduğunu sanmıyorum.
Doların iniş çıkışını cebinde birkaç MİLYAR DOLAR yoksa bilemessin :)
Evet yanlış duymadın milyar dolar, Bir ülkede dolar, çok fazla satın alınmaya başlar ise bu durum o ülkenin kendi para biriminin değerini düşürür ve doların değerini o ülkede artttırır ve fiyatınına doğru orantılı yükseltmiş olur.
Tam tersi durum bir ülkele dolar çok fazla bozdurulur Kendi para birimine dönüş yaparsa Doların değerini düşürür.
Peki neden milyar dolar :) Bu ülkede birkaç yıl öncesine kadar Para lobileri, faiz lobileri vardı. Oturdukları yerden piyasaya dolar verip, dolar alan kişiler bir gecede milyarlarca dolar servetine emeksizce daha fazla değer katan kişiler vardı. Hala varlar ama az kaldılar. Neyse o boyuta girmeyelim.

Network Marketing veya Network şirketler
Binary ve Matrix sistemleri kullanırlar, şu site en iyi şekilde anlatmış tüm sistemleri.
Network Marketing Kazanç Planları | Network Marketing Türkiye

Detaylı okunulduğunda sistem sonsuzluk içerisinde ve sanki muazzam gittiği anlaşılıyor. Lakin durum hiçte öyle değil :) Tam olarak anlaşılması için detaylıca yazmam gerek uzun sürer...
Ayrıca bu bilgileri bilmem bir ekonomist olduğum için değil, daha önce Lyoness, Profitclicking tarzı daha birçok network sistemlerinin içerisinde olduğum içindir. Çok dolandırıldım :) En son elimi çektiğimde bu işlerden karda etmedim zararda etmedim :) Ama artık tövbe ettim :)

hocam teşekkür ederim ..benim bahsetmiş olduğum site https://app.expertoption.com/ bir istersen bak :) fikrini alim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri